💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 993
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 515
Добро утро! Имам голяма молба. С желание чета всяко от споделените мнения. Но когато е повече от един екран го прелиствам без четене. Моля пишете малко по-кратко. Дано не е нарушение на правилата на форума, но мисля, че ме разбирате. Хубав ден на всички!

# 1 516
  • SF
Не всеки има таланта да пише  лаконично и да изрази мнението си с няколко думи. Примерно аз съм по-описателна и често точната дума ми бяга.

# 1 517
Илиян не се раздава в отборните битки още от самото начало.
Той се раздава в социалната игра и набляга на нея. Неслучайно е фен на “Сървайвър“.
Пази си силите за индивидуалните битки, които рано или късно ще дойдат, целта му е да стигне до тях.

Това с крампите е супер гадно, надали има човек, който да не е получавал, макар и рядко и за кратко, но усещането и болката са брутални. Което прави подигравките на Димо още по-брутални и жалки за състоянието на Аспарух в онзи момент. Не съм специалист по храненето на културисти, но наистина си мисля, че това редуване на глад с поглъщане на огромно количество храна може да му е оказало влияние.

Може и да е крампирал,може и да не е, много удобно оправдание 😂

От показаните/монтирани кадри Аспарух предимно яде,тренировките остават на заден план/не ги показват.

Той просто толкова си може, обемните мускули нямат нищо общо с издръжливост, а за този игра си трябваше и чалъм с чувала.

За пореден път - фитнес батките,дето дърпат разни камиони и там подобни ( не го разбирам аз това,нито ми е пример за възхищение,че някой опъва като носорог сума ти тонове,за да покаже че е силен ? WTF? И като ги дръпнеш какво - после 45 гк чувал не можеш да вдигнеш,нещо не се връзва тук идеята за истинска сила (понеже я няма,никой не може да ме убеди,че не се помпат допълнително).

И жълтите мъже тренират,ама наблягат и на издръжливост,кондиция,баланс,не просто да се перчат с изваяните си тела,а иначе - да ги пипнеш и балона се пука.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 09:44 от oh_my_funk

# 1 518
  • London
По-хубава любовна история от тази на Мани и Неделчо аз все още не съм видяла в ИВ Simple Smile
Аз останах изненадана, че Алекса толкова запали, че номинирали Елица. Да, Алекса, напълно е възможно някои хора да не харесват жена ти. О, шок!
Тя иначе боркиня, супер силна, страхотен играч, ама като дойдат номинации изведнъж става малко момиченце... Дооообре
Аз очаквах да може да пренесе 45 кг торба Елица .....ама уви не можа. Оттам натам няма какво да ми се хвали. Колежката й Валкирия щеше с два пръста да я изнесе тая торба.....🤣

# 1 519
Аз останах изненадана, че Алекса толкова запали, че номинирали Елица. Да, Алекса, напълно е възможно някои хора да не харесват жена ти. О, шок!
Аз не го вярвам това нещо, пък нека съм подозрителна и искам извинения ако бъркам евентуално. Според мен Алекса раздува на макс. Laughing  Вдига патардия, прави шоу. Пък нека Джаферович да се просълзява и да вика "Великан!" и "Така се прави!"
На мен Алекса ми е забавен и според мен ще допринесе много за племето на сините. Предпологам от един момент нататък ще почне като Генчо да го раздава. Ще видим.

# 1 520
  • SF
Аз този манталитет го познавам. Те мразят и обичат страстно.
Приятелят му е брат, жена му - целия свят... Там няма среднисто положение, пипане с велурени ръкавици. Ако не е на макс, значи не е нищо.

# 1 521
  • София
И аз се присъединявам към въпроса за Аспарух. Какви успехи има, в кой точно спорт, нищо не разбрах за тези неща от визитките.

# 1 522
сега гледах елица. ами тя същност не пренесе чувала, така че браво основно за Генчо. и пак - двоен аршин от продукцията, а Димо направо се **ра да я хвали.

# 1 523
  • Буркина Фасо
Добро утро! Имам голяма молба. С желание чета всяко от споделените мнения. Но когато е повече от един екран го прелиствам без четене. Моля пишете малко по-кратко. Дано не е нарушение на правилата на форума, но мисля, че ме разбирате. Хубав ден на всички!
има вариант да се използва "скрит текст" за подобни чаршафи. но не се използва. Smiley
така че ще трябва ти да се пригодиш към форума.

# 1 524
Като не ви изнася да скролвате по дългите постове, си купете по-големи телефони. Само такива молби не бях виждала да се пишат във форум. Замислете се колко е обидно за авторите на такива постове. Има хора, които отговарят често и с по едно изречение, но има и такива, които пишат обобщено за епизода. Въпрос на личен избор е кой как ще пише и кой какво ще чете.

Аз в анкетата гласувах за всички популярни отговори - Супергерои, Аспарух и Мирослава, Не ме кефят Алекса и Елица и мисля, че ги бутат.

По-интересно ми е кой ще изнесе племето на плещите си - предполагам, че ще е Гого, но няма да се изненадам и да е Мани.

# 1 525
  • SF
Регистрират се всякакви хора. Мъничка част от тях са майстори на перото.

# 1 526
Регистрират се всякакви хора. Мъничка част от тях са майстори на перото.

е, ама има майстори с късо и с дълго перо Wink

# 1 527
  • София
Интересен анонс за племенния съвет на червените довечера. Ще се изкефя да номинират Пухан и Генчо Grinning

# 1 528
Аз този манталитет го познавам. Те мразят и обичат страстно.
Приятелят му е брат, жена му - целия свят... Там няма среднисто положение, пипане с велурени ръкавици. Ако не е на макс, значи не е нищо.
А, аз не се съмнявам, че си вярва. Ама толкова много високопарни приказки, често противоречащи си една с друга, ме забавляват. Иначе нищо му няма на момчето. Симпатяга е.

Интересен анонс за племенния съвет на червените довечера. Ще се изкефя да номинират Пухан и Генчо Grinning
Логиката показва, че Пух със сигурност ще е номиниран. Мира и тя. За какви изненади говори тогава Георги? Да не би Мира и Елица да са се наговорили и да са номинирали Генчо, вместо Веселина? Да не би наистина Генчо и Пух да събират най-много точки? Много е важна поредността на гласуването...

# 1 529
И аз се присъединявам към въпроса за Аспарух. Какви успехи има, в кой точно спорт, нищо не разбрах за тези неща от визитките.

Има успехи в комбинирането на препарати Grinning затова така е станало и е крампирал
Има едно качество, което не е лесно да се тренира, но се отплаща - ФУНКЦИОНАЛНОСТ. Той има нулева функционалност и грубата му сила е само докато е още назобен.

Общи условия

Активация на акаунт