💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 970
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
La Vikinga, много съм съгласна!! Не знам защо основание да не ни харесва някой и да се възмущаваме е, че е сърбин. Я Пухи като показва средни пръсти на някои участници, да не би да е по-мил?!
Стискам палци на сините и се надявам Алекса да допринесе за това да излязат от дупката, в която затънаха. А пандичката му ми е много по-неприятна от самия него.

# 1 501
Защо непрекъснато е нападан, хулен и обиждан Алекса?  Той няма вина за това , че някой е решил да е във фокуса на прожекторите и да ни показват всяка негова дума. Сигурна съм, че ако някой от тези, които сега са поставени на пиедестал, започнат да го показват и следят на всяка крачка, ще излязат много кирливи ризи наяве. Всички нагласи и реакции на зрителите са много манипулирани.

# 1 502
  • SF
Не ми харесва САМО за Алекса и Елица да слушам, но ако избера опция Не, не знам какви резултати ще обобщиш от анкетата. Аз изобщо нямам усещането, че САМО за Алекса и Елица слушам и гледам. Ако може САМО Гого да ми пуснат в отделен епизод, щото и за него ми е малко. В темата пишем само за Гого, но аз нямам нищо против.
Не мога да си избера отговор от анкетата и пак ще мине без мене. Така зададените въпроси и отговори имат единствено развлекателен характер.

# 1 503
Много се забавлявам от живия контакт и възможност за интерактивност с герои от екрана - актьори, изпълнители, спортисти и др. НО! Това е приятно за мен, когато е постфактум. Когато човек е гледал целия филм докрай, целия сериал докрай, цялото световно 94 докрай и тн. Не по време на. По време на излъчване е далеч по-приятно за мен всички тези хора да са някаква енигма, която разгадавам само през екрана до самия финал. И да има тази преграда и дистанция, която позволява с лекота да ги съдим и оценяваме без усещане, че това е нещо повече от това да си говориш срещу телевизора - т.е. никой нито те чува, нито се вълнува от думите ти. Обаче сега с тези лайфове и постоянна интерактивност от първи епизод, този целият ореол и дистанция се изгубват напълно. Това са едни съвсем обикновени естествени (нито идеални, нито пък някакви злодеи) хора като всички нас зрителите, които нито можеш много строго да съдиш, нито пък много да величаеш. И някак се размива усещането, което иначе традиционно се създава при изкуство и шоу програми с дистанция между зрител и герои на екрана.

Е, със сигурност отношението ми е твърде старомодно. Времето не може да се върне назад, сега на мода е постоянната интерактивност и тотална информация за всичко. Място за мистика и загадъчност много не остава в днешно време. Окото на камерата е вездесъщо и огрява всеки аспект от житието ни - вътре и извън играта. И цялата тази информация ни е поднесена на тепсия. Щем - не щем, това е положението. На мен специално ми е по-приятно първоначално само да гледам режисираното шоу. Тези лайфове и контакта с хората извън играта ще са ми безкрайно забавни да ги прегледам, но чак после като свърши сезона. Засега ще си представя, че тези хора са само на екрана и никъде другаде. Че няма опасност някой от тях да прочете какво си позволявам да коментирам за него тук (което може да е тотално неправилно) и да се засегне. Така ми е по-забавно, от позицията само на редови зрител в тъмен кино салон. Но разбирам и уважавам и по-интерактивния начин на възприемане на същото преживяване.

# 1 504
Ами той Цецо на първата елиминация е аут, освен ако не им дадат да разцъкват волейбол. Не виждам в каква игра би победил, който и да е друг от племената.

Аз и за волейбола се съмнявам вече,че го може.
Сигурно заради височината са го взели да попълнят бройката.

Някъде беше споделена снимка с близнака му - Ами като излъчване двамата са небето и земята,колкото Цецо е нелицеприятен и с излъчване на кроманьонец,толкова другият е слънчев и лъчезарен (него да бяха вкарали в предаването).

# 1 505
,,Бащата на Гайтанов бил мафиот”…
Чета по- горно мнение. Е и? Четох, че човекът се е поправил, почнал е на чисто, няма как да знаем дали е така, но какво общо има това с момчето? С опашка за баща си ли върви и означава ли, че не може да бъде свестен, а трябва да му се сложи печат на лицето? Аз мутреене и тарикатлък видях в резервите, но не идваше от Гайтанов.

# 1 506
JoyJoyХора, чакайте да ви кажа да се посмеете.

Толкова съм в това шоу, че снощи сънувах че участвам. Ще гледам да не отделям от времето ви в четене, така че накратко:

Продукцията явно искаше още сеир и даде на Валери да избира или да си вкара момичето, което харесва или някаква друга идея. Не знам защо той реши да вкара мен (пояснявам, че той е симпатичен, но не е мой тип, така че не знам защо подсъзнанието ми си играе с мен). Та, вкара ме и веднага ме сме на съревнование. Хората правят фитнес рутини преди да тръгнат към следващия. Правя две и минавам на планк и си застанах на лакти и в тоя момент гледам всички други правят нещо различно. Осъзнах, че съм претупала нещата и съм пропуснала серия упражнения. Валери също на планк до мен и му викам - "Тука изпуснах няколко". Той малко ми би игнор и бе тип все тая, мълчи там (но не го каза директно). Пуста съвест ме гложди и пак викам -  "Дай да кажем, че аз не съм толкова напред". В тоя момент Димо се провиква "Браво на новата, туко-що влезе и вече е на планка!" Стана ми лошо. Валери видимо недоволен, че трябва да се разправя с мен подвикна към Ралица - "Тя добре ли е така?". И Ралица за моя изненада каза, "Да, да, продължавай." Но чувството бе все едно реално е нагласено и си имат уговорка и много ясно, че ще каже, че всичко е добре, нали такава е схемата. После спряха игрите за нещо, не помня какво и чакахме пак да почнат. Съвестта ме мъчеше, а Валери изглеждаше подразнен от това и че само настоявам да кажа какво е станало, че е било случайна грешка. После докато той стоеше зад мен със скръстени ръце опитах да се облегна на него и той ме бутна с лактите си все така кръстени, ама някакво не прекалено грубо, но не и особено мило и ми каза, "Хайде да не се облягаш по мен. Да си имаме малко пространството."
И после играта дето участвах свърши и аз си мислех как като вляза в БГ мама всички тука ще сте ме хранили и ще сте викали колко съм зле и как продукцията вече смуче от пръстите си, че тука вмъква някаква нова дето нищо не може и уж да е изгора на Валери, ама найсе. Не стигнах до коментарите реално, но знам че бях много притеснена колко точно храна сте ми сипали. XD

Съжалявам, че стана дълго, но реших че ще ви е забавно колко и на мен ми беше. Joy
Мирела, ти ли си? Joy

# 1 507
Aurora, kъде пък го видя терора? Защото аз виждам един самозабравил се сърбин, който псува българка в българско реалити. И с това ли си ок ? Големият мъж, който изгони силния Гайтанов. Момче, завършило с отличие френска гимназия и извадило кръста от морето миналата година. Дали реално щеше да го бие, как мислиш? Ама нали не е интересен за целите на продукцията трябваше да си иде, че да гледаме сълзи, сополи и интриги. И да припадаме масово от  любовни истории. Страх ги било от борчето метър и двайсет, как не.

точно и аз това виждам. абсолютен въздухар е алекса и си заслужава тъпата истерична патка. на мен той не ми изглежда толкова влюбен обаче, но говори това, което тя очаква. другите не искат да влезе заради гласовете и коалициите, иначе кой се страхува физически от него, хаха! твърде много време им отделиха. дребни хорица са те, много дребни.
за торбите и аз съм раздвоена. елица е дребна и е под 50 кг, т.е. е мъкнала своето тегло с лекота? не знам. не гледах епизода концентрирано, но сега пак ще го пусна.
тактиката на гого да не се бута е отлична и обичайно много печаливша.

# 1 508
  • София
Елица на тепиха се очаква да премята други състезателки от нейната категория, та за мен е нормално да може да борави с подобни тежести. А като цамбурна торбата във водата, дойде Генчо и я изнесе, не я е носила Елица.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 13:33 от лято!

# 1 509
Скрит текст:
Ами той Цецо на първата елиминация е аут, освен ако не им дадат да разцъкват волейбол. Не виждам в каква игра би победил, който и да е друг от племената.
Аз и за волейбола се съмнявам вече,че го може.
Сигурно заради височината са го взели да попълнят бройката.

Някъде беше споделена снимка с близнака му - Ами като излъчване двамата са небето и земята,колкото Цецо е нелицеприятен и с излъчване на кроманьонец,толкова другият е слънчев и лъчезарен (него да бяха вкарали в предаването).
Близнакът на Цецо също е кандидатствал, но впоследствие се е отказал.

# 1 510
Оффф и Жени, все я защитавам, ама тука: така се правило. Кое се прави така? Идваш и почваш да нареждаш. Монтажът е ясен. Подиграваха се с Аспарух цял епизод, на Елица позволиха да помагат, на Зорница-не. Алекса: обединител, сините изведнъж спечелиха след поредца от загуби и се представя като негова заслуга. Битката върви, ние ги гледаме как си говорят двете гълъбчета. Елица и Алекса ще бъдат по-бутани и от Мани миналата година.

Аааа,моля-моля,сините спечелиха,защото дойдоха "Орехите" и ги преобразиха за минути в The avengers 😅

# 1 511
  • London
Цецо беше един добродушен Гъливер, но след появата на Виктория се промени. Пали се, обижда, схемаджийства, измисля си глупави доводи, за да оневинява любимата си, иска да се покаже като стабилен мъж пред нея като ѝ влиза в тон. Ако е номиниран, ще избухне, няма да е като Виктория/която заалужава номинация/, по-скоро с комичен уклон. Искам да номинират Виктория/ако се стигне до съвет изобщо/, защото ще е забавно за мен. Тя няма да си намира място, Цецо ще ѝ припява, Алекса ще се пита къде е попаднал, Гого  ще лежи свит около огъня и просто ще диша.
Ще кажеш, че периода без Виктория е бил дълъг. Говорим за няколко дни най-много.🤣

Аз пуснах някакъв онази вечер май беше .....и набързо загасих. Първо за мен това няма смисъл, ако не мислиш да отговаряш на въпроси от гледащите. а то гледащите само псуват участниците и те се хилят сякаш ги посипват с почести. Говорят общи приказки.....сериозно ли това вълнува някой или на някой е интересно? 🤯  Отделно това са някакви мазохисти....пуснали се да се блещят пред хора дето ги псуват обичайно някакви деца🤣. Малоумщина....

Аспарух какви медали има и с какво точно се занимава? Как така кранпира така бързо? Нито е на реката, нито се случи с него нещо по-различно от околните, но няма минимална издръжливост.....за какъв спорт говори без това основно качество? 🤯 На негово място ще посетя невролог и тн .....млад човек, а все едно 65 годишен човек беше в тази битка участник.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 09:22 от La Catrala

# 1 512
  • SF
Когато са се събрали около огъня, са имали много дълги разговори и са се разбрали да не се делят на лагери. Дали ще стане, - едва ли, - но ще гледаме. Алекса много им е говорил, а те са го слушали с възхищение. Всички са му признали, че много се радват и го харесват за това, че идва при тях, но вместо да е унил, гладен и изтощен, внася настроение и "свежа кръв". Той наистина игра ролята на мотор в племето на Сините.
Ако спечелят и довечера, Мани като капитан също ще събере позитиви.

На мене много ми хареса, как се поздравяваха и гушкаха, когато предаваха щафетата. Касим си се справи доста добре с каяка. Не остъпи на мъжагите от другите племена и не беше очакваната шамандура или постът, който ги бави. Не правеха разлика между силни и утайки.
Браво и на госпожичките Фейгин и Мани - големи сладуранки и не се дават на атлетки като Джаферович, Ралица и Михаела.

На Елица й помогнаха, защото беше с чувал 45 кг. Мислех, че Генчо само ще го извади и ще й го метне на рамото да го носи, но той се направи на луд и го занесе до брега.
Зорница се бореше наравно с другите жени с 25 кг.

# 1 513
Няма фалшиви мускули и анаболите не помпят "балони". Мускулите са си мускули и ако анаболите правеха мускули само за гледане нямаше да има допинг контрол в спорта, нали?  Арнолд Шварценегер също е анаболен продукт но му вижте резултатите на лежанка, клек и прочее. Освен това анаболите и добавките не работят без тренировки, а въпросният Арнолд се е скъсвал от трениране. Това за митовете. Иначе силата си е сила, а издръжливостта е нещо съвсем различно. Огромни и с много мускули мъже нямат издръжливост. Някога прочутият сумист Акебоно се пробва в бойните спортове и беше жалък - издържаше половин минута, а в сумото беше легенда. И неслучайно световните шампиони по бокс не са по 150 или 180 кила - просто няма да издържат и един рунд. Освен това анаболите дават сила на мускулите, но няма анаболи за сухожилията. При силно назобените щангисти от миналото често се срещаше травмата отлепяне на мускула от костта - силата беше по-голяма от здравината на захващането.
И последно, мускули правени само с щанга често не са комплексни. Там се вдигат много тежки щанги, но го няма прехода от мускулна група към мускулна група. Затова борци, боксьори и други атлети тренират за сила не само с щанги, а с разни ластици, въжета,медицински топки... Така наречената "българска торба" също е точно такъв уред.
А на Пух му изневери захвата, а и най-мощният кран с най-здравото въже е безполезен, ако куката за окачване на тежести е слаба...  Явно не е тренирал за хват, или другите упражнения с катерене и гребане са му крампирали мускулите на предмишниците и до там. Поне не се отказа, а бута докрай, което е проява на воля. Който е пробвал да вдига щанги знае, че след първия неуспешен опит вторият е още по-труден, а третият съвсем...
Но сте прави - време му е да се ходи, ТОВА не е неговата дисциплина и е вкаран наистина за шоу и ефект с очакван край.

# 1 514
По-хубава любовна история от тази на Мани и Неделчо аз все още не съм видяла в ИВ Simple Smile
Аз останах изненадана, че Алекса толкова запали, че номинирали Елица. Да, Алекса, напълно е възможно някои хора да не харесват жена ти. О, шок!
Тя иначе боркиня, супер силна, страхотен играч, ама като дойдат номинации изведнъж става малко момиченце... Дооообре

Общи условия

Активация на акаунт