💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 896
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Днес Жени става на 33 Birthday Неделчо ѝ е направил карикатура по случай празника:

Поздрави от Мирела и Генчо:

Скрит текст:

# 1 576
Пак продукцията се оля. Какво пречеше чувалите да са според хората - 25 кг за жените и 45 за мъжете. В синьото племе имаше повече мъже и Касимчо се уреди с по-лека торба, затова и показа такъв забележителен резултат. В червеното племе имаше повече жени - колкото и да не ми е симпатична Елица, не е редно да носи толкова тежка торба. Продукцията, вместо да съобрази тия неща, изпраща някой да помогне на Елица, с което в очите на всички, я поставя в привилегировано положение.

# 1 577
П.п. Спойлери от лайфовете не ме вълнуват, кажете нещо лично не сподели ли нашият
 човек, например харесва ли високи и слаби жени Joy

Туй за високи и слаби жени и аз се нареждам. Joy
Валия нищо не казва бе. Мълчи като риба и се подсмихване срамежливо. Според мен не е очаквал да има един камион фенки, за разлика от другите играчи, които са по-популярни от него. Питах го 4 пъти да си каже зодията... Нищо. Каза само, че скоро се връща в Бг и че приятелка няма. А в коментарите е някакъв ужас от предложения за брак Grinning Една беше писала какво щяла да му направи ако го набара в тъмното.. Много цветущо описано. Голяма фенка беше. Той... Нищо. Срамежлив си е и това е.

# 1 578
Най-накрая намерих време да гледам епизода от вчера.

Пух ще го опухат Simple Smile
За мен лично той и Цветан са с еднопосочни билети, ако попаднат на арената за елиминация и Продукцията не реши да ги пази.

Не ми хареса, че през първите 12мин от епизода повече от половината бяха синхрони на Алекса и Елица Sad

За самата игра:

Генчо победи в пряк двубой Фифо в тази игра, да се отбележи.
Чакалов неочаквано за мен беше много хаотичен, пропуска му да завърже лодката го отдавам на адреналина.
Мани, Жени, Мирела, Фейгин - прекрасно представяне.
Касим се представи много по-убедително от Лефтеров. И като цяло Лефтеров се дъни в поредна игра. Ако трябва да давам оценки, бих казал, че е най-слабото звено от мъжете на Жълтите на базата на представянето във всички игри до момента.

Имаше несанкционирано нарушение на правилата от сините. Когато Виктория занесе чувала на брега, лодката и беше също на брега, но не я върнаха да я завърже за стената, както направиха с Чакалов. Гого взе лодката от брега и той я върна на стената.

Ралица се затрудни, за мен също малко неочаквано предвид представянето и за момента.
Пух няма да го коментирам. Гола вода. Но защо не допуснаха да му помогнат, след като за Елица такава помощ беше разрешена. НО Елица ясно показа на всички, че има много сила и е може би най-добрата жена на арената през този сезон.

Заслужена победа на сините в играта.
Според мен Фифо беше по-бърз от Гого с топчетата, но при този монтаж на играта няма как да се каже. Просто така монтирана битката така изглеждаше.

Елица - в интерес на истината направи добър анализ на Генчо в началото на епизода. Добре е усетила нещата, точна преценка.
За Алекса няма да си хабя думите, пореден селски бек.

# 1 579
Жена да се предлага на мъж е доста отчайващо. Със сигурност и преди това е имал доста фенки Гого, сега може да мине Мирела по последователи. Изглежда спокоен, всичко го приема някакво лежерно, не се натрапва, перфектно представяне в игрите за момента. Ако има пленяване на играч от сините, то той ще е първия избор. При сливането дано има повече комплексни играчи да има интересни битки. Интересно ми е тогава да проследя, какво ще му е развитието, дали ще се опита да се коалира или ще играе по в страни. Той е перфекния човек за елиминации, докато се изпращат по 4 човека. Но този сезон нещо ми липсват грошовете за първенеца в 4-ката.

Пух може да стане рекламно лице на магнезиев цитрат, ще нарави много пари с него Simple Smile

# 1 580
Днес Жени става на 33 Birthday Неделчо ѝ е направил карикатура по случай празника:

I do not claim any negative energy from this photo 🛐✝️

# 1 581
В анкетата от мен :
Очаквам победа на сините.
Гого и Мани са фаворити да добавят 3 точки към актива си.
При Жълтите Мирела и Михаела имат най-големи шансове да окажат сериозна съпротива.

Според мен при червените едната номинация е сигурна, и тя е за снахата. За втората се борят Пух и Елица, като Пух води. Ако Генчо има възможност за Капитанско решение при равенство ми е страшно любопитно дали ще спаси Пух. В анкетата гласове за снахата и Елица от мен.

При Жълтите - залагам за Жени и Лефтеров. Лефтеров пречи на новата двойка според мен, Жени също особено много не го харесва.

И смятам, че Продукцията с едита на Елица и Алекса ги бута малко или много напред, да.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 16:01 от Bengun

# 1 582
# 1 583
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брех тоя Алекса много ме дразни, ама много. То закани, то чудеса 😡 Мишки, не знам си какво, абе айде бягай, че напрягаш всички зрители. Ма то лесно така с гадженцето вътре и се правим на мъж, а той жени да отстранява няма проблеми 🤦🏻♀ Псува Веска, ма в национален ефир си, я малко да слезеш на земята. Ако българин в Сърбия напсува така сръбкиня в ефир, ще видите каква олелия ще се вдигне. И защо им дават да си комуникират, бе много ме дразни тая продукция.  Опорочават хубавото предаване.

# 1 584
Тъй тъй , докато се пенявим тук за Есмералда и сие, нахалните мацки от Фейсбук и инстаграм, ще ни го отмъкнат под носа. Несериозна работа момичета .
И друго провинение имаме- по новините казаха, че за наводненията и жертвите през седмицата е виновна БГ мама- прибрали са всички предпазни и превантивни средства срещу потоп в очакване на влизането на някакъв май ураган Алекса

# 1 585
Мисля, че за Елица направиха изключение, защото с този нисък ръст и торба 45 кг можеше и да се удави.
Между другото Пух много спокойно и аргументирано отговори на Алекса, което ме изненада положително.
Логично ми се струва да номинират Пухи и Мира, но ако има задействана задруга ще са Мира и Елица, само че Георги е един такъв хлъзгав, Зорница и тя тъче на два стана, Звезделина пък се оказа най-трезво мислещата и би трябвало да номинира Пух, но...в този съвет ще разберем дали следват сляпо Генчо или се водят по собствени подбуди.
Предстоящата битка не я харесвам за номинационни битки, тя е или за капитанска или за спасени на четиримата номинирани, да чакам 20 човека да окапват един по един, аз ще заспя. Дано някой от операторите се центрира върху Гого поне.

# 1 586
Дано някой от операторите се центрира върху Гого поне.
Амин🤣

# 1 587
Играта каквото и да си говорим е идеална за Гого. Очаквам да спечели, интересно ми е само Мани дали също ще остане с него до края.

# 1 588
надявам се снахата и елица да са на номинация.

# 1 589
Предполагам победа за Супергероите. Номинирани - Мирослава и Елица.
Омръзна ми от побутваните Елица и Алекса.

Аз не чух Димо да връща Чакала за лодката, върна го Фифо (и Валери суфлираше).

"Игри на волята" ли гледам, или "Спешно отделение"? Прави са Туджаров и Неделчо, на много ранен етап от играта ги контузиха...:

Общи условия

Активация на акаунт