💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 200
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 665
На Мира й е време да си ходи. Дойде, видя, саботира. Довиждане.

# 1 666
От гледна точка на стратегия Генчо трябва да пази Пух.
От гледна точка кое е по-добре за племето - трябва да го номинира.

# 1 667
Елина е седнала като истинска дама.

Като чорбаджи Генчо от Под Игото Smile

# 1 668
  • Буркина Фасо
Зачудих се Алекса защо точно е избрал "пандичка" за неговата любима - че те пандите са огромни, лениви, обичащи самотата животни, които правят секс един път в годината май.
а за тези, които избират за любимите си "муцка", "коте" ... какво ще кажеш ? Smiley
и тапир да и каже е все едно щом си го харесват като обръщение.

# 1 669
Зачудих се Алекса защо точно е избрал "пандичка" за неговата любима - че те пандите са огромни, лениви, обичащи самотата животни, които правят секс един път в годината май.
а за тези, които избират за любимите си "муцка", "коте" ... какво ще кажеш ? Smiley
и тапир да и каже е все едно щом си го харесват като обръщение.

Ако някоя двойка от предаването каже нещо такова аз съм аут🤣Имайте милост, моля ви🤣
Имам праг на лиготиите, които мога да изтърпя. Семейство Пандички са на ръба 🤣

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:51 от Aaliyah13

# 1 670

Той едва ли знае нещо за пандите. Няма вид на много четящ.

# 1 671
  • Пловдив

Той едва ли знае нещо за пандите. Няма вид на много четящ.

Направо ми взе думите от клавиатурата Smile

# 1 672
Според мен идва от анимацията kung-fu Panda.

# 1 673
Оффффф .. Ралица започна проповедта Sad

# 1 674
  • Където морето целува небето...
Не харесвам Пух, но много грозно и от Димо и от Ралица! Непрофесионално е да квалифицираш участници!

# 1 675
Това набиване на канчето на Аспарух от водещите е абсолптно излишно. Неприятно е, зртителят не пасе трева.

# 1 676
  • Другата България
Я, Ралица ме е прочела за охранването! Joy
“Зори, ти нямаш право да използваш думата логика“ - а ЗоритУ три минути не може да асимилира Веска кое точно визира. Joy

# 1 677
Ралица: "Касим е 15 килограма с мокри дрехи" JoyJoyJoy

# 1 678
  • София
Това имах предвид, когато казах, че снизходителното отношение на Ралица е много по-лошо от подвикванията на Димо. А примерът с Касим и това, че според нея бил 15 кг. с мокри дрехи - за човек, който е страдал от анорексия - грозен.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:09 от La Vikinga

# 1 679
Брей, какъв другарски съд спретнаха на Аспарух Димо и Ралица. А за Мани да попитам-как се справяше с трудностите? С мислене или със Стоян?
Явно утре ще му видим гърба.

Общи условия

Активация на акаунт