💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 925
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз Гого също го виждам за съжаление в ролята на Пламен от сезон 1 или Морунов от миналия - цял сезон ще го хвалят колко е добър и накрая на финалната права ще отпадне.
А битки, на които да отпадне бол - достатъчна е една стил Поли-Мартин и кукичките от миналия сезон...

# 1 936
Не подценявам победата на Гого, но нима очаквахте друго? Игра за него. Та той това прави по цял ден, такива са му тренировките. Все едно да ги качат на кънки и да не очакваме Фейгин да ги смаже.
Интересно ми е каква игра ще измислят за да го отстранят. Няма начин да не му знаят " слабото място", а за съжаление не мисля, че ще го оставят да е победител.
Mоже да е някой нерешим пъзел. Виждали сме вече. Close

Мъжките крака от промото ми заприличаха на краката на Филип. Thinking

# 1 937
Имам приятелка, която живее в Южна Корея и за всяко чудо, което ми показва, казва : "Не се чуди-това е Корея." И аз така за Гого- "Не се чуди, това е България, Гого!" Ако случайно са ти измислили как да те бутнат- все едно. Два месеца тренировки на някой шейх. Но затова пък колко вълнение и радост достави на всички нас! За мен левитираше на този стълб. Ръцете бяха подпряни, а не стиснати. Радвам се, че виждам, че това, което правиш е възможно. Лека нощ!

# 1 938
На утрешната битка единия е Филип, а от жените е Мирела/Михаела. Това е от промото от утре, съпоставка с раните по краката и диаметъра Grinning. Снахата е с жълтата делва, а Филип със синята и Пух със зелената. Пух или жената от жълтите първо чупи делва. На 2 рата битка се чува пъшкане на мъж, това е Пух/Филип.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 00:04 от DevmasterY

# 1 939
Гого слизайки от самолета на летище София. Joy

# 1 940
  • София
В предишни сезони доста по-редовно даваха Стопанството - каква седмична задача има, как се изпълнява и тн. Нещо този сезон - уж имаше 1-2 такива неща, ама дотам и спряха. Явно нищо интересно не се случва на Стопанството и почти не дават кадри оттам.
Племената този 20-годишен стопанин за нищо го нямат, може и да се е отказал да дава задачи.

# 1 941
  • Другата България
Скрит текст:
Не подценявам победата на Гого, но нима очаквахте друго? Игра за него. Та той това прави по цял ден, такива са му тренировките. Все едно да ги качат на кънки и да не очакваме Фейгин да ги смаже.
Интересно ми е каква игра ще измислят за да го отстранят. Няма начин да не му знаят " слабото място", а за съжаление не мисля, че ще го оставят да е победител.

И на мен, въпреки, че продължавам да се чудя ако е така как е станало, след като мамин златен се самопредложи. И Валери е с рани по краката, или е единия, или е другия.

# 1 942
Няма екранно време за стопанина и задачите му от драмите при Непобедимите Laughing

# 1 943
  • SF
Валери се самопредложи заради Мирела, усети, че я готвят эа номинация Пъзльовците. Фифо как може да дава такива эаявки, а да го толкова шубе от номинация.

Интересно ще стане, ако го номинират да се състезава срещу Мирела.

# 1 944
  • На морето!
Малко преекспонирате суперсилите на Гого, не е чак непобедим, просто е наистина много силен и комплексен играч в най-куцото племе. При жълтите нямаше да изпъкне чак толкова. Wink

Аз мисля, че ходът на Валери да се самопредложи на този етап от играта е стратегически, особено знаейки, че Пух ще е почти сигурно един от съперниците му. В по-късен етап няма да излиза така смело на битки.
Мирела го поставя в много неудобно положение.

# 1 945
Скрит текст:

И на мен, въпреки, че продължавам да се чудя ако е така как е станало, след като мамин златен се самопредложи. И Валери е с рани по краката, или е единия, или е другия.
Не ги познах по раните, а по формата. Фифо има много мощни бедра и мисля, че точно тях видях в промото. Остава въпросът как от самопредложилият се Валери се стигна до Филип? Thinking Женските крака бяха на Мирелка.

# 1 946
Аз също смятам, че Гого е прекалено перфектен за да бъде победител. Продукцията няма да го позволи и като нищо ще му измислят някоя игра в стил куките на Мартин и/или пъзела на Валентин.

А след това ще има пълна мобилизация на харема Joy

# 1 947
Не ги познах по раните, а по формата. Фифо има много мощни бедра и мисля, че точно тях видях в промото. Остава въпросът как от самопредложилият се Валери се стигна до Филип? Thinking
[/quote]
Е как се стигна? Много ясно, че под вещото ръководство на госпожа Джаферович. Много я е страх от Филип и няма търпение да го изгони 😂Даже на съвета ще влезе в роля , на не разбрала за женска коалиция, нищо че бе в основата на създаването и 💀

# 1 948
  • Другата България
Аз мисля, че писах вече, ако не съм - пак да кажа.
Ако това наистина е Филип, то аз ще съм доволна. Защото вярвам, че ще се върне, и с това ще натрие носа на дружинната, току виж предложат и някой грош /да не вярваш/, а ако се е самопредложил като капитан - още повече. Всъщност, не смятам, че това би ѝ затворило устата, но аз ще изпитам удовлетворение. А ако пък е той и не се върне - , това е бил сценария, за Филип съм в играта като цяло от мъжете, но не вярвам, че И той ще е победителя така, както и не вярвам, че Гого ще е такъв.
Но пък няма да си наруша съня заради това.

# 1 949
А, то утре които и от жълтите да са номинирани, ще се върнат. Мирослава също. С Пухчо на елиминации, никой друг няма шанс да отпадне. Simple Smile
Остава да видим кой ще вземе грошовете и пастата за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт