💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 911
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 950
Както любовно върви сезона, може утре наградата да не е паста за зъби, ами презервативи и лубрикант 🍆💦😏😫

# 1 951
Винаги, когато се стигне до номинации, мирът в племето приключва.
Този епизод ще го запомня със следното: Червените:
Пълната излагация на Снахата, която бе просто смешна, да не кажа жалка. Зориту също се налага като уникален образ и невероятна порта. Леля Веси не цепи басма никого и дано се задържи по-дълго.
Най-ме е яд, че не успяха злодейски да я натопят, че е издала тайната. 😅
Жълтите:
Наглостта на жълтите девойки, особено на "авантюриската" Михаела, която реши, че мъжете са им длъжни да ги пазят и веднага трябва да се самопредложи още някой, за да изглежда мъжки в очите й🤣. За утре пък остава възмутения Джафер, според който женска коалиция няма и не е имало никога.
Битката:
Невероятната воля на Лефтеров и нечовешките възможности на Гого.

# 1 952
  • Другата България
Двама от фаворитите ми на снимката по-долу.

# 1 953
Няма екранно време за стопанина и задачите му от драмите при Непобедимите Laughing
Цял сериал. Пуерторикански. Joy

# 1 954
  • София
Малко преекспонирате суперсилите на Гого, не е чак непобедим, просто е наистина много силен и комплексен играч в най-куцото племе. При жълтите нямаше да изпъкне чак толкова. Wink
Може да не изпъкне, там всички мъже ми се струват равнопоставени, но и без да изпъква, смятам, че може да победи всеки един от тях на многокомпонентна битка.

# 1 955
Според мен утре отиват на елиминации:
Скрит текст:
Валери и Мирела (като за нея съм малко по-малко сигурен тъй като на снимката женските крака имаха рани на дясното колено пък не можах да видя дали тя има такива рани по краката)

Аспарух отпада пръв, тъй като той е с розовата делва (все пак е жена Grinning ):
Мирослава е с оранжевата греда  и със жълтата делва
Валери (или мъжът от жълтите) е със синята делва.
Мирела (или жената от жълтите) е със зелената

Което оставя розовата за Аспарух.

# 1 956
  • София
Аз също смятам, че Гого е прекалено перфектен за да бъде победител. Продукцията няма да го позволи и като нищо ще му измислят някоя игра в стил куките на Мартин и/или пъзела на Валентин.
Скрит текст:
Продукцията харесва и търси перфектни образи точно за победители, ако образът не е перфектен, то тогава трябва да има нещо специфично, с което да го маркетират. За мен Андрей и Милен са хора с достатъчно много умения и с подходящ образ. Добрин е свръх силен (в буквалния смисъл, без да може да плува) и е природозащитник. Ако следват логиката на предишните сезони, Гого е перфектен за победител, едва ли биха дали победата (битки подходящи за някого) на противоречиво изграден образ. В това включвам основните линии, които Продукцията прокарва, щом няма да е най-лесният и очевиден избор - Гого, бих предположила, че ще е Алекса, наистина има winner's edit според мен, това често дразни зрителите, не е обратен ефект, а си е често срещан. Ако той е на финал, Елица не би била, това пречи на историята му, не мисля, че биха ги изправили един срещу друг. Друга жена освен Елица на финал би могла да бъде Жени или Мани, като клоня към първата, но пък не биха позволили тя да спечели от съображения за "конфликт на интереси". Bowtie Да не би пък да ни изненада някой "Непобедим" на финала, от там само Георги има потенциал за финалист според мен.

Моите фаворити са Гого, Жени и Илиян, като харесвам и много други хора, без да ги визуализирам на финал. От тях реални шансове за първото място, не за второ, трето, четвърто, мислех, че има само Гого. След като ми мине разочарованието, ще бъда в очакване на изненади. Ако трябва да предположа кои ще са финалистите след думите на Ковид, ще трябва да гадая за поне двама от тях: бих заложила на Алекса, Жени, Лефтеров и Филип/Чакалов.

# 1 957
Скрит текст:
Продукцията харесва и търси перфектни образи точно за победители, ако образът не е перфектен, то тогава трябва да има нещо специфично, с което да го маркетират. За мен Андрей и Милен са хора с достатъчно много умения и с подходящ образ. Добрин е свръх силен (в буквалния смисъл, без да може да плува) и е природозащитник. Ако следват логиката на предишните сезони, Гого е перфектен за победител, едва ли биха дали победата (битки подходящи за някого) на противоречиво изграден образ. В това включвам основните линии, които Продукцията прокарва, щом няма да е най-лесният и очевиден избор - Гого, бих предположила, че ще е Алекса, наистина има winner's edit според мен, това често дразни зрителите, не е обратен ефект, а си е често срещан. Ако той е на финал, Елица не би била, това пречи на историята му, не мисля, че биха ги изправили един срещу друг. Друга жена освен Елица на финал би могла да бъде Жени или Мани, като клоня към първата, но пък не биха позволили тя да спечели от съображения за "конфликт на интереси". Bowtie Да не би пък да ни изненада някой "Непобедим" на финала, от там само Георги има потенциал за финалист според мен.

Моите фаворити са Гого, Жени и Илиян, като харесвам и много други хора, без да ги визуализирам на финал. От тях реални шансове за първото място, не за второ, трето, четвърто, мислех, че има само Гого. След като ми мине разочарованието, ще бъда в очакване на изненади. Ако трябва да предположа кои ще са финалистите след думите на Ковид, ще трябва да гадая за поне двама от тях: бих заложила на Алекса, Жени, Лефтеров и Филип/Чакалов.
Накара ме да се замисля Simple Smile
Скрит текст:
Алекса определено има едит на победител до момента, напълно съм съгласен с теб.
Но аз друго се замислих - за Чакалов. Неговото неистово желание да стане част от ИВ, страстта с която няколко години преследва мечтата си да бъде част от каста на един сезон. Направо би било като приказка с щастлив край една негова победа този сезон. А ТЪпарев харесва приказките Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 01:57 от Bengun

# 1 958
Тоя медицински екип утре... да не е за Пух. Ще видим.

Мани доста успешна седмица направи като капитан. Свястно и оправно момиче. Ама покрай рекордния глад, дето изкараха, като отиваше на капитанска битка едва говореше и ми напомни за ей тая сцена:

Скрит текст:

# 1 959
Според мен Илиян прекалено го демонизираха, докараха го като някакъв злодей, който крои интриги и си пази силите, не подпомага колектива. Тоест, неподходящ за победител. Не вярвам той да спечели. Гошо от Непобедимите е с по-лъскав имидж, наблягат и на историята с Фейгин, той ми е по-вероятен. А иначе всички жълти мъже стават, по мое мнение.
От жените Елица е най-силна и комплексна, нищо чудно да я наложат, независимо че никой не я харесва.

# 1 960
От темата за спойлерите:
Скрит текст:
Илиян остава на 15-то място или нещо такова. Гого не е победител. За Елица много се пише, че печели, но сега пък има информация, че отпадала от Ралица (дано Елица не е победител). Лично мое мнение - Евгения няма да спечели. За Чакалов се съмнявам, че изобщо ще стигне до финал.

# 1 961
  • София
Накара ме да се замисля Simple Smile
Скрит текст:
Алекса определено има едит на победител до момента, напълно съм съгласен с теб.
Но аз друго се замислих - за Чакалов. Неговото неистово желание да стане част от ИВ, страстта с която няколко години преследва мечтата си да бъде част от каста на един сезон. Направо би било като в приказка с щастлив край една негова победа този сезон. ТЪпарев харесва приказките Simple Smile
Скрит текст:
И моите съображения да поставя Чакалов сред финалистите са свързани с това, че е супер фен на формата и желанието му да участва, множеството кастинги, преодоляването на "Резервите", освен това е представен като положителен образ. Въпреки че е в мъжката коалиция на "Безстрашните", не е антагонист на жените там, поне това забелязвам от неговите синхрони, и от коментарите на останалите в племето. Лефтеров също има история подходяща за победа, може да се повтори една линия от "Big Brother 2", в която победителят - Мирослав, влезе с жена си (в случая на Лефтеров - с жена, която твърди, че все още обича), а тя се влюби в друг участник; като утешителна награда, той получи 200 000 лв. (в случая - 100 000 лв.).

Poni69, знам, че Илиян няма шанс да спечели, споменах го в контекста на това, че моите фаворити (освен един) не са подходящи за победители.

# 1 962
Съгласен съм с аргументите, също е възможен вариант. Такава възможна връзка не ми беше минавала през главата, но съм гледал предаването, което я поставя на масата съвсем малко.
Няма смисъл от сега да гадаем, но пък от друга страна е приятно Simple Smile

# 1 963
Крадеца вика дръжте крадеца е работата на Алекса и Елица.
Алекса прати в играта възможно най-слабия играч, направи така, че да се състезава срещу жена, осигури си предимство като си продаде влизането, обаче останалите нямат право на стратегии и трябва да играят мъжката Също Като Него

# 1 964
  • София
Най-хубавото от "днешния" епизод за мен Relaxed

Birthday Extravaganza: на рождения ден на Жени, съдейки по историите в Instagram, забелязах почти всички настоящи участници + някои от трети сезон: Мирела, Михаела, Илиян, Александра, Мирослава, Куков, Лефтеров, Филип, Чакалов, Валери, Генчо, Аспарух, Зорница, Велислава, Георги, Цветан, Неделчо, Туджаров и Стратимир (от трети сезон), както и Мария Гроздева, Маги Джанаварова, Папи Ханс и Ваня Джаферович, разбира се. Съотборниците на Жени са ѝ подарили пъзел със снимка на "Безстрашните".
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 17:04 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт