💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 911
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 965
  • earth
Гого - супергероят с мускули на голям мъж и размер/тегло (и гласец) на жена Simple Smile

# 1 966
Жени изглежда много добре на снимките от рождения си ден.

Гого се представя много добре, но честно казано не разбирам това боготворене във форума.
Мен ме стблъсква това, че е в коалиция с волейболисгите и мълча като пукал, когато Цецо наричаше другите утайки. Като си трайкаш избягваш конфликтите и си осигуряваш душевен комфорт, ама не заявяваш никаква поэиция. Отделно говори на миеко.
Сега не мога да си кривя душата, че на мускули е перфекген.

# 1 967
Алекса много повлия на повечето с тирадата за пазене на момиченцата и това кой е истински мъж. И от там се започна - вие сте жени, не сте истински мъже, да  пригласят в червеното племе. А сега разбирам в жълтите се е самопредложил мъж за да покаже, че се доближава до идеала на Алекса.
Все пак при тях идва човек от резервите и им налага някакви правила и раздава справедливост, като му се дава тази възможност от въдещите без да е апострофиран. Слава богу някой разбраха, че е за сеира, други реваха.

Още си мисля, как Алекса ги заплашваше да не номинират Елица. Как пък някой не се сети, ако беше неговата жена в племената ще може ли да им рекне - нямате право да я номинирате. Но как като може би нямат жени и приятелки....повечето са много младички в този сезон и човек със сериозна връзка е бог за тях.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 06:38 от Лъчестлъч

# 1 968
Общото IQ на червените /без Веси/ дали има трицифрено число? Снахата, заедно с Елица, вече копаят дъното. Не вярвах, че ще го кажа, но Пух ми стана симпатичен след този епизод. Не ми се иска той да е отпадналия.
Волейболистите за пореден път се показаха колко струват. Много ми е смешен Цецо, като почне с това "Дишай, дишай". Сигурно той забравя да диша при напрежение и си мисли, че и другите са така. И крясъците им с Виктория, на фона на представянето им, бяха нелепи. Истинските супергерои за мен са Гого, Мани и Фейгин. Респект за Лефтеров и Ралица, все пак и двамата се тежички. А Фифо за пореден път губи от Гого, но вече и от Мани. Какъв удар за него. А Жени единствена се пробва да се оправдае - бе то и аз можех за изкарам още 10 минути, ама защо да се контузвам за утре. За подобно нещо Илиян го разпънаха. При жълтите се очакваше при неуспех да се почнат. За мен Мирела ще е номинирана и ще отпадне, за мъжете не знам.

# 1 969
  • Sunshine state
Удоволствие е да гледам Гого, то просто няма за какво да се хванеш при него.
Жените от жълтия отбор стават смешни с претенциите си. Мирела да си ходи, че ми е много куха лейка. Аспарух ми е безразличен и ми е все тая кой от тях ще отпадне.

# 1 970
Валери се самопредложи заради Мирела, усети, че я готвят эа номинация Пъзльовците. Фифо как може да дава такива эаявки, а да го толкова шубе от номинация.
И аз това се чудя, как всички заявяват смело че са за борбите, искат самостоятелни битки, грошове и т.н, а ги е страх от елиминационната битка. Това се повтаря във всички сезони.
Всички дават заявки, че са супер играчи, пък като опре до тях все не им е времето сега да ходят да се доказват на арената.
Мен най - много ме дразнят Звезди и Зори. Толкова безхарактерни и елементарни , че нямам думи.

# 1 971
Забравих да напиша, ама и аз сънувах снощи ИВ. Някак си бях при червените и се готвим за битка. Елица вади от под кревата си чиния с пържоли и пита дали може да ги занесе на Алекса. Събудих се от потрес. Grinning

# 1 972
Забравих да напиша, ама и аз сънувах снощи ИВ. Някак си бях при червените и се готвим за битка. Елица вади от под кревата си чиния с пържоли и пита дали може да ги занесе на Алекса. Събудих се от потрес. Grinning
Аз помислих, че си сънувала, че Гого те е гушнал близо до вратата, и се чудиш дали е сън или истина...

# 1 973
Гого слизайки от самолета на летище София. Joy

И хващайки обратния за Саудитска Арабия 🤣🤣🤣

# 1 974
  • На морето!
Малко преекспонирате суперсилите на Гого, не е чак непобедим, просто е наистина много силен и комплексен играч в най-куцото племе. При жълтите нямаше да изпъкне чак толкова. Wink
Може да не изпъкне, там всички мъже ми се струват равнопоставени, но и без да изпъква, смятам, че може да победи всеки един от тях на многокомпонентна битка.
Вече има една загуба от Валери. Wink Аз също го харесвам, но чааак такова боготворене ми е прекалено.

Аз пък си мисля, че Гената си пази Пух като бушон, който да изгърми в подходящ момент. Мисля, че в този момент Пух би имал шанс единствено срещу Касим и Цецо, останалите ще го отнесат бързо.

# 1 975
Аз помислих, че си сънувала, че Гого те е гушнал близо до вратата, и се чудиш дали е сън или истина...

Гого ми харесва на арената, но като мъж - цъ! Дребните мъже обикновено имат наполеонов комплекс. А и тия мустачки са ми тоооолкова анти. За мен като визия Куков беше най-добре.

# 1 976
Аз също смятам, че Гого е прекалено перфектен за да бъде победител. Продукцията няма да го позволи и като нищо ще му измислят някоя игра в стил куките на Мартин и/или пъзела на Валентин.

А след това ще има пълна мобилизация на харема Joy
Всичко му е прекалено на Гого😍Аман🤣

# 1 977

Гого ми харесва на арената, но като мъж - цъ! Дребните мъже обикновено имат наполеонов комплекс. А и тия мустачки са ми тоооолкова анти. За мен като визия Куков беше най-добре.
Преди писах, че аз съм от НЕхаресващите Гого. Но повечето тук го харесват.
Харесвам Лефтеров като визия и се радвам, че вчера показа много воля и физически качества.

# 1 978
  • earth
Двете джукести като застанат една до друга и филм на ужасите.

# 1 979
Гого е добър във всички елементи на една игра, които са тренирани, упражнявани от него в годините . Загуби от Валери на игра, която го изненада с елементите си, със структурата си и наличието на логически, а не само силов и за сръчност елемент. Затова Валери дръпна в началото и автоматизирането на действията на Гого в края, не му помогна. Той омаловажи победата на Валери- била на косъм. Ето с това обяснение пред съплеменниците си Гого ме загуби като фен.
Димо подсказа на Гого за падналите плочки, а на Валери- не. Така Валери можеше да бие с много и може би едва сега Гого е видял това - само така мога да си обясня липсата му на скромност и признаване на поражението. Отделно продукцията знаейки тази му личностова особеност, продължават да го въздигат и величаят/ пример:снощните думи на Димо- Гого оставал непобеден../Дали го направиха за съспенс или по други причини - предстои да разберем.
PS: За снощната игра- някой писа как Гого бил Дзен, а Лефтеров си придавал покер- фейс, но му било трудно. Аз много държа да отбележа думите на Лефтеров за вярата и баща му казани в края. За него тази игра е била нещо много повече, предвид стълбовете наподобяващи разпятие. На самият Лефтеров му личеше че е в друго състояние на кръста, почти сливайки се с него. От величаене на дребния Гого, не остават суперлативи за това което направи тежкият Лефтеров.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:01 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт