💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 630
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Много тежка битка, браво на Фифо, това момче е топ атлет. Липсваше само Цецко да подвиква отстрани - Дишай, дишай, той само това може и без това.
Аз съм феминист по отношение на права и равни възможности, ама като си отишъл да играеш в такава игра, не виждам причина да слагаш картата феминизъм , за да не те номинират, много е жалко и е по същността си анти-феминистко. Щом искаш равенство - отивай и се бори наравно.
Мирела е тип жена, която си проправя път с пърхане на мигли, направи мрежа - Лефтеров е неин, Валери се счупи да го сваля , ближе Д-то на класната , обаче не успя да огрее при Филип, той "мръсникът" не се поддава на женския й чар. Жена съм , но тези женски номера в такава игра ме отблъскват. Сега ще си навири носа, а на тоя мост с лост нямаше да може и 1 да се набере. Браво на Фифо. АЙде да идва понеделник да гледаме пак Гого:)

# 2 416
Битката с делвите си беше предизвестена. Трябваше да има битка с нареждане на кули с различни дължини, каквито е имало и преди. Това е супер битка за спасение, която не ощетява мъж/жена.

# 2 417
  • София
Окс, така е. Няма да споря. Права си, La Vikinga! Simple Smile
Аз риторично попитах, защото видях двоен аршин (не от теб). Защото Фифо беше атакуван, че бил губил от жени. Ама не се коментира на какви игри губи. И просто леко се заядох, дали Мирела щеше да бие Фифо в тази игра например, която преди малко завърши. Ясен е отговора. Не е в това питането. Ама като се атакува един мъж, нека все пак се гледа по-реално на нещата.
Има игри и игри. И за това е най-добре мъже да се бият само срещу мъже и жени само срещу жени. И няма да има тези нападки между двата пола.
Ако има сблъсъци мъже срещу жени, нека да са само за ум. Пъзели. Там вече е 50 на 50 и си зависи от човека.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 23:07 от Diavolo

# 2 418
Затова Гого и Филип да ходят на финал и 1 от тях да спечели. Не някоя лигла/ревла/куха лейка.

+ 1000

# 2 419
Аз съм разумен човек и мъж и смятам, че равенството е задължително, но мразя че при жълтите искат равенство между половете жените, а стане ли въпрос за отговорност и да се поеме тежест си навиват къдричките и стават "слабите" жени и трябва мъже да се жертват за тях. Не може да искаш равенство и да си по-равен от другите и да обираш само хубавото от това равенство без тежестите. Та дори и за това, че Джеферович беше сложена в понеделник да ги води в играта пак беше обвинен Филип.

# 2 420
Но знаейки кои са продуцентите, няма да спечели нито един от най-силните участници в сезона - Гого и Филип. Сигурно ще се излигавят с Алекса, Валери или някой друг random person. Все тая.

# 2 421
Ужасно тежка и рискована битка . И аз мисля , че само привидно беше за Пух . Знае се , че не е издръжлив и повторението и моста ще са му голям минус . Филип вероятно пак щеше да спечели , но поне Аспарух си тръгва с вдигната глава . За неговото отпадане , това беше най-добрия сценарий . Браво за поредното добро представяне на Филип . Не съм му фен , нещо в поведението му не ми харесва , но качеставата му не могат да се отрекат .

Надявам се промото да е подвеждащо и сините да не са отново на реката 🤦♀

# 2 422
  • SF
Но знаейки кои са продуцентите, няма да спечели нито един от най-силните участници в сезона - Гого и Филип. Сигурно ще се излигавят с Алекса, Валери или някой друг random person. Все тая.

А дано!!!

# 2 423
Мен ме смути начина, по който държаха сметка на Филип и Чакалов - защо са гласували така, защо са ги предали?! Тук се прекрачва границата. Как пък никой не каза любимия на всички израз - "Всеки сам си преценя"!
Не искам Лефтеров да продължи,  лъжльо, а Валери - ако е било всичко план, браво!

# 2 424
  • София

Ауу пепел ти на устата. По-добре жена тогава, ако не са Гого/Фифо, но не и тези двамцата дето си цитирала след тях.
За мен всеки един победител различен от първите двама ще е подигравка с феновете и играта.
Гарантирам, че ще има много голям вой и тук и в социалните мрежи и ще има петиции. Grinning

# 2 425
Искам Гого и Фифо на финал! Simple Smile

Сигурно ще ударят рейтинг от близо 2 млн. зрители.

Това ще е финала на финалите и най-добрата реклама за ИВ.

+ Валери - просто искам да им е трудно, не ми е фаворит.
Да пускаме да го преиграват, ако не е такъв финала Grinning

# 2 426
  • Буркина Фасо
Битката с делвите си беше предизвестена. Трябваше да има битка с нареждане на кули с различни дължини, каквито е имало и преди. Това е супер битка за спасение, която не ощетява мъж/жена.
нали имаше с кули. май и там жените спечелиха.

# 2 427
Може и още по-зле: с Джаферович или Елица...

# 2 428
Филип и Гого на финал!!

Харесвам също и Георги. До скоро и Валери, вече не.

Най-неприятни са ми Елица, Виктория и Джаферович.

Мирела в момента с Лефтеров ли е или с Валери? С кой качва снимки?

# 2 429
Равенството между половете аз го разбирам като да имаш равни възможности за участие, да бъдеш равнопоставен по права. И да не се омаловажава една победа или загуба, защото играта била за жени.
Да, жълтите жени имат двоен аршин, но са прави за едно - не може  една жена да се приема за по-слаб противник само защото не е мъж.

Общи условия

Активация на акаунт