💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 653
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
ОК, хайде, може и Валери.
Ядоса ме днес, но е жилав и боец. И гимнастик. Тези са опасни.

# 2 431
Само НЕ и Елица,Алекса и Евгения.Валери ще го преживея въпреки ,че ми е малко мамино синче.

# 2 432
Голямо Браво за Филип.
Смятам, че сините ще са в стопанството.
Червените на реката.
Дано и жълтите я видят тази река. Даже предпочитам те да са там. Голямо излагане с номинациите. Затова не ги харесвам. Никаква мисъл. Ще изгонят силните и те къде отиват?
Вече сме го гледали. Ана- Мария и Радостина. Не, мерси.
Да играят срещу силни противници. Това е воля.
Валери няма и да ми хареса. Пази си и той слаб противник, ама на думи се перчи.
И не Филип го е страх от Жени, а тя умира от страх от него.

# 2 433
Промото за понеделник е много забавно.Алексов ,като някой класен ръководител събрал племето и им нарежда все едно са непослушни ученички.Викито стиска зъби иде и отвътре да стане и да му отвърти една мощна песница  ,ама пусто борец насреща ,пък тя си знае от височко тежко е падането.Игра с плуване и плаване Simple Smile, а за десерт точност и пъзел. Очаквано е ,че племето на плувците тоест жълтичките ще са първи.Те си имат и пълзейджийка.Червенките -пак ще е хаос Simple Smile Видя ми се ,как кака Веси е полегнала върху лодката като на плаж.Simple Smile А пък "най -силното" племе в плуването синичките ,които си имат и " Бог на пъзелите " пак ще ги спасява Гогич.Е жив и здрав да е това момче.Краката трябва да му целуват сините. А бе с две думи очертава се забавен понеделник.

# 2 434
  • Бургас
Според мен за жълтите капитан ще е Валери, заради реверанса към дамите,при него побеждаваха на битки, дрън-дрън-дрън. Пъзела кой ще реди за тях?! Жени не вярвам да е
При червените капитан ще е ........ Звезди?! Тъпън е строг но справедлив, жена ще е. Кой ще реи пъзела? Дали ще е Елица, предвид опасенията им от саботаж? Надявам се те да са на реката, оядоха се.
Сините, капитан Гого, Гого е на пъзела. Поема си отговорността. Дано хапнат горките.
Така се надявам да се развият събитията.

# 2 435
Искам Гого и Фифо на финал! Simple Smile

Сигурно ще ударят рейтинг от близо 2 млн. зрители.

Това ще е финала на финалите и най-добрата реклама за ИВ.
Хехе, това е финал Реал Мадрид - Ливърпул.
А дано, ама надали Simple Smile

# 2 436
Валери не ми допада. Играе си играта момчето, но можеше да си играе на любов с друго момиче. С Мирела стана много сложно. Аз като зрител, не ми е ок да гледам сцени, в които едно момиче скача от момче на момче, върти номера от този сорт. Дори да е сценарий. И някак Валери ми е далеч от другите момчета. Липсва му зрялост, поне така го усещам.

# 2 437
  • София
Пусната е нова анкета!

Е, защо не?
Два сезона подред гледаме предрешени и скучни финали.
Чисто статистически е време за хляб и зрелище. Simple Smile

# 2 438
  • SF
Филип започва да ми напомня за онзи арогантен Юлиян с грозното поведение, когото всички много харесваха, а на мене ми беше най-най-неприятният от всички мъже и жени във всички племена.

# 2 439
Малко да отместя темата от ЗА и Против Филип .Smile Та гледаам от снимките в инстаграм ,че май и Фейгин и Жорето са се взели .Това предаване вярно море от любов стана.Stuck Out Tongue

# 2 440
Искам Гого и Фифо на финал! Simple Smile

Сигурно ще ударят рейтинг от близо 2 млн. зрители.

Това ще е финала на финалите и най-добрата реклама за ИВ.
Хехе, това е финал Реал Мадрид - Ливърпул.
А дано, ама надали Simple Smile

Може, но не и този сезон. Пул са трагични Simple Smile

Силните финали са си класика, а Гого, Филип и Валери ми звучи перфектен финал.
Миналата година Андрей беше светлинни години пред всички и имаше голяма разлика на финала. Трябва равностойни противници, които могат да правят обрати във всеки един момент от играта.

# 2 441
Малко да отместя темата от ЗА и Против Филип .Smile Та гледаам от снимките в инстаграм ,че май и Фейгин и Жорето са се взели .Това предаване вярно море от любов стана.Stuck Out Tongue
Живеят заедно.

# 2 442
Мен ме смути начина, по който държаха сметка на Филип и Чакалов - защо са гласували така, защо са ги предали?! Тук се прекрачва границата. Как пък никой не каза любимия на всички израз - "Всеки сам си преценя"!
Да, и ние с мъжа ми си казахме: Това е Другарски Съд!
За тези, които са на нашата възраст си го спомнят. Събират се едни хора и ти казват как да мислиш.
 И пак  великата гримьорка беше в основата на всичко🙃

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 23:44 от MoSt new

# 2 443
Фейгин и Жоро?
 Е това вече е чудесна новина. Да бъдат щастливи и влюбени- сладка е любов, която не вреди на никого…
Само моля Гого да не бъде забъркван и оплитан от никоя ,, Амазонка” . Като я кажат тая дума Амазонка и се изприщвам. 😂😂😂😂

# 2 444
Живеят заедно.

Сериозно?Не го очаквах.Те по бързата процедура са се взели Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт