💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 747
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Хора, аз съм много разочарован от някои намеци и разкрития тук в темата, които не са спойлери, но реално са точно това. Мислех да зарежа и формата и темата, но заради вас ще продължа. И до последно ще се надявам на мечтания финал, защото всичко останало ще е пълна подигравка с играта и феновете. И продуцентите тотално ще изгубят фенбазата. Този сезон уж беше последен шанс, а те ще превъртат играта в негативен план за пореден, 4-ти път.
Вярвам в доброто, но целия ми ентусиазъм отиде на кино.
Разочарован съм и от хора, които се регват в Бг мама само с идеята да развалят кефа на хората. Не пишат в темата или другите такива тук в тази секция, не са от познатите ми никове, но ей така като дойде някой формат, хоп веднага ще цопнат в темата да се покажат колко са ''велики'', че имали познати от екипа заснел финала.
Браво, дано това осмисля живота ви!

# 2 551
  • София
От анонса за понеделник очаквам сините най-накрая да отидат на Резиденцията, а голямата брадва да е за жълтите. Което ще взриви тотално обстановката между тях.

# 2 552
Повечето жълти искат да пазят въртиопашката Мирела, защото е наивна, глас за тях и лесен бушон напред. Тя пък си повярва колко е добра в игрите. Ако беше, на кръста трябваше да остане последна.
Валери е между два чука и наковалня и това ще го провали. Познанството му с Жени от преди, сянката на майка му, мъжете.
Това, което видях снощи, е че не би гласувал така при други съотборници. Жалко, защото има потенциал.
Продукцията е крайно време да разбере, че сапунки в този формат не ни се гледат.
Сезона на шуробаджанащината. Всеки е с някого брат, братовчед, познат, креватен партньор, уговорки преди.
Така игри не стават.
И да, слабите трябва да си ходят. Не искам да гледам игри с Цецо срещи Гошо в морето, например.

# 2 553
Любимият ми цитат от епизода тази вечер е: "Той просто иска, ако падне, да е от достоен противник, а не от жена." Авторите му са много, не са един или двама, бих казала, че може да намерим по няколко автора от всички сезони на "Игри на волята", излъчени досега. Просто говорителят беше един в този епизод, и той прилича на Том Круз през 80-те. Жалко, че няма как да получи специалитета на Тодор от втори сезон и да падне от две недостойни жени.
На дъното ми е вече Филип. Самовлюбен темерут,със самочуствие до небето. И да,женомразец!
Не мога да повярвам,че тази убийствена игра,някои я искат за Жени,само защото не я харесват 😳.Бива,бива пристрастия,но изгубихме човешкото в един момент.
Въпреки,чевече не харесвам Филип,а Пух ми е тотално безразличен,ме беше жал за това,на което са подложени.Бива да има силови битки,но не и самоунищожителни. Сигурна съм,че пух преувеличи контузията в рамото,защото усети,че няма да издържи и ще колабира.

# 2 554

Вярвам в доброто, но целия ми ентусиазъм отиде на кино.
Разочарован съм и от хора, които се регват в Бг мама само с идеята да развалят кефа на хората. Не пишат в темата или другите такива тук в тази секция, не са от познатите ми никове, но ей така като дойде някой формат, хоп веднага ще цопнат в темата да се покажат колко са ''велики'', че имали познати от екипа заснел финала.
Браво, дано това осмисля живота ви!

Не се връзвай на глупости и не си разваляй кефа.Relaxed Спомни си предните сезони, как постоянно се пишеше, че продукцията готви жена за победител....и какво ставаше накрая......Trollface
За мен не е толкова важно кой печели, а как печели. Например някой от тези които засега не изпъкват, изведнъж избухне в игрите и в същото време няма никакво чувство у нас че е подпиран и битките са подбрани за него/нея, не виждам какъв е проблема да спечели, нищо че името му не е Гого или Фифо.Relaxed

# 2 555
  • София
За битката вчера няма да кажа нищо по-различно, ужасна, много съчувствах на участниците, които и да бяха. Могат да си съсипят здравето за пореден път, но кой го е грижа!!
Силно подозирам, че Пух се възползва от падането си (хайде да не стигам до там да предположа, че е паднал нарочно) и реши да се оттегли по-достойно, отколкото да припадне на терена или да загуби с огромна преднина на Филип.

Мирела мен не ме дразни особено, забавлява ме, а и както каза някой, с какво е по-добра Михаела, примерно? Бих предпочела първо тя да си ходи.
За Лефтеров ми стана мъчно, явно човекът си страда по загубената любов и е насреща за подкрепа. Как я изпрати на битка, какво ѝ е казал - много мило.

За съжаление и аз мисля, че продуцентите не са предвидили кои ще са масовите любимци, че да им разчистят път до финала (по-точно да не ги спънат), и си следват техните глупави сюжети. Все пак, да не губим надежда!

# 2 556
Да, по някакава незнайна логика в главата на българския мъж, жените са слаби и недостйни за победители в ИВ. Те трябва да бъдат първи отстрелвани, а когато това бъде правено да не се възроптават, а мълчат смирено и приемат съдбата си на жертвени агнци. Ако посмеят да се защитят. биват заклеймявани като нагли и глупави. Да, Чакалов и Фифо са сексисти, и го доказаха с поведението си.

# 2 557
https://www.youtube.com/watch?v=YFkfL-qCPek -  Едно интервю на Фейгин от преди игрите при Цитиридис ми попадна .Не знаех ,че има израелски паспорт ,и че е изцяло Рускиня състезаваща се за България.Много приятно момиче.И много смешно ми стана като каза, че си няма гадже , нямало мъже фигуристи ,и че мъжа трябва да е на такова ниво .Много е сладка хаха.Жоре стягай се Sweat Smile

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:25 от *Аня*

# 2 558
Ох, Дяволо, как ми се ще да вярвам, че няма начин продукцията да изпусне финал Гого-Фифо, ама аз съм убедена, че този сезон ще имаме жена победител. Цели две випаджийки имаме - при това силни.
Всъщност и аз искам жена победител - както стисках палци в сезон 2 за Ваня. Но самият формат е така направен, че това е адски трудно - няма как да пуснеш жена и мъж на 100м спринт или фрийстайл плуване и тя да го победи. Тук продукцията прави корекции само при тежести - иначе трасето е еднакво дълго за всички. Или трябва тенденциозно да дадат игра като тази с делвата, която предразполага женска победа, или стил тухличките на Мани или някаква гавра с броя кукички, както Поли подпряха и оттам ти се отщява жена победител.
На фона на Гого и Фифо обаче не мога да приема никой друг за победител. Просто няма да е честно. Форматът е такъв, че ако всичко е честно, дамите нямат шанс срещу тези двамата. Да не говорим, че ако спечели Джаферката или Елица ще се съмнявам винаги колко чиста победа е това, защото те не са случайни лица. Да направят едно вип ИВ и да се миряса.

# 2 559
Аз съм с много изнежен радар за сексизъм, но въпреки това не смятам, че в днешния епизод видяхме такъв.

Жени обвини Филип в женомразие, когато цитира Пух. Но Пух точно това каза - "Искам да се боря срещу Филип, за да е мъжка битка". Не каза "Не искам да падна от жена", а визираше това, че при мъж срещу жена битките включват изометрия, баланс, пъзел и такива неща, в които той не може да блесне. На двама мъже дават по-тежки битки, където е и неговата сила. И така и стана, тази битка си беше като за Аспарух, ако вместо него на елиминации беше жена или Касим, нямаше да е такава.

В Жълтите реално слаби звена няма, няма и сериозен конфликт както с Куков, затова и им е трудно да номинират. Затова се насочиха към най-лесно заменимият играч - Мирела. Добра е в плуването, но те всички са. Добра е и в баланса, но Михаела също дава такива изгледи. Ако в тяхното племе беше един измежду Цецо, Касим, Илиян, Аспарух, Куков (т.е. мъжете, които невинаги се представят добре), той щеше да е на пангара.

# 2 560
  • Sofia
Не виждам нищо сексистко и темерутско в поведението на Фифо и Чакалов. Това, че не са силни "под крушата" не ги прави темерути.  Да, ние жените искаме да сме равноправни, еманципирани и т.н., но не можем да изискваме от другите да зачитат това ни право, само когато ни е угодно. Жена съм, но не става така. Когато искаш да се докажеш, просто го правиш без да очакваш, че някой е длъжен да те добута и да ти поднесе победата на тепсия!

# 2 561
Аз съм с много изнежен радар за сексизъм, но въпреки това не смятам, че в днешния епизод видяхме такъв.

Жени обвини Филип в женомразие, когато цитира Пух. Но Пух точно това каза - "Искам да се боря срещу Филип, за да е мъжка битка". Не каза "Не искам да падна от жена", а визираше това, че при мъж срещу жена битките включват изометрия, баланс, пъзел и такива неща, в които той не може да блесне. На двама мъже дават по-тежки битки, където е и неговата сила. И така и стана, тази битка си беше като за Аспарух, ако вместо него на елиминации беше жена или Касим, нямаше да е такава.
Съгласна съм! Тъпо се изрази Фифо като каза, че Аспарух иска да падне достойно, а не от жена, но после се допълни, че иска здрава мъжка битка, тъй че мисля, че тъпо си подреди изречението, но веднага го захапаха. Или поне така ми се иска, че много му симпатизирам. Grinning

# 2 562
Продукцията подходи йезуитски към двамата. На пръв поглед играта беше за Пух, но 10-те дъски бяха застраховка, че Пух ще припдне.
Фифо и на мен не ми е симпатичен, защото е болезнено амбициозен. Готов е да мине през трупове, но да се слави неговото име.

Мирелка наистина е елементарна, но все пак, ако е имало договорка между нея и Чакалов, нормално е да му е обидена. Все още няма нужния житейски опит. Аз също споделям мнението на една съфорумка за глупавите хора, но забелязвам че с годините ми се налага да приема, че не може да им се помогне и те трябва да си носят последиците от собствената им глупост.

Ако Джаба-Хътянката беше по-интелигентна, щеше да направи коалиция със силните мъже. Може да е договорка с Продукцията да се развие сюжетната линия за женската коалиция.

Съжалявам, че снахата не отпадна, защото освен глупави хора, не харесвам и безхарактерни.

# 2 563
  • Стара Загора
Като гледам анкетата много женомразци сме се събрали тук Joy

# 2 564
Гласувах в анкетата за Гого, Филип и.. Мани!
Хващам се за заглавието на предаването- Игри на волята. Волята на това момиче е непоклатима, много силен психически човек. Работата й също го доказва. Ако Филип и Гого са тези, които всички несъмнено смятаме, че за най - силни, заслужават за конкурент само човек с много силна воля и личностни качества.
Червеният отбор ми бие малко на застоялост и на мухъл вече. Не знам, липсва живец в тия хора, липсва динамика, при сините и жълтите непрекъснато се случва нещо, непрекъснато има какво да обсъждаме и има различни и противоположни интересни мнения, за червения сякаш винаги всички са единодушни. Като почнат да ги показват повече и ми е мъкаь

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт