💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 617
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 535
Някой беше писал, че Гого се връща в България. И си мисля. Ако не е спечелил той, но Тупарев вижда какво става с феновете да не са решили да преиграва финала. Пиша пълни глупост в момента, но мечтииии, мечтииии.

# 2 536
Ами от жълтите каквото и да си говорим най-слаби са Мирела и Михаела, без разбира се да са издънки. Дори и леля Джафи, която хич не харесвам, се справя доста добре. Та да не се сърди Мирела, че я определят като най-слаба, защото в тази конфигурация си е така... А Филип ми допада колко е директен и без да вдига скандали едно такова спокойно и равнодушно им казва истината.

# 2 537
Ако истината обижда? Подлостта тук е проблемът. Кара те да играеш на задния фронт. Simple Smile
Гледам снимката на Женя и си мисля, че са й обещали грам живо тегло да не загуби.Посмъртно няма да ги пуснат на Дивата река, сакън да не й развалят фигурата. Сините милите на вейки станаха от това киснене на реката, явно ще се изгният там и от време на време червените ще им вземат по една смяна. Може от кумова срама да пуснат жълтите веднъж, но и това не е сигурно.

п.п. Мирела напълно неадекватна реакция след номинацията. Принцесата държи на къса каишка двама мъже в отбора, а трети й бил дружка дошъл с обещението да й е верен паж как си позволяват да я номинират! Отделно и леля я покровителства, ама скришом да не я усетили. С глас се смях! Ами евала на госпожицата, мига с мигли, пуска иширети с очи, благодари, като й поизтупат дупето  и се надява да изкласи напред. Опасна бамбина.Smiling Imp
 Нагледен пример, че дори глупава жена с красив фасон може да върти колкото си мъже иска на пръста. п.п.Сцената  с ножа безценна.
п.п. Лефтеров вместо, като кученце да се върти около нея, да ходи в църква да се прекръсти и да хвърля капа до небето, че се е отървал от нея.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 17:18 от sineva 1

# 2 538
  • SF
На мене ми се струва, че Филип просто не умее да се изразява. Няма таланта на Валери, да умее да говори с малко думи, чувство за хумор, а когато по друг начин не става, и само с очи.

# 2 539
  • София
Не схванах цялата тази патаклама на жълтия съвет. Кой кого пази, защо го е предал, драми, сръдни и т.н. Филип беше много прав, че усети ли заплаха, ще се защитава. Пазим жените и ще пращаме мъже на елиминациите. Що за идиотия е това? Жените при Безстрашните са най-силните и не виждам проблем, ако отидат на елиминации.
Всеки играе двойна, че и тройна игра. Буквално не можеш да вярваш на никого. Лефтеров като нищо сега ще го заиграе рицарят в бляскави доспехи и ще защитава Мирела, а Филип и Чакалов отиват на бесилката. Михаела, ако се отмене от думите, които е казала на Чакалката, то Фифо ще го пращат непрекъснато на елиминации. Много тежка ситуация за вълка единак.

# 2 540
Всъщност продукцията подпитва винаги за обосновка при гласуване, за да има скандал.  Ако нямаше обосновка, нямаше да има изсмукани от пръстите глупости. За справка - Сървайвър.

# 2 541
  • София
Да, освен това по този начин му изпиват силите на Филип. Тази битка с Аспарух автоматично му намаляват шансовете за краен успех, защото е нечовешко изпитание при тези изпитания. Ако го пуснат още няколко пъти може и да се контузи. Докато другите си кюткат и пей сърце. Визирам Валери и Лефтеров.

# 2 542
А защо Михаела да е с по-добро поведение от Мирела? Лицемерието и двуличието не е ли по-опасно от глупостта, наивността и олекването? И двете не стават.

# 2 543
  • SF
Да, освен това по този начин му изпиват силите на Филип. Тази битка с Аспарух автоматично му намаляват шансовете за краен успех, защото е нечовешко изпитание при тези изпитания. Ако го пуснат още няколко пъти може и да се контузи. Докато другите си кюткат и пей сърце. Визирам Валери и Лефтеров.

Е, да, ама 100 жълтици не се дават докато си пееш на сърцето с другите.
Валери и Лефтеров нямат кинти и ще трябва по друг начин да си хабят силите на съветите.
Да не говорим, че след това зверско изтощение, не само ти намаляват силите за останалите игри, но може и да си заминеш вкъщи.
Такава е играта. Ще оцелеят тези, които могат да си съхраняват силите. Ако не могат - бай, бай!

# 2 544
Аз и друг път съм казвала в темата, че всичко мога да преглътна, само не и празноглавието. Та в този ред на мисли Мирела ми е много трудно търпима, Михаела засега дава признаци да има нещо между ушите и мога да я изтърпя. Предполагам, че и други хора са така, затова Мирелка е по-недолюбвана.

Иначе Мирела е красива, да, но това не е конкурс за красота.

# 2 545
  • София
Не е справедливо и ще ги намразят хората, а тези момчета не искат това... Не са там за всяка цена. Не са такъв тип играчи, но точно така се получава сега и това не е плюс за тях определено. Жените пък ако изпратят още веднъж Фифо на Арената ще станат най-мразените. Те сега ги разкостват във Фейсбук и Инстаграм, представям си ако изнаглеят още веднъж какво ще стане...

# 2 546
  • София
Така както е тръгнало по-скоро ще видиш Елица и Ромео тоест Алекса  там .Sweat Smile(и не са спойлери ,само мое си наблюдение и в кръга на шегата  разбира се )
Според мен няма шанс да са двамата, ще е само един от тях, и смятам, че ще е Алекса. Той би имал своите привърженици, каквито имаше и Андрей (аз не бях сред тях Smile), ако не беше привилегирован от продукцията и нямаше втори глас в лицето на Елица. Без да е най-добрият, не е лош състезател и уменията му сигурно биха били посрещнати много по-радушно от зрителите без утежняващите престоя му обстоятелства. Bowtie
Стига вече с тези чужденци викам аз Sad Disappointed Weary .И да права си много негативи натрупа  заради Елица,включително и от мен,защото в началото ми се стори симпатяга .
Това ми прозвуча малко като
Скрит текст:
фразата на убиеца на французина на магистралата /надявам се жената и българина да се спасят/, който казал на двойката, която се опитвала да извади от колата пострадалите нещо подобно... Ужасно! Грозно! Отвратително!  А самият той надрусан и пиян, нищо че е българин... а тези, които са го оставили да трепе по пътищата с 200 км. след 35 фиша за превишена скорост - също. Та голият патриотизъм е най-тъпото и нелогично нещо... според мен де... Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, тук не звучи така кошмарно, но все пак... Много българи също участват в чужди формати, нали така?
Аз също намирам Гого за достоен победител /дано най-после ни дадат един заслужил и харесван фаворит/!
Дано!
И дано до края да остане такъв, какъвто ни изглежда сега и да не го прецакат по сценарий, заради Джаферович, Валери, Елица, Алекса /аз също не го искам за победител, но не защото е чужденец, а заради самия него и най-вече заради любимата му/... Confused

# 2 547
  • София
Хаха, култов момент от жълтия съвет...
Мирелка как ококорва очички след атаката от Фифо 😂

# 2 548
  • Дубай
Аз и друг път съм казвала в темата, че всичко мога да преглътна, само не и празноглавието. Та в този ред на мисли Мирела ми е много трудно търпима, Михаела засега дава признаци да има нещо между ушите и мога да я изтърпя. Предполагам, че и други хора са така, затова Мирелка е по-недолюбвана.

Иначе Мирела е красива, да, но това не е конкурс за красота.
Не става само с красота де ...трябва си и ъкъл и воля
Браво на Фифо,но тая игра направо го съсипа.Очаквано лекар на терен за Пухчо

# 2 549
  • SF
Не е справедливо и ще ги намразят хората, а тези момчета не искат това... Не са там за всяка цена. Не са такъв тип играчи, но точно така се получава сега и това не е плюс за тях определено. Жените пък ако изпратят още веднъж Фифо на Арената ще станат най-мразените. Те сега ги разкостват във Фейсбук и Инстаграм, представям си ако изнаглеят още веднъж какво ще стане...

Ама хейтят си хората. Просто обичат да критикуват.
И аз да съм там, и аз ще пращам Филип на арената да се бие. Няма да пращам себе си или приятелката си, за да затуби и аз да остана без приятел в племето.
Филип с коя от тях се опита да се сближи, за да може да си пазят гърба и да не гласуват един за друт на съветите? Потърси си приятели сред мъжете и ето, те си се пазят.
Да се беше завъртял покрай девойките, да им беше станал мил, симпатичен, ценен, нямаше да се целят в него.
Сега изглежда, че те са разделени на мъже-жени, а всъщност разделението е приятели-неприятели.
Валери не гласува срещу жена, защото си има приятелски отношения с Мирела. Очаквам и Лефтеров да си преразгледа вота.

Общи условия

Активация на акаунт