💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 635
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 460
Гласувах за Гого, Фифо и Мани. Елица и Джаферович са силни на арената, но като характер са ми твърде неприятни, за да им стискам палци.
Мани тази седмица ме изненада много приятно като представяне. Едно малко на ръст и килограми, но борбено момиче.

# 2 461
  • София
Ето ги официално разкрилите се влюбени гълъбчета.
Не знам дали ни четат, но им желая много щастие и любов! Simple Smile

# 2 462
Ох аз , като знам всичко от човек от продукцията и ми е доста скучно... Общо взето сега не знам дали е ок да го пиша това тук, ама в игрите нищо не е така, както ви изглежда... И победителя ще ви разочарова 😕
Свикнали сме Sad

# 2 463
На финал искам Гого задължително , Мани , Жени , Фифо , Алекса (не ме бийте) и Елица (не ме убивайте) . Че така де , Елица си е много силна в игрите и няма да започна да и омаловажавам възможноистите защото има гадже в играта което е  привилегия ...или проклятие ))) Да неприятна е като характер , но и Фифо е такъв .
Притеснявам се сега обаче, че и Генчо ще е в немилост и да не вземе да ми стане симпатичен. Моля ви ,напомняйте ми  каква интригантка е ако ме хванете да го защитавам Yum

# 2 464
  • Другата България
За мен седмицата е успешна.
Имам си вече женски фаворит, мъжките ми са непроменени.
Михаела, Филип, Гого. Разбира се, не вярвам, че някой от тях ще спечели. Joy
На дъното от мъжете продължава да ми е Илиян, въпреки страхотната му стратегическа и социална игра, и вече Валери. Жените са ясни - Мирела и Евгения.
Голям напредък в личната ми класация имат Фейгин и Гошо, и разбирам, че са двойка вече и в живота. За тях искрено се радвам, свестни хора изглеждат и двамата. Земни. Дано да ги бъде. Фейгин се оказа наистина такава, каквато я описваше Ина Лутай.

# 2 465
  • София
Така както е тръгнало по-скоро ще видиш Елица и Ромео тоест Алекса  там .Sweat Smile(и не са спойлери ,само мое си наблюдение и в кръга на шегата  разбира се )
Според мен няма шанс да са двамата, ще е само един от тях, и смятам, че ще е Алекса. Той би имал своите привърженици, каквито имаше и Андрей (аз не бях сред тях Smile), ако не беше привилегирован от продукцията и нямаше втори глас в лицето на Елица. Без да е най-добрият, не е лош състезател и уменията му сигурно биха били посрещнати много по-радушно от зрителите без утежняващите престоя му обстоятелства. Bowtie

# 2 466
ОБожеМой! Влязох да разгледам Инстаграма на Фейгин и да видя каква снимка има с Георги Laughing И се загледах в профилите и на други участници, понеже Фейгин има доста снимки с тях. Та явно си е доста близка със Зори, имат много общи снимки заедно, но всъщност аз не осъзнавах, че е Зорито от Непобедимите, защото тя изглежда като съвсем различен човек... Flushed Може и да е обсъждано вече, но аз се шокирах. Laughing

Скрит текст:

# 2 467
Много се радвам за Фейгин и Жоро! Дано съхранят тази чистота и трепет във връзката си дълго!

# 2 468
Така както е тръгнало по-скоро ще видиш Елица и Ромео тоест Алекса  там .Sweat Smile(и не са спойлери ,само мое си наблюдение и в кръга на шегата  разбира се )
Според мен няма шанс да са двамата, ще е само един от тях, и смятам, че ще е Алекса. Той би имал своите привърженици, каквито имаше и Андрей (аз не бях сред тях Smile), ако не беше привилегирован от продукцията и нямаше втори глас в лицето на Елица. Без да е най-добрият, не е лош състезател и уменията му сигурно биха били посрещнати много по-радушно от зрителите без утежняващите престоя му обстоятелства. Bowtie

Стига вече с тези чужденци викам аз Sad.И да права си много негативи натрупа  заради Елица,включително и от мен,защото в началото ми се стори симпатяга .

# 2 469
Извинение ме за глупави въпрос, но как да skeep-на анкетата за да не се налага да я преглеждам всеки път!
Може би някъде в правилата на форума е обяснено, но нямам време да го търся.
Благодаря!

# 2 470
  • София
Не се връзвайте на провокации и снизходителни коментари. Изобщо не е вярно това.
Победителя ще е някой измежду Гого или Филип. Абсолютно нереално и невъзможно ми е да бъдат победени и двамата.
Имам много приятно усещане за финала на сезона.
Спокич! Wink

# 2 471
Не се връзвайте на провокации и снизходителни коментари. Изобщо не е вярно това.
Победителя ще е някой измежду Гого или Филип. Абсолютно нереално и невъзможно ми е да бъдат победени и двамата.
Имам много приятно усещане за финала на сезона.
Спокич! Wink
За справка - пъзела на Валентин Trollface
Има ли желание - винаги има и начин.

# 2 472
  • София
Хайде ще си говорим след финала... Simple Smile

# 2 473
Като си говорим за продукцията, днес беше според мен големият черпак за Аспарух сипан.
Момчето е добро спроед мен, не успяха да го превърнат в антигерой поне в моите очи. Според мен му напипаха слабото място а именно, че има проблеми с издържливостта  и предвид визитката, в която теглеше ако не се лъжа коли и камиони, решиха да се изгаврят с него. Нарочно пуснаха ужасно силова игра, уж за Пух, но уловката беше, че беше дълга, а Филип издържа и е жилав. Предходната игра с двете делви даже потвърждава тезата, защото се предполагаше, че двете момичета ще бият - те няма как да дадат на жена тая игра.  Може би са очаквали грандиозно отпадане за Пух, сеир и рейтинг на негов гръб. Той обаче- умишлено или не, намери начин да отпадне достойно. Желая му всичко добро и за мен няма какво да съжалява, че си тръгва сега, така или иначе нарочат ли те продуцентите, оправия няма.

# 2 474
Анкетата е супер ,но за мен 4 мнения са ми твърде малко.Аз лично харесвам на този етап доста от участниците. Мисля ,че тепърва ще се разкриват други качества на играчите.За сега най - добре физически подготвени от мъжете са Гогич,Фифо,Валери ,а от жените Елица,Мани,Джаферович,Михаела и Ралица ,но както всички видяхме Лефтеров изненада много приятно във вчерашната игра.Чакалчето се готви за предаването от както то съществува .Фейгин показа голяма воля ,а нейния възлюбен Гошко за мен е скрита лимонка.А Гената освен сила си е и роден оратор Simple Smile ,което не е лошо качество за социалната игра. .Така,че накратко до обединението на племената има много вода да изтече и много неща да се изменят.Ще поживеем и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт