💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 641
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Пловдив
На финал искам Гого, Фифо и Валери.
Победител да е Гого ❤️

# 2 476
Не се връзвайте на провокации и снизходителни коментари. Изобщо не е вярно това.
Победителя ще е някой измежду Гого или Филип. Абсолютно нереално и невъзможно ми е да бъдат победени и двамата.
Имам много приятно усещане за финала на сезона.
Спокич! Wink

Да, също може някой от конкурентно предаване на пльосне нещо кофти дето е уж спойлер, за да убие интереса към предаването.Trollface
На този етап от видяното, ако Михаела не избухне и не покаже някои нинджа изпълнения за каквито загатва визитката й, искам финал Гого, Елица и Фифо.Stuck Out Tongue

# 2 477
Не можеш да има само едно умение и да се явяваш в такова състезание. Съвсем в реда на нещата е тотално некоплексните хора да си заминават по-рано. И елиминационните битки задължително са от поне два компонента

# 2 478
  • Бургас
Има ли къде да се гледа промото за следващия епизод? Според мен ако разгадаем, кой реди пъзелите на другите племена ще се ориентираме за локациите на племената.

Чудя си се аз, дали Генчо не си повярва от миналия път,че е добър в пъзелите и да се е заел той да реди? Дали това не ги изпраща директно на реката. По мое мнение предишният път Елица го нареди с вързани очи. Помните ли как си говореше сама "Първо намираме парчетата в ъглите,......

# 2 479
  • София
Е, каква игра да му дадат на Пух?
Ако има плуване, без коментар там. Фифо е бивш шампион по плуване. Много искам да ги видя Фифо срещу Жорката на един пост в плуване, да видя кой е по-бърз. Трима топ плувци има този сезон от мъжете: Георги, Фифо и Гайтанов. Виждали сме само Фифо срещу Гайтанов и Фифо го би с около две дължини разлика.
Но дали нарочно или случайно, Георги и Филип все се разминават на плуването когато има равен, начален старт.

Та за Пух. Плуване не става. Изометрия и баланс не става. При двама здрави мъже няма как да дадат пъзел. Ама не го виждам Пух на пъзел, не знам защо...
ОК, има един вариант. Вдигане на тежести или мъртва тяга. Ама сега извинявайте, никой продуцент няма да даде такава игра, дори и Тупарев. Ще е прекалено тенденциозно вече дори и за техните стандарти през годините. Wink

Гого и Фифо могат да бъдат спрени само с умишлено объркан пъзел като с Валентин от миналия сезон. Но продукцията няма да изтърве златните си кокошки и да си прецака най-чакания и потенциално гледан финал в историята на Игри на волята.
Твърде много се акцентира върху това съперничество между Гого и Фифо, та двамата ще го разрешат където трябва (вярвам) - на финала. Simple Smile

# 2 480
  • София
Победителя ще е някой измежду Гого или Филип. Абсолютно нереално и невъзможно ми е да бъдат победени и двамата.
Според мен могат - побеждавали са се един друг, и Валери е побеждавал Гого в макар и кратка - трудна битка, без намесата на продукцията. Всеки може да бъде победен, дори и без да е "подхлъзнат". Аз мисля, че има много битки, в които Валери и Филип биха били равностойни противници, Гого засега изглежда недосегаем, но не знам дали не може да бъде победен на пъзел, много е възможно да е добър, но да има и по-добри от него на този компонент. А за Валери и Филип съм почти убедена, че не са добри на пъзели, досега да се бяха предложили на подобна позиция. Sweat Smile

# 2 481
На мен ми се иска да достигнат до финал ( не уточнявам финалист, наясно съм как седят нещата), но да достигнат :
Гого, Валери, Мани; Фейгин; Филип
Да отпаднат малко преди това:
Елица и Джаферович. Защото все пак, за мен имат качества. Социалният елемент обаче не мжое да бъде потулен. Може би тук е мястото и на Чакалов, който със сигурност е по- приятен от тях двете, но не мога  да го сложа при първите изброени. Ще видим какво ще покаже с времето.

# 2 482
А за Валери и Филип съм почти убедена, че не са добри на пъзели, досега да се бяха предложили на подобна позиция. Sweat Smile
Фифо нареди един пъзел в битката си за влизане в играта доста бързо, аз не бих го подценил. За Гого няма инфо още, ще има понеделник вечер. Няма инфо и за Валери, но съм склонен да мисля, че не е от добрите.

# 2 483
  • Другата България
Аз нещо друго пропуснах, а уж го мислех.
Аз поне не забравям и отчитам условията, при които са влезли участниците.
Или поне тези, за които знаем, защото съм далеч от мисълта, че всичко знаем.
Валери - мамин златен.
Евгения - госпожа Джаферович.
Мирела - Лефтеров - бивши, или освен бивши, и настоящи, но двама - видно е как Лефтеров се бори със себе си и я “пази“, дори директно си го каза, че ако Фифо продължи да я номинира, ще се обърне срещу него ако се наложи, но ще я пази. Докато тя сънува Валери и си простира гащите до неговите, но това е друга тема, факт е, че Мирела си има “гръб“, влиза с такъв, знаейки го. Вече е омагьосала и Валери, тоест, има и “корем“, дружинната я покровителства и не може да си прости, и тя си го каза : “как го изпуснах това с Мирела...“, та Мирела я пазят от не една, не две, а от три страни. Но разбира се, Филип е виновен, а, и Чакалов - той пък е предател, защото има собствено мнение по въпроса, с помощта на Михаела.
Елица - Алекса - тук всички коментари са излишни.
Гошо - Фейгин също са се познавали преди формата, дали на кастинги, дали не - . Ясно е, че се харесват, и при обединение, или ако са в едно племе, и тук ще има пристрастност.
Цецо - Виктория - също познати от спортните среди, и оформила се много здрава двойка в предаването, макар и не любовна.
Та, каква стана тя? Излиза, че индивидуалистите и самостоятелните единици са дефицит. Е, аз затова съм именно за такива, с ясното съзнание, че ще са онеправдани по дефолт. А и като погледнеш, именно самостоятелните единици до момента изнасят предаването, с оглед зрелищност на терен - Гого, Филип, Мани, дори снахата Мирослава.

# 2 484
  • София
За потребителката, която пита за скролирането на анкетата.
Съжалявам, но няма начин/техника да го избягваш. Просто си плъзгаш пръста по дисплея, отнема няколко кратки секунди. Аз също често влизам през телефон и правя същото и не ми пречи.
Съжалявам, старая се в повечето случаи да са по-малки анкетите, ама няма начин. А и болшинството все пак им се кефят и са черешката на тортата за всяка една тема (в моите представи как се правят нещата). Simple Smile

Joy 05,
На финала са трима и за това питам за трима. Искам да видя максимално коректни и точни резултати към момента.
Спокс, тази анкета ще бъде задавана още доста пъти на различни интервали от време.
Ще има и вариращи въпроси. Любимци, кои не харесваме, кой искаме да е големия победител и пр. Т.е. не питам сега и край. След две, три седмици пак ще поставя въпроса. Simple Smile

# 2 485
  • Sunshine state
Ох, откъде да започна..
Не се търпят вече Джаферката и онова кухото й допълнение Мирела. Валери ми е анти от ден 1 и не ме учуди. Филип си е Филип и бях убедена, че дори Аспарух да не се беше "контузил" (имам леки съмнения..), пак щеше да го победи. Пропуснах частта, в която глуповатата Мирела се завръща, защото не ми се гледаше злорадството от страна на Евгения. Сега трябва да им слушаме тъпитя любовни истории с мамин златен.. 🙄
Радвам се, че Аспарух отпадна, макар исках това да е Мирела. Леля Генка ще откачи направо. 😁
Искам финал Гого и Филип. 🙌🏻

# 2 486
  • Sofia
Искам да видя Джаферович на елиминация.
И аз, нямам търпение да я видя таз "многострадална" Геновева..
Дано я отстрани някой скромен играч. Олекваш много Джаферович, то ясно, че доблест, чест и достойнство са непознати думи да теб, но все пак... Язък за претенциите ти!

# 2 487
# 2 488
  • София
Фифо нареди един пъзел в битката си за влизане в играта доста бързо, аз не бих го подценил. За Гого няма инфо още, ще има понеделник вечер. Няма инфо и за Валери, но съм склонен да мисля, че не е от добрите.
Благодаря, бях забравила, че битката на "Резервите" включва такъв елемент, помня най-вече ровенето и плуването. Дори и Гого, и Филип да са добри на този компонент, може да има по-добър от тях. А и има битки като тази, в която балансират една лимка от двете страни, като частите на пръта се увеличават с времето, или друга, в която си прехвърлят едно топче с помощта на лъжици - на тази битка за полуфинал отпадна Стратимир миналта година, който в моите очи би бил равностоен противник на Андрей, и може би по-силен такъв от Симеон. Но в подобна игра много неща могат да се объркат, а и такива игри трябва да има все пак.

# 2 489
  • Бургас
........................................а, и Чакалов - той пък е предател, защото има собствено мнение по въпроса, ....................................
Мирела го прие много лично, защото двамата се познават и са в някаква степен близки от преди предаването, кастинги и т.н. За това се почувства предадена.

Общи условия

Активация на акаунт