(и не са спойлери ,само мое си наблюдение и в кръга на шегата разбира се )
), ако не беше привилегирован от продукцията и нямаше втори глас в лицето на Елица. Без да е най-добрият, не е лош състезател и уменията му сигурно биха били посрещнати много по-радушно от зрителите без утежняващите престоя му обстоятелства.
И се загледах в профилите и на други участници, понеже Фейгин има доста снимки с тях. Та явно си е доста близка със Зори, имат много общи снимки заедно, но всъщност аз не осъзнавах, че е Зорито от Непобедимите, защото тя изглежда като съвсем различен човек...
Може и да е обсъждано вече, но аз се шокирах. 
(и не са спойлери ,само мое си наблюдение и в кръга на шегата разбира се )
), ако не беше привилегирован от продукцията и нямаше втори глас в лицето на Елица. Без да е най-добрият, не е лош състезател и уменията му сигурно биха били посрещнати много по-радушно от зрителите без утежняващите престоя му обстоятелства. 
.И да права си много негативи натрупа заради Елица,включително и от мен,защото в началото ми се стори симпатяга . 

,което не е лошо качество за социалната игра. .Така,че накратко до обединението на племената има много вода да изтече и много неща да се изменят.Ще поживеем и ще видим. Препоръчани теми