💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 492
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Другата България
Анди, темите обърка.
Дуелът е във “Фермата“, темата е за ИВ. Joy

# 2 656
  • Буркина Фасо
Не е баш по темата, но моля ви особено жените в темата да ми кажете защо Зорница е толкова хубава извън предаването, а на екран.. да кажем, че не е никак. Нещо правила ли си е по лицето, обработва ли се или е просто разликата с грим и без грим (не съдя и обиждам никого за което и да е от трите Grinning )
добра изолация е сложила Smiley

# 2 657
Не е баш по темата, но моля ви особено жените в темата да ми кажете защо Зорница е толкова хубава извън предаването, а на екран.. да кажем, че не е никак. Нещо правила ли си е по лицето, обработва ли се или е просто разликата с грим и без грим (не съдя и обиждам никого за което и да е от трите Grinning )
Грим, светлина, face app, програмка тук, програмка там .. Grinning

# 2 658
Ето и обновената статистика от гласуването за качество на епизодите.  Интересното е че през последната седмица най-високо е бил оценен епизодът (номер 20) с прекарването на пясъчните чувалчета през стената. Но този "връх" е под върховете от предишните седмици.

Давам и точките за отделните въпроси на епизод 20. Интересното е, че обезопасяването е получило най-висок резултат спрямо другите въпроси за епизода.

.....

# 2 659
  • SF
Мъжете сега как извадиха късмет с хубаво време. Жените миналия път ги валя и с онези хлъзгави люлки и студа много ги съжалих.

Ти дали не се обърка нещо? Simple Smile

# 2 660
Малко от Зорница за подготовката за Игрите и кастингите. Няма дар слово, много се повтаря, но има интересни неща ( след 04:12 ).

Благодаря Бен. Затвърди се убеждението ми че продукцията гледа на участниците като на гладиатори които трябва да бъдат изцедени "на макс". Спомнете си колко рани видяхме при "разпъването на кръста", чак се бяха оляли.

Edit:  При разпъването на кръста, Левтеров ми напомняше някак си на Джеф Бриджес (на млади години)

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:15 от Soney

# 2 661
Имам доста да ви чета и не знам дали сте коментирали, но ми излезе тази реклама

# 2 662
  • Sunshine state
Не обичам да обсъждам особено външен вид, понеже човек не си го избира и го правя рядко, но Зорница си е грозничка. Явно си обработва снимките, но и на тях не ми харесва особено.

# 2 663
Аз изгледах снощният епизод... Най-накрая.
Лефтеров много държи на Мирела. Изненадана съм от него. Има изключително човешко отношение, освен това се раздава на терена. Ако Гого го нямаше, той щеше да ми е любимец номер 1. А Мирела е въртиопашка, но много красива.
Жени ми е в средата, хем я харесвам, хем не я харесвам, но умее да играе социалната игра, а и на терен си я бива. Както каза Фифо - Хитра лисица.
Радвам се, че Пухчо отпадна. Самото му умалително "Пухчо" е достатъчно говорещо за него.
Фейгин и Жорката ме кефят като двойка. Имат една чиста, неподправена любов. Абе много са ми сладки. Фейгин е много ефирна. Напомня ми на принцеса. Но не харесвам социалната им част от играта. Все едно не им е там мястото и са сбъркал предаването.
Валери ми е мамин сладък. Много противоречив. Има нещи фалшиво в него. Лъха ми на неискреност. Но се раздава много в Игрите и е сравнително добър- неуспорим факт.
Фифо ми е един от фаворитите, но е на второ място след Гогича. Heart Eyes Има голямо его. Не обича да губи. Социалната му игра не е особено добра, изобщо не може да си прикрива емоциите, което е очарователно. Той е един от малкото хора там, който все едно сега му святкат очите за коалиции. Много е умен и проницателен.
Мани и Елица (пояснявам, че не я харесвам) са едни от най-силните жени в този сезон, заедно с Жени, като Мани ми е фаворит (друга не мога да избера).

Няма да коментирам промото за понеделник, че да не сполвам темата.

В анкетата гласувах за Гого Heart Eyes, Фифо и Мани.

# 2 664
Да, по някакава незнайна логика в главата на българския мъж, жените са слаби и недостйни за победители в ИВ. Те трябва да бъдат първи отстрелвани, а когато това бъде правено да не се възроптават, а мълчат смирено и приемат съдбата си на жертвени агнци. Ако посмеят да се защитят. биват заклеймявани като нагли и глупави. Да, Чакалов и Фифо са сексисти, и го доказаха с поведението си.

Извинявай, но мнението ти отново е сякаш си гледал/а друг формат.
За едно си прав/а - Филип е сексист. Чакалов не мисля.
Но разделението мъже - жени го направи Джаферович и продължава да го прави. Тя е влязла там, не за да изживее мечтата си, а за да спечели. Много нагъл и противен образ.
Валери е между чука и наковалнята, защото хем харесва Мирела, хем познава Джаферович. В същото време не иска да гласува срещу мъжете. Затова предложи и себе си.

# 2 665
  • Другата България
Ама защо да не го коментираш?
Това са си твои разсъждения и предположения на база видяно публично по ТВ, какво сме виновни ние, че им разгадаваме промотата? Аз още в петък написах, а и не само аз всъщност, какво мисля.
На реката ще са червените - по погледа и изражението на Ралица, интонация и т.н. В това съм сигурна.
При жълти и сини се колебая, според мен сините ще са в стопанството - пъзела на жълтите ми се видя най-нареден във финалния кадър. Значи жълти при храната.

# 2 666
Да, по някакава незнайна логика в главата на българския мъж, жените са слаби и недостйни за победители в ИВ. Те трябва да бъдат първи отстрелвани, а когато това бъде правено да не се възроптават, а мълчат смирено и приемат съдбата си на жертвени агнци. Ако посмеят да се защитят. биват заклеймявани като нагли и глупави. Да, Чакалов и Фифо са сексисти, и го доказаха с поведението си.

Извинявай, но мнението ти отново е сякаш си гледал/а друг формат.
За едно си прав/а - Филип е сексист. Чакалов не мисля.
Но разделението мъже - жени го направи Джаферович и продължава да го прави. Тя е влязла там, не за да изживее мечтата си, а за да спечели. Много нагъл и противен образ.
Валери е между чука и наковалнята, защото хем харесва Мирела, хем познава Джаферович. В същото време не иска да гласува срещу мъжете. Затова предложи и себе си.

Много правилно си вижда момичето . Да всички там са дошли да си изживеят мечтите без Джеферович. Всички от деца мечтаят да гладуват студуват , да ги хапят комари , да мъкнат 70 килограмови гуми и да скачат на 2 метрови варели и нищо финансово не ги интересува. Жените там са силни , но не заслужават победа, защото игрите в които са силни са "женски" - което е обида за игра JoyJoy

# 2 667
Според мен Жени е влязла за да спечели, но не финала на игрите, а хонорара от продукцията. Тя е като подставен човек на сценаристите на сезона, защото макар и спортно- приключенска, играта си следва определен сценарий, определена сюжетна линия. Като такава, си има сценарий, режисура и актьори- къде наети/Жени, Алекса- как иначе е позволено да е с Е, близнак е друга работа/, къде самоназначени/Куков, Елица/ и разбира се- коварно набутани/Филип, Касимчо, Веси/. Останалите- засега са като пушката на стената- все до края ще изгърмят.   Нямам предположения за победител- може би Гого е някак пощаден откъм тв време и подобно на Андрей от мг, откъм колизии, а от жените- Ралица, но засега.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 23:48 от ellis

# 2 668
И аз да се включа с няколко неща, които ми направиха впечатление от коментарите.

Първо ситуацията с Мирела и емоциите в племето показват защо игра като Игри на Волята е много по-опасна от Сървайвър да кажем. В едното предаване обикновено човека, който "номинираш" си тръгва директно и не може да ти "прецака играта", а тук се завръща в племето и дори може да не отпадне. Това е предпоставка за повече скандали след съветите.

Като цяло и аз мислех, като La Vikinga за едита на Филип, но честно казано в началото на Сезон 1 едита на Добата беше трагичен - в един момент всички бяха против него и коментираха колко абсурдно се държи и като цяло беше далеч от winner's edit. Та май в Игри на Волята това не е много фактор

# 2 669
Скрит текст:

Ама защо да не го коментираш?
Това са си твои разсъждения и предположения на база видяно публично по ТВ, какво сме виновни ние, че им разгадаваме промотата? Аз още в петък написах, а и не само аз всъщност, какво мисля.
На реката ще са червените - по погледа и изражението на Ралица, интонация и т.н. В това съм сигурна.
При жълти и сини се колебая, според мен сините ще са в стопанството - пъзела на жълтите ми се видя най-нареден във финалния кадър. Значи жълти при храната.

Благодаря, МериАн. Абсолютно по същият начин мисля. Освен това си мисля, че сините отиват на стопанството, а червените на реката, а моят любим Гого дъни племето, като забравя частите от пъзела. В промото, нарече себе си "Идиот" и се напсува. Joy

Общи условия

Активация на акаунт