💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 760
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 640
  • SF
Вчера нямаше 50 гроша, така че  са щели само да хабят лента, за да ги снимат.
А и от адреналин, се пуска на секундата, когато са те номинирали, защото си слаба жена, а си победила я първия, я втория по сила и претенции в племето.
И двете бяха номинирани, защото са слаби играчи и на този етап от Игрите няма да се отрази, ако си заминат.

# 2 641
  • София
Само Елица получи награда в такава игра, ще си спестя защо Sad
Елица получи и възможност за 50 гроша, на всичко отгоре, просто тя ги отказа и избра друго, иначе щеше да има не "побутване", а съвсем реална привилегия.

# 2 642
  • София
То, ако са ги махнали - добре. В смисъл - такива са правилата и точка. А сега ги дават на когото решат - 1вият път ги дадоха (не помня на кого, май на Жени), после - не, след това 3тия път ги предложиха на Елица, вчера - нъцки.
Ами не е честно.
Или има за всички или няма за никого.

# 2 643
  • София
п.п. Мирела се отказа преди Мирослава.
Така е, но това беше формално, Димо вече говореше сякаш битката е приключила и това беше потвърдено от Ралица, която обяви еднакво време и за двете: "Времето ви е 31 минути и 08 секунди." Да не говорим, че битката, която решиха да доиграят между Касим и Елица беше от същия тип: за "стоене" и издържливост. Не може да се решава кои битки да се довършват на базата на това кои участници Продукцията смята, че ще са интересни за гледане в тях и дали имат или нямат нужда от награда. Преживях неточността с грошовете, но това с недовършената битка (и то такава, която е поставила рекорд преди това) ми се стори така, сякаш дори не се опитват да поддържат някакъв имидж на предаване с регламент.

То, ако са ги махнали - добре. В смисъл - такива са правилата и точка. А сега ги дават на когото решат - 1вият път ги дадоха (не помня на кого, май на Жени), после - не, след това 3тия път ги предложиха на Елица, вчера - нъцки.
Ами не е честно.
Или има за всички или няма за никого.
Жени не е била номинирана досега. Филип и Илиян бяха победители в първите две битки за спасение и не получиха грошове. Елица победи в третата и получи предложение да избира между награда от 50 гроша или четка за зъби и паста, тя избра второто. Четвъртата битка за спасение решиха да не я довършат, така че има основателна причина да няма награда, просто защото няма победител.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 18:27 от La Vikinga

# 2 644
Хора, вече започвам да си мисля за Игри на волята като за режисиран сериал. И това е най-малкото. Имам чувството, че има няколко играча, на които е платено да дърпат конците на сюжета, а останалите, случайно избрани от психолозите на кастинга са опитните мишки. Борят се, раздават се, дават душа и сърце, но нищо не зависи от уменията и представянето им.

# 2 645
Хора, вече започвам да си мисля за Игри на волята като за режисиран сериал.
А, добро утро. Simple Smile Зле режисиран сериал. Жалко само за пионките, които са влезли във филма с илюзията за честна игра.

# 2 646
  • Другата България
Вече? Blush

# 2 647
  • earth
Това малко остаря, но вчера нямах време да отговоря, а трябва Simple Smile
Скрит текст:
Тръгваш в грешна посока с тоя аргумент. Определението не се ползва с право. Който ползва жена като синоним на "страхливец и мижитурка", първо никога не е виждал разярена майка и второ - по всяка вероятност самият той е такъв.
Не се хаващай за думата; "страхливец и мижитурка" не беше мое определение. "Жена" към мъж се разбира по различен начин от различни хора. Аз бих определил за мъжко (поведение) готовност за поемане на риск, саможертва, решителност и физическа сила. За разлика от жените, мъжете са готови на саможертва не само за децата си, но и за жените си, и майките си, че дори и непознати.
Скрит текст:
...Тези стереотипи са също толкова глупави колкото "Аз съм от Първомай, па ти си от Белозем, смотан такъв!".
Някои стериотипи са глупави, други отразяват реални разлики между половете, които са се развили в резултат на милиони години еволюция.

И преди някой да ми скокне, че видиш ли, понеже кака Вики е по-високо от бате Гого, значи мъжете не са по-високи от жените, да заява, че обобщавам и примери, които протоворечат на това, което съм написал има. 

ПП Джаферович дали ще се обиди, ако и кажа, че я възприемем като мъж?

# 2 648
Хора, вече започвам да си мисля за Игри на волята като за режисиран сериал.
А, добро утро. Simple Smile Зле режисиран сериал. Жалко само за пионките, които са влезли във филма с илюзията за честна игра.
Не говоря само за режисурата на предаването, която е ясна на всички, а за участието на платени непрофесионални актьори в него. Не просто допуснати връзкара или познати на продукцията, а хора срещу хонорар. Истинско сериалче.

# 2 649
Скандала между Алекса и Пух ,който се разрази в мрежите е истински.Питаха Гената какво мисли,за това и той каза ,че ще видим какво ще стане.Каза ,че определено Алекса бил силен състезател.

# 2 650
Изгледах епизода от снощи

Чакалов, знам, че четеш и искам да те поздравя. Постъпи мъжки на съвета. Защитаваш си мнението си и ми хареса как им каза толкова истини на жените. Надявам се да останеш така симаптичен.

Гласувах за финалисти Гого, Фифо и Чакалов.

Жена съм, ама не понасям повечето жени. Любимки са ми само Мани и Фейгин. Чудесни момичета.

# 2 651
Пух в "Събуди се"

# 2 652
Не е баш по темата, но моля ви особено жените в темата да ми кажете защо Зорница е толкова хубава извън предаването, а на екран.. да кажем, че не е никак. Нещо правила ли си е по лицето, обработва ли се или е просто разликата с грим и без грим (не съдя и обиждам никого за което и да е от трите Grinning )

# 2 653
Според мен пък Зорница никак не е хубава. И никак не е и умна.

# 2 654
  • София
Мъжете сега как извадиха късмет с хубаво време. Жените миналия път ги валя и с онези хлъзгави люлки и студа много ги съжалих.

Общи условия

Активация на акаунт