💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 758
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Андрей относно скандала между Аспарух и Алекса

# 2 626
Нямам идея какви скандали имат. Явно някои хора нямат социален живот (извън формата). В много случаи най-добрият отговор е липсата на отговор.

# 2 627
Моята класация за комплексни играчи при Сините е малко разместена, а именно:
1. Гого
2. Мани
3.Фейгин
4.Алекса
5.Илиян/Виктория
6.Касим/Цветан

# 2 628
Някой по нагоре се беше възмути, че искаме/лично аз искам/да видим Джаферович в игра като вчерашната. Не било човешко, било злобно. Да така е може би.
Но наградата е еднаква и за мъже и за жени. И от къде на къде на мъжете ще им се влачат червата по арената, а жените ще се възмущава че ги номинират
Тя Джаферович не спира да намила, че нямало силен и слаб пол. Заслужава си да отиде на такава битка. А жълтите женички са ужасни, те се пазили, но мъжете имали коалиция да гонят жени. Логика няма. Генчо ако беше при тях щеше добре да ги затапи, но Филип и Чакала не могат да се аргументират добре.
Много криворазбран феминизъм ни пробутват от Игри на волята.

# 2 629
  • Sunshine state
Валери ми е много антипатичен, никак не ми харесва. Отделно подозирам силно, че е с маман Джаферович заради познанството й с майка му - от крилото на мама, та под крилото на мамината позната.. 🙄 Сега и тоя флирт с Мирела.. Едно след друго се трупат при него негативи и започва да ми опротивява сериозно.

# 2 630
  • SF
Вчера не видях логика да мъчат Филип с тази битка наравно с Пух. Те са с голяма разлика в килограмите и това не беше съобразено.
Ако Касим беше срещу Пух пак ли щеше да е тази битка? 😳

Нямаше да е тази битка.
Но много често битките са унифицирани и не са съобразени с килограмите. Ако някой има намерение да влиза в игри на волята за следващия сезон, да си похапва повече, да се учи да плува, да балансира на 1 крак, на тънка греда, защото в Игри на волята това не се съобразява много, много.
Велислава и Георги бутаха гума по наклон с различна сила и килограми.
Илина и Виктория също играха една игра, но с различна сила и кила.
Куков и Генчо също тичаха с 30 кг верига, която за Генчо се усещаше като 20, за Куков като 40.
Ми... това е положението. Кантар на входа има само при дисциплината "Вдигане на тежести", но и там всеки вдига колкото може, а при равни резултати, определящо е теглото на спортистите. Тук някак няма да е приложимо.
Касим, като е влизал, да е мислил, че освен пъзелчета, в играта има и плуване, скачане, бягане, мятане, носене... Мани, Фейгин, Веселина, Мирослава - също.
А Цецо да е мислил, че може да му дадат да виси на кръст, който му стига до неговия кръст и трябва да се извие като S, за да го хване. А трупчето долу и за него, и за Мани е с един и същи размер - 2 см.

# 2 631
  • София
Нямаше да е тази битка.
Но много често битките са унифицирани и не са съобразени с килограмите.
Така е, битката между Виктория и Илина, както и тази между Кремена и Елизабет, не бяха съобразени с разликата в килограмите и височината на участниците. Вчерашната битка не е нещо, което не сме виждали досега.

Учуди ме обаче, че на битката с делвите избраха да не я довършат и обявиха еднакво време за Мирослава и Мирела, ако не се лъжа, досега не са оставяли битка за спасение, или която и да е друга, без победител.

# 2 632
Нямаше да е тази битка.
Така е, битката между Виктория и Илина, както и тази между Кремена и Елизабет, не бяха съобразени с разликата в килограмите и височината на участниците. Вчерашната битка не е нещо, което не сме виждали досега.

Учуди ме обаче, че на битката с делвите избраха да не я довършат и обявиха еднакво време за Мирослава и Мирела, ако не се лъжа, досега не са оставяли битка за спасение, или която и да е друга, без победител.
Не са, прецедент е.
Но през втори и трети сезон имаше награда от 50 гроша за победителя в играта за спасяване от елиминация. През този няма и това обезсмисля битката за първото място след като има вече двама отпаднали от играта.

Само Елица получи награда в такава игра, ще си спестя защо Sad

# 2 633
Нямаше да е тази битка.
А би трябвало. Не случайно в силовите спортове има категории. Това да не художествена гимнастика, та да няматзначение килограмите на гимнастичките. Тази неравнопоставеност дава възможност продукцията да решава съдбата на участниците и по свое усмотрение да дава победата на един или друг. Но това си е незаслужена победа. Последният случай такъв "победата"на Виктория. Все едно в бокса или щангите да се състезават един срещу друг категория муха и например 100 килограмов състезател. Пълен абсурд!
п.п. Мирела се отказа преди Мирослава.

# 2 634
Аз съм от тези, които, ако гледат филм преглеждат последните кадри, ако четат книга започват от финала. Не че тук кой ще победи ми е важно с нещо. А в спойлерите са пълни глупости. Симпатизирам на Гого. Но като нищо ще го прекарат. Започнах да разсъждавам през развитието на сюжетите. Очевидно е, че чиято линия на представяне се изчерпва- изхвърча. Най-малко досега са показвали за Михаела и Ралица. И двете много силни играчи от жените. Дали на финал няма да видим някоя от тях? Хубав слънчев следобяд!
Скрит текст:
Дано не изгоря за това, което ще напиша тук, но стилът на една от пишещите сега ми напомня много на участничка, която загубихме някъде по трасето. Ако е същата дама се радвам, защото онази участничка ми липсва и се тревожех какво е станало с нея.

# 2 635
  • SF
Победител, който е без никакъв смисъл. Не съм сигурна, че точно на елиминация с 4 участника са давали тази игра. Може би е било от значение кой ще я спечели заради грошове и т.н. Вчера за тези победителки грошове нямаше, а понеже Мирела пусна делвата преди Мира, Мира се похвали на племето си, че е победителка.
Освен, че това издразни приятелите на Пухчо, друга полза няма.

# 2 636
Победител, който е без никакъв смисъл. Не съм сигурна, че точно на елиминация с 4 участника са давали тази игра. Може би е било от значение кой ще я спечели заради грошове и т.н. Вчера за тези победителки грошове нямаше, а понеже Мирела пусна делвата преди Мира, Мира се похвали на племето си, че е победителка.
Освен, че това издразни приятелите на Пухчо, друга полза няма.
Ваня спечели тази игра точно като битка за спасяване от елиминация през петата седмица на втори сезон. И благодарение на представянето на Станимира направи рекордното време.

# 2 637
  • SF
А защо са я доиграли? Имало ли е причина?

# 2 638
Постът на Мирела в инстаграм от вчера.. Няма да публикувам цялото, а само последната част, че ми се стори интересна. Simple Smile
"Нека да се говори за мен, че съм слаба или наивна аз само ще доказвам обратното.
Играта тепърва предстои, съвсем скоро палачинката ще се обърне! "

# 2 639
А защо са я доиграли? Имало ли е причина?
50 гроша + инат и желание за победа.

Премахването на наградата от 50 гроша за победителя в тази игра е едно от лошите решения през този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт