💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 465
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Някой ще разкаже ли на две на три, какъв е тоя скандал с Аспарух. Видях поста на Дяволчето със снимка от ИГ. Ако Пух наистина е писал това, нямам думи. На "мишка" ли е е обидил. Ми то и той ръсеше обиди.

Аспарух влезе остро с бутонките на Алекса след като е изгледал епизода в който на синхрон, Алекса го обиди, че има заешко сърце и Пух директно му отправи покана за танц.
Ето:
Скрит текст:

след няколко дена или един май беше, забравих вече, Алекса пусна стори в което тагна продукцията и Нова, като искаше да се бие с Аспарух по ММА правила. И това е (не сейвнах снимката обаче, забравих и сега вече я няма).

Андрей за това бъзна сърбина, че само дето не е тагнал и президента на републиката ни...

# 2 686
  • Sunshine state
Голям "мъжага" тоя Аспарух, еййй.. Какви долни закани, какво чудо. Типично за такива напомпани празноглави мускуляги като него. И аз мисля, че падна и симулира травма, та да не се доизложи като видя, че Филип няма никакво намерение да се откаже и ще го и бие отгоре ба всичко. Че тя Елица, дето е 50 кила прекара чувал колкото нея през дупката, а той се мъчеше като грешен дявол. Крампирал бил.. Смешньо!

# 2 687
  • София
Като ти заврат микрофона в лицето и ти кажат: "Лелеее, ти падна от Мани! Как се чувстваш, не те ли е срам?" Какво ще правиш? Ще се обясняваш: "Ама тя битката... мън-мън.." Или ще кажеш: "Да, така е, срам ме е, но Мани излезе по-добра от мен."
Филип го каза в разговор със съплеменниците си в епизода вчера, докато интерпретираше желанието на Аспарух да се изправи в битка срещу него. Не беше в синхрон и въпрос не му беше зададен. Някои хора нямат усещането за камери, той е от тях.

# 2 688
  • София
по молба на _Hope_,

😄🤣

Генчо поведе дружината!
Какъв синхрон само.

Кифлички! 😋😘

Готините са ходили до Копитото, после на боулинг и накрая в дискотеката
На снимките липсва Фифо, той е дошъл чак вечерта в дискотеката.

Групата включва:
Георги, Фейгин, Мани, Илиян, Лефтеров, Валери, Мирела, Чакала и Фифо от сезон 4
Елизабет, Габи и Дими от сезон 3
Сюзън от сезон 2

Генчо отговаря на въпроси.
Най-интересното:

# 2 689
  • Sunshine state
Тия жени не мога да ги позная по снимките и клипчетата, честно. Всички ползват толкова филтри, че ако не са таговете, никакъв шанс. Тази до Мани коя е от първото клипче? То и Мани не познах, но видях тага.. 😁
Леля Генка и тя като приятелката си Аспарух, ама в по-софт вариант. И него ще го видим в грозни ситуации, сигурна съм. С Куков почти изплиска легена в един момент, кигато му се навираше я лицето хилейки се, ама има още накъде да рие.

# 2 690
  • София
Е, Елизабет е това. 🙂

# 2 691
  • Sunshine state
😳 Е, кажи честно.. Трябва да забранят тия филтри.

# 2 692
Леля Генка и тя като приятелката си Аспарух, ама в по-софт вариант. И него ще го видим в грозни ситуации, сигурна съм. С Куков почти изплиска легена в един момент, кигато му се навираше я лицето хилейки се, ама има още накъде да рие.
Човекът влезе с визитка, в която се хвалеше, че е избил 8 (осем) зъба на някой си. Какво да очакваме от такъв човек?
Ами да избива зъби в името на правдата! 😄

# 2 693
  • Другата България
"не достоен" по отношение на жени общо не съм чувал да казват, но може и са съм пропуснал.
Може би не осъзнават какъв всъщност е проблема или нямат възможност да обяснят.

Като ти заврат микрофона в лицето и ти кажат: "Лелеее, ти падна от Мани! Как се чувстваш, не те ли е срам?" Какво ще правиш? Ще се обясняваш: "Ама тя битката... мън-мън.." Или ще кажеш: "Да, така е, срам ме е, но Мани излезе по-добра от мен."
Няма и да чуеш.
Всичко е субективизъм и интерпретации, и ще се повтаря докато свърши предаването. Дори и след това, Филип ще е навън, но това ще се върти пак. Blush Докато има кой да "кълве".

# 2 694
Тия жени не мога да ги позная по снимките и клипчетата, честно. Всички ползват толкова филтри, че ако не са таговете, никакъв шанс. Тази до Мани коя е от първото клипче? То и Мани не познах, но видях тага.. 😁
Е, Елизабет е това. 🙂
Мани я познах веднага, но Елизабет дори след подсказкатана Дяволо ми е трудно да повярвам, че е тя.Rolling Eyes
Стрина дълбае дъното, но е мнооого хитър и хлъзгав, успява да манипулира цялата група много успешно и му ходят по гайдата. Голям тарикат е, селски тарикат.

# 2 695
,,Готините” са по- скоро Мирела, Валери, Лефтеров, Мани, може би даже Джаферович и Генчо.
Позовавам се на high-school представата за готини, щото не са я надраснали много хаха. 😁😁 Другите са покрай тях, да не кажа друго.
Между другото Филип ясно и директно заявява позициите си, прави ми впечатление, щом е толкова хладнокръвен, не мисля, че таи нещо наиситна злобно към някого, просто пресмята как да оцелее и да продължи напред. Другият много силен жълт Валери обаче таи някаква изключителна злоба и агеесия когато нещо не върви както иска, надменност -също. При Филип водеща е стратегията и как да оцелее занапред, при Валери- самочвуствието и спортната злоба.

# 2 696
Ами като назначават Калинчета по телевизиите, ще слушаме малоумни въпроси. То и в телевизиите се канят основно Калинчета (мъжки и женски). Гледам само ИВ и то заради забавлението тук, макар и там да прескачам досадните тъпаревски моменти и "смислени" монолози.
Филип изобщо не усещам като женомразец, а като човек, намиращ се сред досадни, дуднещи жени. Това сигурно е кошмарно. Момчетата си мълчат. Надявам се Филип и Чакалов да стигнат до финал. Валери и Лефтеров няма да жаля, ако отпаднат на ранен етап. Не са интересни.
От момичетата - няма да съжалявам да гледам Фейгин, но без мънкащата Мани и озъбения Илиян. Дори Илиян може да изтърпя, но Мани ми е в повече. На мен ми е неприятна.
Гого е чудесен състезател, както и Георги. Двамата ще ми е приятно да гледам на финала. Генчо, нямам нищо против него.

# 2 697
На Мани говора е мънкащ, какво е виновна тя. Но е много точно момиче, и като състезател, и като човек, боец, нищо, че е мъничка 👍 Аз съм им фен - на нея и на Фейгин, не са агресивни, а това напоследък много ме отблъсква у хората

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:03 от araselia

# 2 698
Аз искам на финала силни играчи,така да се каже “ комплексни”😉,даже и да не са ми любимци.
Затова не искам на финал “средняци”,нали е ИВ, хайде повечко да се напънат де!
Групата на Шаро-Касим,Цеци,Вики,Мира,Веска,Звезделина,Илиан,Зорница,Мирела,никой от тях не трябва да е в последните 8. Към тях прибавям Гената,Михаела и Чакала,но като отделна група,защото са поне 1 ниво над гореспоменатите.
От останалите си имам любимци разбира се,но всички мога да ги “видя” в последната седмица.

# 2 699
Филип по образование ли е електроинженер или го работи? Разглеждах му инстаграма, предимно участия в  шоубизнеса виждам.

Общи условия

Активация на акаунт