Магията на изтока - тема 69

• 25 006
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Under The Queen's Umbrella
Е, не бях виждала такава Кралица до сега в корейска костюмна драма. Страхотна е. Има много готина връзка със синовете си. Навиква ги, кара им се, непрекъснато се опитва да ги вкара в пътя, дори и ги потупва понякога, но в същото време ги обича, говори с тях, подкрепя ги и им помага, когато имат нужда.
Скрит текст:
Единият ѝ син е кросдресър. Когато разбра изпадна в ступор, но като усети, че това може да излезе наяве и да съсипе живота му, подпали тайното му скривалище, за да не го разкрият. После го заведе при един художник да го нарисува като жена, за да може, да гледа портрета, когато има нужда от това. И му подари едни обеци, които са наследство от нейната майка, а тъй като така или иначе няма дъщеря, на която да ги даде реши, че той е човекът, който ги заслужава.

# 256
Хмм, интересно, в днешния 10-ти епизод на Three Bold Siblings включиха Ким Сънг Су, като любим на Ким Со Ън.

Голяма разлика имат във възрастта (18 години), но не изглеждат зле като двойка. Явно той ще е мъжът, от който тя има нужда. В сравнение с онзи паразит, бившия ѝ, героят на Ким Сънг Су е S-класа.
Омръзнаха ми тези реклами на флипчетата на Самсунг Галакси Z. Отново прекалено продуктово позициониране в корейски сериал. Нямат край рекламите на телефони, парцали, чанти, техника.

# 257
  • вятърничава
Днес да почерпи Birthday

Скрит текст:

# 258
От събота.Бебе панди в Чънду.

Скрит текст:

Искам да ги нагушкам и да ги кръстя на китайски артисти - Ян Ян,И Бо, Лео Ву, Джони,Сяо Джан,Сю Кай и т.н.

Ей,успяхте ли да видите частичното слънчево затъмнение?

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:22 от Tuon

# 259
Изгледах втори епизод на Silent. Наистина е много емоционален, съпреживявам го.
Знае ли се колко епизода общо ще бъдат? Всъщност може и да е ставало въпрос, но съм пропуснала.

# 260
Silent.,къде го гледате онлайн.На търсачката ми излизат разни сериали само не и този?Благодаря!

# 261
  • Дубай
Silent.,къде го гледате онлайн.На търсачката ми излизат разни сериали само не и този?Благодаря!
Какви субтитри гледаш?
В дорамата го има с руски ,а в драмакул с английски
На мен също много ми харесва(само първи епизод съм погледнала).Много човечен и тъжен.Болката от загубата на другар,който си е тръгнал без да каже защо, изведнъж.Питаш се и питаш къде си сгрешил,защо е решил да те остави.
Белл, някъде мернах,че ще са 10 епизода

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 17:07 от I.V

# 262
С руски.Благодаря!

# 263
Рекламното лице на THERMOS за Китай с най-новата си реклама за марката. Този път за зимния период и с широ неко (бяло коте). Много е 可爱 (къ ай/ сладко/симпатично). От китайското къ ай произлиза японското кавай.
И гъ-то е много къ ай. Той най-вече.

Гледах преди малко 4-ти епизод на First Penguin, посмях се с рибарите и чакам утрешния 4-ти на Silent.
Друго нямам за отчет. Всеки ден проверявам корейските торент-тракери и чакам да качат Бини и Даниел Хени в Confidential Assignment 2: International, но няма нищо.

# 264
Soundtrack#1
Исках да гледам пухкава любовна история в която летят еднорози. Animal Unicorn
Обаче не е точно това.Сериалът представя прехода от приятелство до любов по доста приятен,спокоен и лежерен начин.
Скрит текст:
Той беше влюбен в нея от самото начало(става ясно още преди да го каже с думи),но тя го зонираше при приятели и дори незнаеше за неговите чувства.За разлика от всички около тях.
Гледа се леко,няма някакво голямо напрежение и разтягане на сюжета.Само 4 епизода и това за мен си е бонус.
Имаше го клишето - те се разделят за неопределен период и после случайно се срещат пред цветарския магазин.
ОСТ-то е страхотно.

И кой филм гледат,защото и трябва вдъхновение,а?А?
A Werewolf Boy с Катерицата,нали?
Скрит текст:

П.п.Главната я обличаха с много готини пуловери.Искам да нося пуловер.
П.п.2 Seo In Guk се появява като гост артист.Беше изненада за мен.

# 265
Току-що изгледах трети епизод на Silent. Не знам как ще се развие и как ще приключи. Имам някакво предположение, че финалът може да наподобява Contrail, тоест чувствата да останат на заден план, но каквото и да е, определено гледам с удоволствие. Дотук във всеки епизод виждаме гледната точка на различен герой, което на мен ми допада, дано да продължи така. Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 266
Джин (BTS) заедно с Coldplay на техен концерт в Буенос Айрес

И официалният клип на песента.

# 267
Silent - епизод 4. Става още по-интересно и за момента не се развива точно така, както предполагах, което си е плюс за мен.
Между другото, актьорът в ролята на Минато малко ми напомня Сатоши Цумабуки на външен вид.

# 268
  • MJF
Малко раздвижване от мен в това хубаво време отвън :
Кана -Дайс

# 269
Някой ден ще пишем за любимите си азиатски спортисти.
Шош ще напише за фигуристите,а аз ще се оплюмча за Йошиюки Огата.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт