Магията на изтока - тема 69

• 24 653
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Шо, пропуснах да ти кажа, че снощи стартира First Penguin и е точно това, което исках и чаках.
Филипинката го грабна веднага за превод на английски, който ще е достъпен и за теб. Вече е готова с първи епизод. Остава да го провери за грешки и утре или в събота ще можеш да го гледаш. Тя обещава да е бърза и в ход с излъчването в Япония. Явно е на кеф напоследък, защото зная и на какво друго е способна, но да се надяваме, че този път си е взела хапчетата навреме.

Четвъртък е, но да си честитя предварително петъка.

# 91
  • MJF
Не знам защо като прочетох за точно тази наша филипинка се сетих автоматично за ананаси. Нещо ми се върти че предишния път като "гледах с нея" коментирахме нещо че цената на ананасите по техните ширини се беше повишила.
Ей такива работи в моята памет Rolling Eyes ooooh! и не беше в паралелна вселена това.

# 92
Шош, мисля,че знам какво се опитваш да си спомниш с ананасите.Това е така наречената “война на ананасите”.
Миналата година Китай отказва доставките на ананаси от Тайван,а последните изнасят този плод главно на Китай. Тогава Канада и Япония купуват ананасите макар,че им идва неизгодно.Продаваха ги почти двойно на цената на филипинските и въпреки това в супермаркетите японците изкупуваха тайванските.
Разбира се,може и друго да помниш Hug

# 93
  • вятърничава
Пак ще пиша за Соримачи,така че подминете,ако не ви е интересно!
Но се чувствам длъжна заради ross и Шо да дам обратна връзка за Imadoki no Wakai Mon wa (2022). Още съм в началото,но ще кажа - дай ,боже,такъв шеф всекиму. Както отбеляза неговата подчинена гледайки гърба му - чувствам,че днес все пак беше приятен ден!Харизма,Харли-Дейвидсън,китарен риф - мой човек,продължавам да гледам.

# 94
  • MJF
Ахам, гледай го , аз след теб, че нещо ми са се натрупали за гледане.

Tuon, точно  това  е Hands Clap . Ето, като е нещо за хапване Шо помни, ананасите де не подробностите Blush
Satisfied

# 95
Шош,аз си го помням,защото при мен доста дълго беше тренд в новините и поне един от влогърите,които следя  също го разискваше.Сега са протестите в Иран,а от днес и аз детската градина в Тайланд.
Пък и да си призная обичам ананас.

bb6,имам някакъв спомен,че каза,че ще слагаш снимката му на всяка страница?Това за Соримачи Scream

# 96
Идвам да си кажа, че съм бясна в момента...

Mr. Bad - днешните два епизода 17 и 18

Скрит текст:
На финал той имаше рожден ден - торта, свещички, балони, всичко. Духнаха свещичките, той я целуна и изчезна, изпари се, както се беше появил.
Аууу, какво направиха тия китайци!? Убивам ги, ако не го върнат или стане така, че ги разделят.

Silent - епизод 1

Прекрасен японски сериал, точно каквото очаквах. Човещинка с главно Ч.
Финалната сцена ме потопи, когато тя бягаше след него, не знаеше, че той е оглушал и започна да го разпитва след годините на раздяла. Моментът, в който тя разбра, че той не чува, ме довърши. Неговото изражение, очите на Харуна пълни със сълзи и в следващата сцена майка му (героинята се изпълнява от голямата Рьоко Шинохара). Много силни емоции.
Рен Мегуро е страхотен.

Шо, сериалът ще се превежда на английски от Ирозуку. Давала съм ти преди години линк от нейния блог, така че действаш там.

Тия тримата защо са пропуснали да вземат Кимура, мм? Ще ми рециклират без него, ааа.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 21:12 от rossonera

# 97
Рос,гледаш нещо,което се казва Господин лош.Подчертавам лош.В резюмето пише,че е антагонист - хитър и манипулативен.Разбира се,че ще се върне,за да и съсипе остатъка от живота...Искам да кажа,за да я обича.
Освен ако не е китайско фентъзи,но той не е.

# 98
  • MJF
Tuon и аз обичам Flowers Pineapple . Значи таз ананасова война помня . Хехе аз пацифиста баш, куриоз.

Ок Рос. Знам го Ирозуку сайта. Сложили сме го и на първа страница в ресурсите , да не се губи. Значи така. Потривам доволно с ръце след "големия японски запек".

Изгледах току що Mahou no Rinobe 4
Наситен с впечатления епизод та докато не съм позабравила.
Скрит текст:
Туй е серията с фъншуто и снахата дето с много силини вибрации Mr. Green
Ама майсторски се справи нашия дует.
Първо се Smiley в началото как Куме даде наставления на Ген , че той ще се извинява на шефа на работниците.
После баща му с  коментара за чувала със сол.
Ген също взе да чете мислите на Куме Smile
Нещо което хич не ми допада са онези театрални епизод във всяка серия , дето някой нещо си представя.
За приятелката на Куми още нищо не знаем.
Таз бившата на бившия ......финално на епизода лъсна по бели гащи така да се каже.
Ген на всичкото отгоре реши геройски и на нея да се извинява, че и на двете от името на бившия. Mr. Green
Дядото и внука и английския hahaha
Въобще готин епизод, свърши неусетно. Отивам да се потя-свалям 5.

# 99
Нито е хитър, нито е манипулативен. Умен е, щом след като "кацна" от династията Минг в наши и за минути схвана абсолютно всичко, хаха.
Лети, телепортира се, герой от роман, който дойде в наши дни от XVI век и казваш, че това не е фентъзи?! Или мини-фентъзи, нюню.
Приказка.

Шо, героинята на Хару се казва Коме. Нито е Куме, нито Куми, а Коме. Изписва се като Koume, чете се като лекоооо удължено "о" или на български Коме.

# 100
Рос,ти се надявай да е нюню фентъзи.Ако накря някой умре,превърне се в пеперуда,стане божество на 1000000000 години и се влюби в Раба е това е китайско фентъзи.
И е задължително да летят.
Мистър Лош лети ли?

Гледала съм нещо  подобно,но тайско - с герой от роман,който се материализира в реалния свят,но любовта им не беше вечна - My Dear Warrior.

# 101
  • MJF
Ммм, прекръстих ли я Коме?! Абе забелязах като четох архива че е Коме. В сайта се чудех как се чете туй "ou" , а пък в епизод 4 незнайно защо Куме ми се чуваше.
Ок, значи Коме и точка Bowtie

Колко епизода има до края този китайския възлюбен да се върне в настоящето след изпаряването си?

# 102
Лети, как не. Още като дойде през фонтана (чрез желание край вода, знаеш, че това е най-нормалното нещо, което се случва край някой обикновен китайски фонтан) и веднага отиде/ литна да си начете всичко пропуснато през вековете в библиотеката.
Той е симпатичен герой, душичка, но ако историята завърши трагично, отивам на площад Тиенанмън (не е Тянанмън, както, за съжаление, грешно се знае/ изписва на български) и ще започна да крещя от яд. Да дойдат пекинските власти и да ме арестуват.

Остават още шест епизода. Да му мислят как ще завършат, защото дори и рисуваните/ измислени герои долетели от династия Минг в наши дни, имат право да бъдат щастливи, хаха. Дано приказката да завърши добре.

# 103
  • вятърничава
bb6,имам някакъв спомен,че каза,че ще слагаш снимката му на всяка страница?Това за Соримачи Scream
Не ме предизвиквай, момиче! И на Кимура, и на Кимура.
Пазя си ги за петък Grin

Тия тримата защо са пропуснали да вземат Кимура, мм? Ще ми рециклират без него, ааа.

Защото Кимура е напред с мат'риала, той рекламира автомобили, дето сами летят, без шофьор. Е на това му викам аз фентъзи. А тия бутилчици събират,етикети разлепят, горките. Wink

# 104
Не ме предизвиквай, момиче! И на Кимура, и на Кимура.
Пазя си ги за петък Grin
В Япония вече е петък Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт