Магазин Sinsay - тема 6

• 61 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Огледала от ония, дето много си взимахте миналата година, дали ще пуснат пак...? Rolling Eyes

# 646
  • Вестерос
Какви са те?

# 647
Аз бях забравила да пиша за проблемната поръчка до магазин. Е, права бях. Пратката е седяла две седмици в магазин и тъкмо е щяла да я подготвят за връщане в склада.
Не им работело хендито, затова не са я сканирали.
Е добре като не работи, нали има телефони за връзка на клиента върху пратката. Питах защо не са звъняли, ние (клиентите) не можем да гадем къде ни е пратката, нямали време да звънят по телефона?!
Ох те едни малки пикли в този магазин. Сигурно 11-12 клас. Явно се обидиха, че ги хокам, та се фръцнаха двете и зарязаха касата на която имаше  опашка впрочем.
Ще пиша имейл до централата все пак, защото е кофти платена поръчка с карта за немалка сума, никой да не знае къде е, нито в колцентъра, нито в магазина и то защото “хендито” не работело...

# 648

Едни с картонени корици огледала много купувахте миналата година. Grinning

# 649
А, да - аз имам такова розово. Обаче май го взех за 3 лв. Сега има едни черни, но са доста по-скъпи.

# 650
Момичета, това яке от силно умалените ли беше?
https://www.sinsay.com/bg/bg/yake-baykar-s-kolan-6571j-99x
И дали му се сваля коланът?

# 651
Така като гледам как е прекаран през гайките, би трябвало да се сваля коланът.

# 652
О, сваля се и още как. Sweat Smile На няколко пъти съм била на косъм да изгубя коланчето, направо се изнизва като е разкопчано якето. Умалено е, по принцип нося М, но това яке ми е Л.

# 653
Ходих да търся и меря въпросното яке в мола на Стамболийски. Според сайта трябва да имат куп Лки, а изобщо не видях кожени якета. Някакви идеи защо? Обиколих магазина три пъти, въобще черни кожени якета не видях. Персонал на касата само, не посмях да ги питам, бяха заети.

# 654
Тоя байкър за 39 лв по ли е читав от ония за 34?

# 655
Някой беше питал за пуловера с калинките. Вече има размери: https://www.sinsay.com/bg/bg/oversize-pulover-3854f-mlc?___store … =system&utm_term=

# 656
  • Вестерос
да, аз, получих мейл даже и поръчах Grinning Мерси все пак, че писа! Поръчах даже и панталона Grinning

# 657
  • Вестерос
Дойде вчера пуловерът. Много е приятен, хубава материя, наистина е уголемен. Взех С аз, а по принцип нося М/Л, 38-42.
Панталонът, който върви с него в сайта-червеният, взех Л, но ми е малък. Ще го връщам.

# 658
Ако е удобно, колко ти е ханшът и обиколка на бедрото? Може и на лични. Някои от панталоните и дънките им не ми пасват, въпреки че влизам точно в обиколките уж. Явно съм по-дебела, отколкото казва метърът.

# 659
  • Бургас
Здравейте! Някой да ми препоръча детска горница с цип за 9-10 годишно момиченце, от която сте доволни.
Макар, че се бях зарекла да не поръчвам от тях, че предишния опит беше отчайващ. Преди изпирането изглеждаше да кажем сносно, въпреки, че ръкавите не се стесняват към бието, а стоят почти еднакво широки при мишниците и при китките. Трикото бива - памучно , със сладурка щампа на бели сърчица на бледорозов фон. Нооо след изпиране шева при ципа се накъдри и стои ообено измекярски на едри вълни от горе до долу.

Общи условия

Активация на акаунт