Магазин Sinsay - тема 6

• 61 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Дънките и аз и дъщеря ми имаме, от как съм й ги купила ги носи през ден, два. Има от 2 цвята, стоят й почти като на манекенката. Здрави са, и съм супер доволна от покупката им. Има такива които струват около и над 50лв и не са толкова предпочитани колкото тези Simple Smile
На мен обаче не ми стоят така, защото съм ниска...иначе са ми доста удобни. Вече не харесвам ниска талия Simple Smile

# 721
много съм доволна от плата и кройката на синсейските дънки
единствено вбесяващата подробност, че всички чифтове, които съм купила, са 3 пръста над глезените, ме спира да поръчам още няколко броя
стандартен ръст съм - 170

като дължина тези са идеални, но талията?!? Rolling Eyes
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-slim-2081f-50j
Скрит текст:

# 722
На една от снимките са точно до хълбока. А и според мен са straight , не slim.

# 723
  • Beyond the stars
Под "центрофуга" имат предвид сушилня. Връзват си гащите, така да се каже. Аз и пуловери с 10-15% вълна си ги въртя в сушилнята и нищо им няма. Проблем е ако вълната е във висок процент.

Аз въртя,ама трябва да са си на програма за вълна щото като го проспя и стават кукленски размери Bowtie

# 724
Дали ще имат някакви намаления или поне безплатна доставка покрай 8-ми март? Сега уж имат -30% на определени стоки, но за покупки над 50 лв... което не ме устройва.

# 725
Слим са. Ако бяха стрейт, крачолите щаха да следват права линия до долу, а при тези линята върви навътре, в глезените.

# 726
Дънките са ми много странни, не ми приличат на слим. Май просто са с два номера по- големи отколкото трябва.
Поръчах и тези пуловери, ще видя как са.
Имам три цвята от онези с трите копчета на ръкавите, много добре се държат като материя.

# 727
  • Beyond the stars
Дънките са ми много странни, не ми приличат на слим. Май просто са с два номера по- големи отколкото трябва.
Поръчах и тези пуловери, ще видя как са.
Имам три цвята от онези с трите копчета на ръкавите, много добре се държат като материя.

Този от меко жарсе е много приятна материя, но странна дължина при един и същ номер от различни цветове. Този цвят например ми беше къс С размер, докато светлото беше ок. В крайна сметка не се реших Blush

# 728
И при тях номерацията е тото, мамските дънки са ми 34, слим- 36, пуловерите с копченца - М.
Та , както се вижда, и тук съм играла на тото, но каквото стане.

# 729
Аз си бях поръчала първия пуловер, но останах крайно разочарована от материята, не знам защо мислех, че ще е подобие на рипс, но не е, една много лигава и неприятна материя пристигна...

# 730
Слим са. Ако бяха стрейт, крачолите щаха да следват права линия до долу, а при тези линята върви навътре, в глезените.
Скрит текст:
Слим са доста по-прибрани към тялото, без да го описват съвсем, а тези са широчки по крака. Изглеждат ми даже по-широки в сравнение със стрейт моделите им. А тези с широк крачол са една идея по-широки от стрейт, не са като на твоята схема Simple Smile На твоята широките изглеждат като палазо.

# 731
  • Пловдив
Дами, има ли разлика между дънките от тази поредица:
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-skinny-sas-srednovisoka-taliya-6100j-85j

и тази:
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-skinny-sas-srednovisoka-taliya-1490b-85j

Аз не намирам разлика.

# 732
Едни и същи са.

# 733
  • Пеликания
На едните пише, че са Eco awear production.

# 734
  • Пловдив
От дънките по старата номерация ли поръчвате или по новата?

Общи условия

Активация на акаунт