Магазин Sinsay - тема 6

• 61 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Това -40% до кога е?
Моля някой да отговори бързо

# 691
  • Велико Търново
Настоящите артикули са сигурно до 00ч... Не съм сигурна, но така си мисля. Ще сверя моите от неделната поръчка и ще пиша пак
Сверих тъкмо - още си имат 40%.
Значи едва ли е ден за ден.

# 692
Не мисля, че е ден за ден. Два пифта дънки поръчвам и връщам вече в рамките на месец, по два размера, все са си намалени. Не знаех, че се добавят и нови артикули.

# 693
Днес ми пристигнаха тези неща за дома (без вазата, тя е от преди 😃 ) Харесват ми много, добре изглеждат, единствено солничките мислех, че са по-големи, но вината е моя, че не съм погледнала размерът им, иначе всичко е ок!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 12:53 от ForestFairy13

# 694
  • Велико Търново
Да докладвам :
Тениската е тип прилична за из дома. Размер с, но уголемена - 2лв
Жилетката за плуване е класически боклук за 1 море Simple Smile поне да й се радва малкия.
Маратонки те биват, а чехлите са супер Simple Smile

# 695
  • София
Чехлите и моя младеж ги има и потвърждавам, че са хубави Simple Smile

# 696
  • Пловдив
ForestFairy13, може ли линк към вазата? Отдавна я издирвам, имам същата, но в малък размер от H&M и бих искала да си направя комплект  Simple Smile.

# 697
Това черното с дървените разделители пак ли е оттам? Може ли линк?

# 698
ForestFairy13, може ли линк към вазата? Отдавна я издирвам, имам същата, но в малък размер от H&M и бих искала да си направя комплект  Simple Smile.
Вазата е от миналата година, за съжаление  мисля, че е изчерпана, не съм я виждала в близките месеци в сайта.

Ето кутията за съхранение, май се води за в баня ама аз я взех да си редя пакетите с подправки в нея 😁 Пластмасова е, с бамбукови разделения. https://www.sinsay.com/bg/bg/kutiya-za-sahranenie-2855q-99x

# 699
Според мен за децата обувките са много важни, защото с некачествени и зле ушити, се рискува деформиране на краката. И аз взимам парцали за сина ми от Синсей, Пепко и други подобни, но никога не правя компромис с обувките. Все пак, ако човек следи, се намират спортни обувки на доказани марки за към 30-40лв.

# 700
  • София/Севлиево
Тази ваза и още една в златно и аз ги търсих,но ги няма вече...
И аз мисля,че обувките са важни, особено след като големия син се оказа с проблем и сега трябва да носи специална стелка на единият крак.То проблема не е от сега,но тъй се случи че чак сега имахме нужда от преглед при ортопед и го открихме...ММ купува обувки от Амазон-на малкият му е взел три чифта Геокс уж за това и другото лято,но ще видим дали ще му станат, защото за зимата имаше ботуши на ХМ и се оказаха малки та трябваше нови да купувам...Но гуменки и чехли мисля,че всякакви вършат работа.

# 701
Пуснали са 30% на избрани продукти и голяма част от тези продукти са от новите Simple Smile

# 702
И моите блузки пристигнаха. Проспала съм някъде наличието на декоративни копчета на гърба, но нищо. Определено не са 'свободна кройка', както твърдят на страницата, а са прилепнали по тялото, без да го стягат. Самата материя е доста разтеглива, и ХЛ ще влезе в моите размер Л.

доволна ли си от материята?
най-много ме притеснява "вискоза/полиамид" да не се вмирисва за два часа, защото имам такива дрехи

освен това: "не може да се ползва центрофуга" - дреха, която да пера на ръка, да й пазя и да я обгрижвам като дете, нямам желание да купя, а тази е точно каквото търся и не ми се ще да я пропусна

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:10 от bubanka

# 703
Доволна съм, не съм забелязала да се вмирисват. Чак такова слугуване не им слугувам на дрехите. Дрехи (без вълна) пера на смесена програма на 30 или 40⁰ и винаги пускам допълнителна центрофуга, защото иначе съхнат твърде дълго. Единственото слугуване е да ги слагам в торбички, ако са твърде различна текстура или имат много еластан (пр.чорапогащи и вискозени ризи задължително пера в торбичка, защото са в зареждането с дънките).

# 704
  • Beyond the stars
И моите блузки пристигнаха. Проспала съм някъде наличието на декоративни копчета на гърба, но нищо. Определено не са 'свободна кройка', както твърдят на страницата, а са прилепнали по тялото, без да го стягат. Самата материя е доста разтеглива, и ХЛ ще влезе в моите размер Л.

доволна ли си от материята?
най-много ме притеснява "вискоза/полиамид" да не се вмирисва за два часа, защото имам такива дрехи

освен това: "не може да се ползва центрофуга" - дреха, която да пера на ръка, да й пазя и да я обгрижвам като дете, нямам желание да купя, а тази е точно каквото търся и не ми се ще да я пропусна

Чета етикет единствено да проверя за вълна, всичко друго е в пералня с центрофуга и сушилня. Конкретните блузки също са прани по таз схема - нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт