Магазин Sinsay - тема 6

• 61 367
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Имам въпрос за блузките са момичета, трикотажни с дълъг ръкав, та колко са широки? Като гледам картинките в сайта изглеждат по-теснички от обичайното. Материите как са, еластични или не?
Съвсем нормално широки са тези, които съм поръчвала. Моето момиче е по-скоро слабичко. Трикото им е ОК, папучно трико , в сушилнята - минимална свиваемост. Кройката е добра. Доволна съм много от блузките, за мен са сравними с Пепко и дори HM.

# 661
  • Вестерос
Ако е удобно, колко ти е ханшът и обиколка на бедрото? Може и на лични. Някои от панталоните и дънките им не ми пасват, въпреки че влизам точно в обиколките уж. Явно съм по-дебела, отколкото казва метърът.
о не съм се мерила. Носех 40,42 за панталони. На крака ми става тази Л, но на корем не, не мога да я закопчея, ама аз родих преди три месеца и си имам шкембак още. Сега се навирам заради корема в 44.

# 662
В момента има ли някакви кодове за ненамалени, освен за нови клиенти ?

# 663
Странен мейл получих - увеличават обиколките на различните размери:
Скрит текст:
Нещо не разбрах от кога, за кои дрехи...поръчах стари дънки и ново яке, сега ще плувам ли в тях , добре ли ще са ми...

# 664
-10% за продукти без намаление, валидни до 01.08.2023 г.:
M1BGA9H7X4K5
A8BGS1N7M2H8

всичко в количката ми е без намаление, но кодовете били изтекли и не хващат
дали има друг код?
deals40bg също не хваща

https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-basic-4589f-34x
имате ли впечатления от тези т. нар. пуловери?
Скрит текст:

# 665
Аз поръчах от тях, Л. Гръдна 92-94. Шипнали са поръчката, ще дам отзив до 2-3 работни дни. Приличат ми на едни пуловери на Ризървд, трико, от които имам пак Л и са много удобни, но този размер ми седи съвсем по тялото, определено не е баш Л - https://www.reserved.com/bg/bg/bluza-s-visoko-sadarzhanie-na-viskoza-1924p-99x

# 666
Аз такъв имейл не съм получавала, така че благодаря! Явно четат бг-мама... Темата "Какво се случва с размерите" Smile

# 667
Явно тикчето "артикулът е прекалено малък" при заявка за връщане е дало резултат. Усетиха се, че не може хората да са размер М/Л и да връщат, за да купят наново ХЛ или ХХЛ... Това важи за голяма част от дрехите им.

# 668
Мисля, че пак ще има недочели. Сума му и народ купува 'еска, защото си знае размера'. Ама днешната 'еска' не е като тази от времето, когато бях в гимназията и носех 'еска'.

# 669
  • Вестерос
Не съм съгласна, нося един размер от години и от всички магазини без два са ми ок като ги поръчам. Синсей са умалени, Мохито са уголемени.

# 670
По категории, не всички. И да сменят сега размерите, пак няма да им паснат на хората, защото и до сега всички категории не са отговаряли на конкретни размери.
Например, сака и палта си си отговаряха. Тениски и ризи - не. Панталони и клинове - не.
За бельото - въобще, беше пълна каша.
Детските дрехи си бяха умалени.

# 671
Бельо, което не е китайско, взимам само М. Не съм имала големи фалове. Да, мога да вляза и в С, но ще ми стяга.
Според мене е голям проблем различната костна структура и това много пречи да се уцели размер. Аз например съм за обиколки М, но раменете ми са идея по-широки, освен това стойката ми е такава, че опъвам много гърба - и по-добре да взема Л. Но това май е за другата тема с размерите Simple Smile

# 672
  • Beyond the stars
-10% за продукти без намаление, валидни до 01.08.2023 г.:
M1BGA9H7X4K5
A8BGS1N7M2H8

всичко в количката ми е без намаление, но кодовете били изтекли и не хващат
дали има друг код?
deals40bg също не хваща

https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-basic-4589f-34x
имате ли впечатления от тези т. нар. пуловери?
Скрит текст:

Имам черно и кремаво, бих взела и други Grinning Доволна съм, стегнати добре се държат в пералня и сушилня.

# 673
И моите блузки пристигнаха. Проспала съм някъде наличието на декоративни копчета на гърба, но нищо. Определено не са 'свободна кройка', както твърдят на страницата, а са прилепнали по тялото, без да го стягат. Самата материя е доста разтеглива, и ХЛ ще влезе в моите размер Л.

# 674
  • Велико Търново
И аз не се въздържах.... И поръчах маратонки и Чехли за диванетата... Така и така ей сега ще стане топло и няма как, трябва да имат обувки за каляне и пране.

Общи условия

Активация на акаунт