Магазин Sinsay - тема 6

• 61 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И аз се чудя дали да не взема маратонки за малкия ми син. Той унищожава всякакви обувки за отрицателно време. Последно му взех от Reserved за 60 лв. и за един месец им изкърти цялата подметка, не знам какво прави в училище.

# 676
Рита. Joy При нас обувките държат по 2 месеца, после нови. Затова въобще не се хабя да купувам скъпи обувки. Колкото по-евтини, по-добре. Лятото мога да го оставя и с износени да ходи. LaughingRelaxed През зимата не може да рискувам да му влиза вода.

# 677
Как се свързвате с отдел обслужване..? След едно връщане не съм получила парички, писах им, но ми връщат само копи пейст отговори за политиката им за връщане..

# 678
По телефона. За секунди всичко оправят.

# 679
  • Велико Търново
Обувките у нас са консуматив!!! Изобщо дори не гледам марка вече или скъпи налъмчета за децата. Обуват новите и излизат в тревата, вали един дъжд и отиват в локвите.... Маратонки по 20тина лева са ми перфектно решение за момента.

# 680
  • Сливен
Дай линк към маратонките.Моя все още горе долу пази,засега е с на ddstep,но цените им литнаха доста и търся алтернатива.

# 681
  • Велико Търново
https://www.sinsay.com/bg/bg/snikarsi-7226p-00x
Това са маратонки те, а джапанки те са тези
https://www.sinsay.com/bg/bg/chehli-9869i-57x

# 682
  • София
Само веднъж се излъгах да взема обувки от Синсей.  Взех боти на сина ми, подлъгах се по ниската цена. Ами не изкараха и 1 месец. Той кара много баланс колело и се протриха отпред, направо дупка стана. Да не говорим колко се закривиха и деформираха.
Ако и другите обувки са с такова качество, даже са скъпи за тези си цени.

# 683
На дъщеря ми се отлепиха стелките и кецовете й омазваха чорапите с лепило, беше много гадно. Дали и седмица кара с тях. Следя си обувките и като има на добра цена, поръчвам по няколко чифта за следващия сезон. От синсей не бих повторила обувки. Последно каквото взех беше ужасно качество - детска рокля с дълъг ръкав, толкова тънка материя, то за лятото направо. Резървед обаче е друга работа, нищо че са под една и съща шапка.

# 684
Скъпи са напоследък Ризървд. Вярно, че са качествени, но от година направо изплискват легена, особено на полиестера.

# 685
Скъпи са напоследък Ризървд. Вярно, че са качествени, но от година направо изплискват легена, особено на полиестера.
Имаше намаление преди няколко седмици - страхотни попадения имах Simple Smile

# 686
Аз в този период бях през ден в Парадайс да взимам поредния пакет Grinning

# 687
  • Велико Търново
Досега ме е устройвало качеството на синсей ските неща. Не съм взискателна, а и за 20лв обувки нямам очакване да изкарат сезон, при положение, че ги пера буквално през 3дни. Отделно, крачетата на дребните растат и евтини дворни и градински обувки, такива за площадката са ми супер! А и не мърморя на децата " защо сте пак в калта" или "пак лиии".
Единствено, вече знаят, когато са до ушите мръсни, да не минават през верандата, а да се събуват.
Другите им работи, както не веднъж съм казвала, по мое мнение, на намаление са с добро качество. Имам 4 покривки от онлайн магазина, ами супер са! 2+/1+ м за по 10 лв... Само плата им ще ми излезе повече ако го купувам на едро.

# 688
До сега разглеждах Очаквайте скоро. Ми, те моделките са доста закръглени... Rolling Eyes Как ще избираме размери по тези модели не знам... И тая промо на парцалчета и аутлети -40% кога ще свърши? Rolling Eyes Нещо ще ме загубят като клиент...

# 689
До сега разглеждах Очаквайте скоро. Ми, те моделките са доста закръглени... Rolling Eyes Как ще избираме размери по тези модели не знам... И тая промо на парцалчета и аутлети -40% кога ще свърши? Rolling Eyes Нещо ще ме загубят като клиент...

До 8.03 е намалението.
Те пускат на час по лъжичка, но общо взето набелязаните артикули ги поръчах един по един, че все го нямаше заедно намалени.
Във физически магазин има намаление на аксесоари.
Купих 3 чифта чорапи за 0.90 стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт