Магазин Sinsay - тема 6

• 61 376
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
-10% за продукти без намаление, валидни до 01.08.2023 г.:
M1BGA9H7X4K5
A8BGS1N7M2H8

# 631
Да ви разкажа каква я свършиха от Спиди... Обадих се на колцентър да помоля, да отложат получаването от офис с няколко дни, жената една по една слага нова дата за получаване до 07.02 и днеска гледам имейл от Синсей, че върната пратка е приета. Викам си оппа, какво стана... Днеска трябваше да отида до офиса да си получа отложените пратки и си викам я да взема да звънна пак на колцентъра да разбера какви са тия върнати/невърнати ли пратки... Съобщават ми, че от 3, имам 0 чакащи за получаване в офис пратки. Викам как така, нали по телефона жената им актуализира датите една по една на всяка пратка... Казаха, че ще проверят и ще ми върнат обаждане. Обаждат ми се и какво било... "Бай Николай" от офиса върнал без да гледа никакви дати-мати... Драснах една рекламация, ама при свършен факт какво може да се направи... Вече няма как да си получа пратките на цените, на които ги бях поръчала... Tired Face

# 632
Мисля, че ако се заинатиш, могат да те обезщетят с разликата. Но голям инат ще трябва.

# 633
  • София
Не ми се вярва, най-много да и подарят една, две безплатни доставки.

# 634
  • Вестерос
Издирвам един пуловер розов на калинки. Знаете ли как се води?

# 635
# 636
  • Вестерос
Да, охо добре, ще чакам. Simple Smile

# 637
Понеже за първи път се сблъсквам с връщане на пратка, поради повреда, бихте ли ми казали освен попълването на формуляр за оплакване друго трябва ли да правя? Остава да чакам куриер на адрес и да му предоставя самия артикул или...

# 638
  • Бургас
Здравейте! Поръчвам за втори път- доста дрешки на детето. Обаче ме изненадаха не приятно. Поръчах един комплект от 5 блузи размер 98 ,вързани са с връзка ,а на нея има - 80,80 ,86,92,98 .  🫣 Случвало ли Ви се е и какво правите в такава ситуация?

# 639
Върнете ги. 

Не ми се е случвало, но аз рядко съм поръчвала комплекти.

Връщала съм дрехи, които са пристигали с дефект, не е имало проблем.

# 640
Понеже за първи път се сблъсквам с връщане на пратка, поради повреда, бихте ли ми казали освен попълването на формуляр за оплакване друго трябва ли да правя? Остава да чакам куриер на адрес и да му предоставя самия артикул или...
Поради повреда от куриера ли? Това се прави на място като приемаш още пратката. Иначе по редовния ред си я връщаш.

# 641
Поради повреда от куриера ли? Това се прави на място като приемаш още пратката. Иначе по редовния ред си я връщаш.

В офис е взета, но няма опцията преглед и тест. Когато се прибрах и отворих, видях, че е счупено. Кой е виновен за случилото се, не знам.

# 642
Има БД над 24 лв.

# 643
С нетърпение чакам да пуснат продуктите за дома, които "очакваме скоро". Това скоро е много неопределено, а аз откога търся навсякъде най-обикновени прозрачни стъклени чинии и най-после видях нещо подобно. Е, ще имат една златна лента, ама ще я преживея Satisfied И стъклените кутии за съхранение много ми харесват, и тях ще чакам...

# 644
Аз пък дебна късото екрю яке. Пуснали са го в синьо, ама баш това синьо не ми върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт