Магазин Sinsay - тема 6

• 61 383
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Имам въпрос за блузките са момичета, трикотажни с дълъг ръкав, та колко са широки? Като гледам картинките в сайта изглеждат по-теснички от обичайното. Материите как са, еластични или не?

# 616
Момичета, някой знае ли тази тетрадка как е вътре, тоест само редове ли има или и дати?

https://www.sinsay.com/bg/bg/belezhnik-a5-2338u-03x

# 617
Здравейте,
Поръчвали ли сте детски обувки ( сандали, маратонки)?
Твърди ли са? Качествени или не?

# 618
Да, маратонки, апрески, кецове, боти, гуменки... Всичко е добро за цената си. Проблемът е, че много дивее и бързо му растат крачетата. Simple Smile Ако беше някое кротко дете щеше да откара бая време с един чифт обувки.

# 619
Някой знае ли какво се случва с магазина в Делта планет във Варна? Детското, мъжкото и домашните потреби ги разкараха окончателно, но тази вечер и дамското ми се видя оредяло Sad

# 620
Моя приятелка работи в Делта планет и от нея знам, че този магазин на Синсей ще предлага само дамски дрехи.

# 621
Повечето магазини на марката предлагат само женски артикули, което е много неудобно например за мен, която иска да пазарува нещо за дете, ММ и тн.
Онлайн пък е по-изгодно, защото може да се ползва код за отстъпка, а и някои артикули са само онлайн.

# 622
Здравейте!🍀
Търся роклята от снимката, успях да поръчам пуловера + шапка и шал от същата прежда ( с 5% вълна) от Cropp, но роклята не е налична онлайн. Търся размер M, може и L.🍀

# 623
Момичета,имате ли наблюдение дали мъжките дънки са умалени?
Трябва ми 32,бих поръчала 33,за да съм сигурна,но го нямат като номерация.
При детските си знам,че са с един размер умалени,но дамски/мъжки нямам идея…

# 624
  • Beyond the stars
Повечето магазини на марката предлагат само женски артикули, което е много неудобно например за мен, която иска да пазарува нещо за дете, ММ и тн.
Онлайн пък е по-изгодно, защото може да се ползва код за отстъпка, а и някои артикули са само онлайн.

Няколко пъти обаче попадам на доста по-ниски цени в магазин. Последния пример палто, което онлайн беше 44, в магазин беше 25.

# 625
То не е задължително промото да е само онлайн, но трябва да имаш време докато си в магазина и провериш всички стоки, които те вълнуват.

# 626
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой има ли някакъв код за отстъпка?

# 627
Момичета, имате ли наблюдения за срока, в който 'очакваните' продукти стават налични за покупка?

Едит: трих неактуално инфо.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 15:22 от Нарцùса

# 628
Едно яке го чаках 2 месеца да стане налично миналата година :Д
Явно няма ясни срокове, нито пък ги пускат заедно очакваните нови артикули... от дни до месеци е.

# 629
За новата колекция аз вече получих съобщения за нещата, които си бях харесала преди месец от "Очаквайте скоро", че вече са налични. За аутлети - не чакайте уведомления за някой останал размер.

Общи условия

Активация на акаунт