Магазин Sinsay - тема 6

• 61 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
На моите тъмни чаршафи е стегнат. Но , пак да кажа, пликовете за завивка са много къси - 180, а уж трябва да са 200.

# 601
  • София
Мерси, Нар.
Ще изчакам и други момичета да споделят за дължината, защото точно пликове с калъфки гледам...

# 602
При мен е по-рехав като на снимките на сайта.

# 603
Малко рехав, но е твърд, т.е. стои стегнато, а не като тензух.
И мен ме изненада това, че са променили цените от вчера. Кой ли ще им купи коледните джунджурии на по-висока цена?...

# 604
  • София/Севлиево
Никой...Ще останат за наесен...

# 605
Пристигна ми поръчката. Всичко ми харесва.

Скрит текст:

# 606
Сигурно е имало крайна дата, която пак не сме видели.
А аз точно снощи гледам, че част от нещата в количката ми са паднали още и реших да изчакам. Хитрата лисица...
О, не, нямаше таймери, нямаше крайна дата. По-голяма тъпотия от тази петъчната не бях виждала. И ще кажа защо. Ми, артикулите в промоция са абсолютно същите от разпродажбата, само че вместо с намаление до -50% са сега намалени само -30%. Вчера яке за детето - 15 лв, днеска същото яке - 20 лв. Вчера панталон 13 лв, днеска - 17 лв. Е това на какво прилича? Разбирам да свърши разпродажбата и да пуснат от нова колекция на -30%, ама да се опитват да ти пробутват същото, старото, на по-висока цена...?

# 607
Да, да, и аз много се разочаровах. Имах подготвена поръчка за 300лв, но докато съм разглеждала за още съм заспала. Сутрина се събуждам с първа мисъл да я пусна…🍆
И да, нямаше срок, нямаше таймер.
Честито да им е. Доста пари от поръчки изпуснаха за няколко часа.

# 608
Момичета, за все още недоставена пратка през контактната форма ли пишете?
Писах през нея преди няколко дни, но няма нито вест, нито кост. Не се ли праща някакво потвърждение, че съм писала през формата.
Чакам поръчка от нова година, наскоро статутът се промени на “изпратена от склада”, “вашата поръчка пътува, ще се свържем с вас”.
Срокът за доставка е 9 работни дни според условията, които отдавна изтекоха.
Поръчката е до магазин, няма товарителница, за да гледам къде е...

# 609
  • София
Имах една такава поръчка от Кроп. Накрая отидох в магазина и се наложи да скръцна със зъби, но се намери в крайна сметка. Нищо чудно и твоята да отлежава без да са я цъкнали че е пристигнала.

# 610
Нелка, и аз това си мислех. Вероятно е в магазин, но служител е забравил да я цъкне с хендито, че я “приема”, съответно и аз да получа съобщение, че е налична вече за получаване.
Ще ходя да питам освен..

# 611
  • София
Точно това беше моя случай. Лошото е, че като е платена не се трогват много много, както навсякъде всъщност.

# 612
  • София
Издирвам този панталон, размер XL. Ако някой си го е взел и ще го връща, ще се радвам да ми го изпрати.

# 613
Издирвам този панталон, размер XL. Ако някой си го е взел и ще го връща, ще се радвам да ми го изпрати.
Има го наличен в момента в размер ХЛ. Wink

# 614
  • София
Има го наличен в момента в размер ХЛ. Wink

Открих  го. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт