Генетични и имунологични проблеми - тема 19

• 58 041
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Днес се събудих с положителен тест, потвърден от кръвен ЧХГ. Имам предписан интралипид преди година след неуспешната ми бременност - вливания през месец + веднъж 2-4 дни след положителен тест. Не съм правила контролно изследване. Ако отида да си направя вливка другата седмица вторник, а се окаже, че съм нямала нужда, ще навреди ли по някакъв начин?

# 706
  • Ст Загора
Добър въпрос Мел! Дано има кой да ти отговори.

# 707
Няма да ви навреди, а дали ще помогне е съмнително…направете си я за ваше спокойствие по-рано даже.

# 708
  • Ст Загора
Аз също имах вливки интралипид без изследвания също 1 г без контрола..

# 709
  • София
Мел, няма да попречи, но може да помогне. Успех. 🍀

# 710
Според имунолозите в Надежда няма да навреди, аз не съм сигурно изобщо в ефекта на вливките /включително и киовиг/, ама ги правя.

# 711
Записах си час за днес, няма да го бавя. Благодаря ви за съветите.

# 712
Момичета, при липса на имплантация добре ли е да изследвам антифосфолипидни антитела?
Къде е най-добре да го направя? В Токуда или може и във всяка лаборатория?

# 713
Пуснах ги  Александровска след консултация с имунолог. После трябва някой да ви ги интерпретира, сама няма да можете.
Доста неща ни назначиха, на мен и на партньора ми, заради липса на имплантация.

При нас не се откри проблем в имунологията. Продължаваме без резултат да опитваме.

Момичета, при липса на имплантация добре ли е да изследвам антифосфолипидни антитела?
Къде е най-добре да го направя? В Токуда или може и във всяка лаборатория?

# 714
Момичета, някоя от вас пускала ли е Нк клетки в Токуда или Александровска скоро? До колкото знам преди година в Токуда е имало специално изисквания за тези изследвания, но не знам дали важи още. Днес не мога да се свържа с тях да ги разпитам, а утре трябва да отида.

Много ще съм благодарна, ако ме ориентирате за изискания, цени, за колко време излизат и къде точно се ходи в лабиринта Александровска? 🙏🏻

# 715
Пусках- февруари в Александровска - това не е много скоро.
Цените ще са по- евтини от Токуда, поне на някой неща. Резултата беше готов за 7-10 дни.
Трябва да сте здрави, да не сте боледували последни 14 дни, няма изискване за диета преди теста.
За ориентир в Александровска използвайте неврологичното отделение, има и голямо табло на входа след арката

https://maps.app.goo.gl/1q4ASab3asxnGtcQ7?g_st=com.google.maps.preview.copy

Плаща се тук https://maps.app.goo.gl/3yLxh34g2giSQUFN7?g_st=com.google.maps.preview.copy

Успех Simple Smile

Момичета, някоя от вас пускала ли е Нк клетки в Токуда или Александровска скоро? До колкото знам преди година в Токуда е имало специално изисквания за тези изследвания, но не знам дали важи още. Днес не мога да се свържа с тях да ги разпитам, а утре трябва да отида.

Много ще съм благодарна, ако ме ориентирате за изискания, цени, за колко време излизат и къде точно се ходи в лабиринта Александровска? 🙏🏻

# 716
Елче, благодаря Simple Smile  Сградите бяха точно тези и много ме улесни.

Минавам само да дам информация за НК клетки в Александровска - 155 лева е цената, в рамките на 3 работни дни излизат резултатите.

# 717
Нк клетки в кръвта?

# 718
  • Ст Загора
те другите са в Надежда с биопсия

# 719
Някой може ли да коментира изследванията. На профилактична терапия съм докато излязат всички изследвания. Чакаме VEGFA и вит. Б6
Нямам високорискови мутации. Имам хетерозигот MTHFR .

Общи условия

Активация на акаунт