Генетични и имунологични проблеми - тема 19

• 62 065
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря! И на мен ми се видя малко тежка терапия за тромбофилия. Реално имам само един ген MTHFR хомозигот от основния панел. Не съм пускала допълнителните, които препоръча, но пуснах тромбоцитно-левкоцитни агрегати и там всичко е в норма. Според него, поради факта, че имаме инфаркти в рода, значи със сигурност имам други мутации. Само че в рода ми никоя жена няма аборти заради тромбофилия.Ще поискам второ мнение.
Mel_, ЕТ е ембриотрансфер. Пожелавам ти успех! 🍀
ПП задължително си намери добър хематолог, който да ти следи показателите и да ти променя терапията при необходимост. Аспирин след положителен тест не е много добър вариант.

# 436
ЗДРАВЕЙТЕ , ПРЕДСТОИ НИ ИНВИТРО И ИЗЛЕЗНАХА РЕЗУЛТАТИ ТЕ . МНОГО ЛИ Е ЗЛЕ , НАПРАВО СЕ ШАШНАХ .

# 437
Здравейте,моля за коментар.Има ли накой от вас с подобен резултат и дали има повод за притеснение

# 438
Момичета може ли да ме насочите с какви генетични и имунологични изследвания да започна и към кои специалисти да се обърна ? Става въпрос за неуспешна имплантация при инвитро и инсеминаций . Благодаря

# 439
Здравейте.Искам да си пусна кръвно изследване за НК клетки.Обясниха ми ,че трябва да е в периода около овулация и да не съм имала инфекции поне 10 дни преди изследването.В момента съм с анаеробна инфекция.Ще повлияе ли на резултата?

# 440
Здравейте, интралипид вливка помага ли за подобряване нивата на холестерола?
Някой правил ли е вливка и на октагам и на интралипид едновременно и къде?

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 14:34 от Zoya216

# 441
Аз правих вливка с Октагам преди 2 месеца в МЦ Сигридов. Отнема около 3 часа, цена 1020 лв.

Някой правил ли е вливка и на октагам и на интралипид и къде?

# 442
Аз вливах интралипид в Малинов миналия месец, не помня дали 80 или 100 лв струваше, май 100. На въпроса за холестерола не мога да отговоря.

# 443
  • София
Нито една от вливките няма отношение към холестерола.

# 444
Нито една от вливките няма отношение към холестерола.

В такъв случай защо ми казват, че вместо интралипид дават омега 3 да се пие  ?

# 445
Здравейте, търся контакти на Доц.Велизар Шиваров имунолог
Последно е работил в болница Софиямед, но вече не работи там.
Моля, ако някой знае къде преглежда да ми даде контакти
Много благодаря!
dorakoteva@abv.bg

# 446
Здравейте! Искам да попитам някоя от вас дали е правила консултация с проф. Савов по телефона и как протича. Заплащането как става той изпраща банкова сметка или по друг начин.
Ще съм благодарна да науча какво да очаквам понеже до сега не съм правила консултации по телефон.

# 447
Здравейте. След неуспешен ин витро опит, доц. Михайлова ми изписа да направя: изследвания за Имунофенотипизиране на лимфоцити периферна кръв TH17/ Treg,  и  KIR генотип при мен. Правил ли е някой тези изследвания и каква терапия е била изписана от Доцентката при проблем?

# 448
Аз съм ги пускала, имайте в предвид че трябва да сте здрава. А за терапията е индивидуално много. Успех.

# 449
Аз съм ги пускала, имайте в предвид че трябва да сте здрава. А за терапията е индивидуално много. Успех.
Благодаря за отговора. А бихте ли споделика, имало ли е проблем при изледванията и каква е била Ваша терапия от доц. Михайлова?

Общи условия

Активация на акаунт