Пъзели 47

• 24 984
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
евето, винаги съм ти се възхищавала като покажеш пъзел и напишеш нещо от типа на "нареден набързо с кафето". Ама сега е преди кафето! Rolling Eyes Направо ме разби! Heart Eyes Аз обувките не мога да си обуя ако не съм пила кафе, пък ти даже елен с рога редиш! Joy
Вчера разопаковах котките музиканти на Магнолия, ама се разколебах дали да ги почвам. Реди ми се нещо лесно, а имам чувството че не е този пъзела на седмицата. Joy Това е лошото на избор по номера Joy

# 526
  • София
Тони ако решиш да се пробваш ще ти го дам Simple Smile
То преди кафето бяха останали 30-40 части дето си бяха чисто напасване и продължих с на малкия една глупост дето ми къса нервите

Ще сглобяваме макет на куче Simple Smile

# 527
  • Русе
Най-накрая и аз да се включа с нещо наредено,че само ви се радвам колко бързо редите.Аз напоследък нямам много свободно време,но се надявам скоро да мога по-често да се включвам.
Мона Лиза,какво й има на усмихнатата Джо?
Happy Eyes,горе главата и бързо да излезеш от негативното положение.
Мен ме мъчи някакъв ужасен косопад.Имам чувството,че косата ми остана наполовина. Sad И това ужасно ми скапва настроението.
Еве,не ти завиждам с този макет.Сложно нещо ми изглежда

# 528
  • София
Зориии, моля те, кажи марка, че съм Heart Eyes
Момичета, както нищо хубаво не е вечно, така и нищо лошо не е! Дръжте се и казвайте, ако има с какво да ви помогнем - никога не се знае кой какъв жокер ще извади от ръкава!

# 529
  • Свищов
При мен пристигна мистериозната кутия и много се хареса у дома. За жалост ще се наложи да я позадържа поне до края на седмицата, защото с ММ сме в организацията на една конференция и до събота ще е напечено. След това ще се видим с Бела да си разменим някои пътуващи пъзели и да ѝ предам кутията. Утре ще се постарая да пусна Клементонито към собственичката.
Скрит текст:

# 530
  • София, България
Ох, видях че разлепения Гибсън е в Бухтичка и ми стана много смешно, дано Флорида да е успяла да го намаже хубаво с лепило. Joy Горката Бухтичка с нейния перфекционизъм, направо ще се побърка.

Да трием ако искате Клементонито и Слънчогледа?

Зори, нищо специално не се случва, освен пак болести, домашни, някаква страшна въртележка и аз съм все на нокти.

# 531
В скрит текст ще сложа кой е редил Слънчогледа 🌻
Скрит текст:

И Colour boom🌈
Скрит текст:

И Pomegranate🏡🧩
Скрит текст:

Аз редя еднорозите на Black sea - приятни цветове, хлабава сглобка, но не ми пречи:)

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 19:36 от Hot Summer

# 532
  • Варна
Какво става всъщност с Pomegranate-то? Ще се прибира ли вкъщи?

# 533
  • София
И ние сме в кръговрата на болестите, но синузита ми този път е "във върхова форма".
За радост Тони е напълно права, и това ще мине. Трябва само търпение Simple Smile

# 534
  • гр.София
Такъв е сезона за съжаление. И Алекс е с температура в къщи, говори като робокоп и на всичкото отгоре май има И конюктивит Sad Време за пъзели нула. Само ви чета.

# 535
  • София, България
В Оля е, трябва да ти го изпрати.

# 536
  • гр. София
В момента го редя, но поради лични и  служебни ангажименти върви по-бавно от очакваното, за което се извинявам.
Когато съм готова ще го покажа и ще ти пиша да ми кажеш данни, за да ти го изпратя Simple Smile

# 537
  • София
Добре че са големи моите вече и минава по-леко. Бързо да оздравяват болните.
Аз днес вижте с какво се забавлявам след като изрязах частите на макета.

# 538
Получих коледно-хелоуинския пъзел на Равенсбургер, художникът (художничката) на украинския флаг се оказа с германско име Sunglasses
Скрит текст:

# 539
Здравейте, успях да ви изчета. Прекрасни пъзели сте показали. Не съм редила нищо напоследък, само гледам. Smile

Alucinado бих искала да попитам този пъзел от къде е закупен? Много харесвам пъзели с балони. Някой друг, ако се го е срещал ще се радвам да сподели.
Пъзелът с балоните го взех от сестра ми Simple Smile - малко тънък ми се стори, в сравнение с Блек сий например, и доста гладък. Доста лесно се реди, но трудно се пренася нареден блок, почти невъзможно е да пренесеш повече от две-три сглобени парченца Simple Smile но пък по-лесно се разглобява накрая Wink кутията е доста компактна и има постер в реален размер.

Общи условия

Активация на акаунт