Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи със старата тема?
Какво представлява Play Yard?
Какво представлява "бейби душ" и как се организира?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи със старата тема?
-
Какво представлява Play Yard?
-
Какво представлява "бейби душ" и как се организира?
Бейби душът е традиционно събитие, което се провежда преди раждането на бебето. Обикновено се организира от приятел или член на семейството и присъстват близки приятели и членове на семейството. Целта му е да предостави на родителите необходимите за бебето артикули. По време на събитието се играят различни игри, свързани с предстоящото раждане, отварят се подаръци в присъствието на всички присъстващи и обикновено има закуски и напитки (без алкохол от уважение към бременната). Продължителността е около 2-3 часа, изпълнена със сладки приказки за бременност и обсъждане на предстоящото пристигане на бебето.
-
Кога е подходящо да пускате детски песнички на бебето и какви са ползите от това?
-
Какво представлява "бейби слинг" и какви са предимствата му в сравнение с другите начини за носене на бебета?

Изобщо всичко беше много добре и даже не се сещам още какво може да се желае от една такава ваканция. Направихме си и екскурзия до Хавана. Ще прегледам снимките и следващите дни ще покажа някои.

). И да ти честитя, бъдещо мамче
В болницата където ми следят бременността и където ще раждам, няма такива курсове. В CLSC-то ми казаха, че нямало места. А в останалите клиники и болници цената е между 150 и 200$, за 15 часа. При това няма нито една клиника, която да предлага нещо такова, и в същото време да е близо до нас. Затова реших да ходя само на разни лекции, организирани от Диетичния диспансер. Досега съм ходила на една лекция за кърменето, ще ходя на още една пак за кърменето. А има и такива за първите грижи за бебето, последните седмици от бременността, как да се подготвим за идващото бебе, йога за бременни и разни други такива. Ще си избера някои и ще ходя. Диетичния диспансер също не ми е наблизо, но пък транспорта до там е много удобен и почти нямам вървене навън.
, надявам се новата работа да ти хареса и да се превьрне в кариера за теб.
АЗ също обичам сама да правя тортите на децата,но не всеки път имам успех!