Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами/ част 10/

• 16 531
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета от снежен Торонто. Най-после, при нас в дьлбокия канадски юг се почуства зимата cold. Както се радвах на снега, така и установих че количката не е пригодена за сняг. Тя е от тези с малки колела и днес направо трябваше да я бутам с все сила за да вьрвим по заснежените улици. Накрая ми писна и слязох на шосето. Така разходката не беше много продьлжителна. Утре ще залепя ски на колелата и така ще се предвижваме бьрзичко.   
sylviИ аз се присьединявам кьм поздравленията, страхотна новина. Явно вече си минала пьрвите месеци и сигорно се чустваш много добре. Дано всичко да вьрви леко и да не усетиш нищо от бремеността. Пожелавам ти да си само в добро настроение.
Poupon Предполагам че изпита ти е минал добре. Вьпреки че ти пожелавам успех на патерица, да знаеш че сьм ти стискала палци днес.
Дивиана Много неприятно с това счупване. Дано бьрзо да ти зарасте прьста. Надявам се че не е клавиатурна злополука и никой от форума не те е ядосал.
Век, де Аз ти се вьзхищавам, ти си свьршила невероятна работа и много се радвам че ни организира и нас. Само като си помисля колко дечица ще зарадваш, много благородна мися. А за снимките изобщо не се тревожи, това е последното което ме интересува. Дори сьжелявам че не ти дадох повече неща.
mamamasha Пиши по често, сьвсем ви загубихме вас с Филип. Аз сьщо много четях за тези ваксини, но спрях защото отговор едва ли ще намеря. Дори сьм попадала на сайтове, които са против всякакви ваксини и е доста обьркващо. За това решихме да бозабавим тази ММР, но не и да я отказваме изобщо.
СнежеПожелавам ти безпроблемно пакетиране и да няма много счупени чаши и чинии.
КаролинаТочно видях постинга ти. За какво е тази ваксина за грип или какво? Ние за сега слагаме само рутините, които са покрити от Охип. Ако е за грип, аз не слагам от тези на Криси
shemet_neveroiaten Това през което минаваш е нормално. От момента, в който Марти се появи, той е шефа и той диктува правилата. Минала сьм по сьщия пьт и знам че след няколко месеца нещата ще се подобрят. След 3 месец е много по лесно и бебета не са вече новородени и започват да преличат на човечета, да се усмихват, гукат, общуват.
Хайде лека вечер и дано този форум стане по достьпен за влизане.

# 241
Благодаря ви момичета Heart Eyes
Не знам защо имам такива проблеми с форума, днес цял ден не ми се отваря, само при мен ли е така newsm78
Дивианка, Миленка, радвам се да ви видя Grinning
Каролина Hug, още ли се кърмите с малкия? Извини ме ако си писала по-напред, не мога да отворя цялата тема Confused
Снеже, Крисимами, Пупон Hug благодаря ви за пожеланията!

# 242
здравейте моми4ета!4естит ви сняг-най после и в торонто!!не 4е еуфорията около него ще трае дълго,но поне ще се попързаляме малко!
а колко между вас карат ски и въобще тук в канада карате ли?аз много оби4ам ските,но досега(въпреки 4е имам цялата екипировка) си позволявам 2 или най-много 3 пъти за сезон..но и на това съм доволна!  Wink
поздравления на съимени4ката ми силви!!!желая ти от все сърце здраве,леко бременеене и едно здраво и хубаво бебе!възхищавам се на смелостта ти за второ  Hug аз май ще поиз4акам още няколко години,дай Боже!
и като заговорихме за второ дете коло от вас са готови за друго дете на този етап?знам 4е всяко решение е персонално..но планувате ли друго бебе
 Laughing
малката оздравя(поне за сега е ок)дано така да се задържи  Praynig
късмет на вси4ки

# 243
  • Vaudreuil Canada
Форума е ужасен в последно време - та нищо не мога да прочета и да напиша - чак сега успявам да вляза.
Добре дошла на Пчеличка и леки последни седмици на бременността. Simple Smile
sylvi поздравления и лека бременност Simple Smile
Дивиана много неприятно за пръста, но дано по-бързо се оправи пък сега го ползвай за извинение и си почивай повечко Simple Smile
Нашите колики, газове и всякакви щуротии започват сякаш да се регулират - с помощта на капки водички и други методики - поне не е целодневно пищене и гърчене на детенце. Сякаш влизат в някакъв график. Само че спането ни излезе от график на съвсем - спиме през едно хранене - демек след едното хранене спим, а на следващото се ококорваме и искаме внимание Simple Smile Всичко това чудесно през деня, ама нощем не ми харесва хич щото се сещаме и да ревем тогава и вдигаме къщата на главата си докато всички не минат да видят какво точно става - след това доволно заспиваме за 30 минути и става време за новото папане Simple Smile маймунка малка.
silvia_alexis по принцип исках 3 бебета ... сега пак искам три, ама ми се вижда нереалистично Sad и едно ни върти на малкия си пръст Simple Smile
Изчезвам да папам докато дребното спи, пък дано форума се поосвести, че това не си е работа пък и точно като ми потрябва нещо не мога да отворя да видя каквото и да било.

# 244

и като заговорихме за второ дете коло от вас са готови за друго дете на този етап?знам 4е всяко решение е персонално..но планувате ли друго бебе

Ох, ами ние се наканихме и за трето и това вече дори е на път да стане Wink Само че аз започнах с децата много рано, та имаше време и за по-големичка разлика Peace Сега, поотвикнах вече, ние с мъж ми много обичаме да пътуваме, тежкият график с пътешествия вече беше приготвен, ама човек не може да има всичко на този свят.
Поздрави на новите майчета и бъдещи майчета, много се радвам за вас Hug

# 245
Добър вечер, Момичета!

Силви, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност Ти желая! Коко разбра ли че ще става батко?
Дивианка, бързо оправяне на пръста и скоро да се похвалиш със свалена шина!
Дот-че, благодаря за разказа. Дано и занапред да няма проблеми с бебка.
Пчелице, как си, бременелке? Честит ти сняг!
Шеметче, много се радвам че вече влизате в ритъм с Марти! И до 1-2 години да реализираш желанията за повече бебчета!
Пупонка, как мина изпита?! Взела си го, нали?!
Крисимам, Нади, Краси, Писанка, Гери, Гаргамелчо, честит Ви първи сняг!
СилвияАлексис, дано скоро се похвалиш с оздравяла изцяло принцеска.
Мамамаша, аз прогнозата от Фармарският алманах я четох в списание Алайв, иначе самото издание на алманаха го нямам. Да не сте решили да каните някоя баба на помощ?
Дензълче, как е коремчето?
Каролинка, и аз не знам за таз ваксина. напиши по- подробно за тез капки, ако знаеш нещо, моля!
Снежи, да не сте намерили търсеното жилище?! Успешно пакетиране на багажите!
Миленката, много се радвам че се появяваш при нас! Как са децата?
Век, а откога азапочваш пак училището?
...трето и това вече дори е на път да стане ...
Щастливче, ще чакаме хубава вест и от Теб от Бебеландия скоро, така ли?! Поздрави за Любо и Ели. Бабата още ли е при Вас?
Мимката, Чочка, Йонка, Тути фрути, поздрави на снежен и красив Монтреал!
МИНЕрВА, прибра ли се Дамянката?

Лека и приятна вечер!

# 246
Chrisimommy и Kalida, ето тук може да прочетете за ваксината: http://www.cdc.gov/nip/publications/VIS/vis-rotavirus.pdf
Първият прием пише, че е на 2 мес., а ние сме вече на 4, така че със сигурност реших да не му я давам след като му е минало времето, а и да не беше минало ми се струва доста обременяващо.
sylvi, Мони е само на кърма. Мисля към 5,5 мес. да започна със захранването, но има още време и ще преценя според това как наддава.
silvia_alexis, мъжа ми вече иска второ бебе, но аз не съм навита поне на този етап.  Naughty Като бях бременна си мечтаех за 3 деца, но сега май 2 ми изглеждат по-реалистично. Но и ако второто е пак момче съм склонна да направя трети опит за момиче.
heureuse, браво на теб. Ти си смела мама щом си се решила на трето. Хайде скоро да ни се похвалиш с хубава новина.

Приятен ден момичета.  Hug

Аз днес съм на зъболекар и няма да ми е много приятен следобеда, но трябва да ми пломбират един зъб. Миналата седмица ми установиха гранулом, вадиха ми нерва с упойка и пих 5 дена антибиотици в резултат на което ми намаля кърмата и сега се мъча да я стимулирам.

# 247
Zdraveyte mili Mami!

Ot edna sedmica imam problem s website-a i nemoga pochti nishto da zaredia. Sega se otvaria, no puk niama kredor. Zatova triabva da pisha na latinica Sad

sylvi
, strahotna novina i Chestito! Leko bremeneene!!   bouquet

Chestit sniag na Toronto! Simple Smile I tuk ni zatrupa - kakva neobichaina zima.

Dobre doshla na Pchelichka!

Pri nas vsichko e nared. Rastem, podritvame i taka. Niama nishto novo, samo kudeto e stud i sniag, a kudeto tova lipsa puk sa biru Simple Smile Vaobshte si imame tazi godina ot vsichko.

Lek den na vsichki!

# 248
Ехей, докато ни нямаше, се родило още едно бебе! Честита дъщеричка, ДОТ!!!

Силви, честито коремче! Много приятена изненада!

Ние се завърнахме от слънчева Куба. Бяхме на едно райско местенце и си изкарахме страхотно! А сега тъгуваме за тюркоазеното море, белия пясък, приказния комплекс, вкусната натурална храна, приятните разхладителни коктейли със засукани имена, дружелюбните кубинци, меренге, салса и още нещо...

Дано имаме възможност по-често да посещаваме такива прекрасни кътчета! А сега back to reality - сняг и студ  #Cussing out

# 249
Ето къде се изгубиха Гери и Ивонка - из Куба.  Grinning Тъкмо мислех, че сте ни забравили. Колко дни изкарахте newsm78

Момичета, взех изпита, ще има и един малък след 2 дни, но може да се каже, че съм наета за работата. Но половината от групата ги съсякоха - от фирмата са страшно принципни.

Понеже става дума за друго бебе- нашият тати много иска Софи да си има другарче. Аз бих почакала поне година, но знае ли човек Sunglasses Предимствата са, че двете - понеже сме убедени, че ще епак момиче- ще си играят заедно и няма да са самотни. Недостатъци - доста - особено първите 5 години. Но това е положението - на който му стиска. Peace Дидка, ти кажи как се справяш с такава малка разлика при децата.

И тука е зима - сняг и минусови градуси.

# 250

Щастливче, ще чакаме хубава вест и от Теб от Бебеландия скоро, така ли?! Поздрави за Любо и Ели. Бабата още ли е при Вас?

Здравей Калида, отговорила съм ти с лентичката Peace Каролина, благодаря ти много  bouquet Бабата е с нас, ще изкара зимата на топло Mr. Green и тогава ще си ходи.

# 251
Здравейте сладки канадски моми4ета,

времето от в4ера е ужасно, вярно има сняг, но е много хлъзгаво и опасно заради замръзналия дъжд който вяля в4ера сутринта.

sylvi, 4естито за страхотната новина, ех как искам и аз още едно малко ревливо бебе.

Ние с Раян се опитахме да се разведрим с игри на снега и с други интерсни неща:

И така, вчера се събудихме и беше понатрупало сняг (не много, но все пак сняг) когато взех Раян от градината към 6 си пойграхме на снега.

След това реших да си направя прическа "заблуда на съпруга" за да ме помисли за младо гадже Grinning

това оба4е не ми беше достатъ4но и отидохме с Раян на разходка до най-близкия търговски център за да ме видят вси4ки  Laughing

Ей, ме на доволна от постигнатот  Peace

Лека ве4ер на вси4ки и моля ви пове4е усмивки в това студено време  bouquet

# 252
Привет, Момичета!

Темичката ни става много красива с толкоз бебчета на хоризонта.
...отговорила съм ти с лентичката ...
Щастливче, Ти си наистина щастлива жена, точно както ника който Си избрала. От сърце Ти желая лека и безпроблемна да е, много много се радвам, да знаеш!
Пчелице, а как си Ти, Бременелке?
Пупонка, честито официално наемане на работа! При Вас успяват само най- амбициозните, а Ти явно си такава! Успех Ти желая!
Каролинка, тез капкови ваксини ми напомнят за тез които писаха Момичетата в БГ? Как мина зъболекаря?
Дензълче, размина ли Ви се бурята, казваха по новините че някакъв сторм се заформя по Вашият край?
Гери, хайде по- подробно моля за Куба. Само тримката ли бяхте, на кой резорт бяхте, пълен пакет ли беше, много въпроси, а от Теб чакаме отговорите, когато се адаптираш към зимната обстановка.
Краси, Ти няма какво да "заблуждаваш" 1/2, Ти просто изглеждаш прекрасно, със или без опашлета.

Приятна вечер Ви желая!

# 253
Добре съм Kalida, благодаря Wink
Много добре се чувствам засега, като изключим киселините, които стават все по-гадни и продължителни. Ама дъвча TUMS, и ги укротявам долу-горе. Бебката ми е много игрива, премята се, върти се, а когато татко й си сложи ръката на корема ми, понякога така го изритва, че той чак се стряска Joy Ама весело да става Crazy
Да ви се оплача сега (ама само малко). Днес сутринта докато режех едни хлебчета на половинки, така кофти се порязах с ножа (показалеца на лявата ръка). Не е много дълбоко, ама се стреснах все пак, защото кръвта не искаше да спира. Добре че мъжа ми си беше в нас, че ми оказа първа помощ (с памук, бинт и лепенка). Слава богу не е сериозно. Ще оставя бинта 1-2 дни, че после ще видим. Ама поне ми е весело, въпреки че ме наболяваше (сега вече не го усещам). Готово, оплаках ви се Tired
Спирам да пиша, че мойта бебка пак се размърда (винаги прави така, когато съм пред компютъра, май и тя ще става чатърка като майка си, че как ще си делим компютъра нататък newsm78).
heureuse, радвам се, че се появи още една бъдеща (както разбрах и настояща) монреалска мама  bouquet Да са ти живи и здрави дечицата - и тричките Hug както и таткото разбира се Flutter
denzul, и на теб всичко най-най да пожелая. Пожелавам ти лека бременност и още по-леко раждане Hug

# 254
  • Vaudreuil Canada
Щастливче ЧЕСТИТО и лека и безпроблемна Simple Smile
И тази година ще е много бебешка по канадски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт