Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами/ част 10/

• 16 538
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте от все още сльнчевия Торонто. Много лошо тази година, ще видиме ли малко сняг или всички ще ходиме на гости на Калида и Холи
Няма нужда да ходите на другият край на страната за сняг, елате при нас! Тук вчера сутринта така хубаво поваля, за малко да повярвам че е зима hahaha

Калида, няма да успеем тази година да си направим гостито до Калгари за съжаление Sad Може би по-нататък

WILD_cat, успех с документите!

p4eli4ka, аз до колкото съм чувала при вас има и едно ехо в 32ра седмица, нали? Laughing Ходи ли на посещение в болницата вече? Когато аз ходих на нашата обиколка на болницата преди повече от година, тук в Торонто, ни обясняваха как в Монтреал можело да раждаш в джакузито.... на мен това ми се струва много добър вариянт и бих проверила Peace

# 226
Правилно си разбрала Гаргамелчо, има ехо в 32г.с., но на мен ми е още рано, аз съм в 29г.с. Даже днес трябва да отида до болницата, че нещо май забравиха да ми се обадят, за да ми дадат час за това ехо, а не ми се иска по телефона да се разправям, на място са по-любезни Flutter
А за раждане в джакузи newsm78 Сега за първи път чувам. Ако го има това чудо, то ще да е или в някоя частна клиника, или в някоя по-специализирана болница. А аз ще раждам в най-близката за мен болница, която не е специализирана, но пък ми е на 5 мин. пеша Peace

# 227
Здравейте госпожи, сложих малкия човек да поспи и реших да драсна два реда. Днес е доста духовито, но още сме без сняг. Гаргамелчо завиждам ви за снега, вие сте малко по на север от нас и гледай каква разлика вьв времето. Виктория радва ли се на снега?
p4eli4ka Нима има при вас частни болници, интересно. Според мен грижата при раждане и след това е много добра, аз само хубави неща мога да кажа. Сестрите са много мили.
КалидаСлед като спомена че тази жена е млада и няма опит за деца, на мен ми стана интерсено да проверя каква е . Не е толкова млада, на снимката е изглежда над 40-45 години ( предполагам че е повече, нали няма деца и има достатьчно пари за пластични операции). Найстина е забогатяла доста млада, ранни 20, но определено не бих искала такьв човек да ми дава акьл.
Poupon Май всички се наплашихме с тази история за снимката, но за сьжеление тези неща са доста реални и никой не е застрахован. Знам какво имаш предвид, защото толкова си споделяме и сме горди с нашите дечица и за сьжеление не само добронамерени хора отварят този форум. Само виж колко много са влизали в нашата тема.

Пожелавам ви лека вечер

# 228

Дидка, ама голяма тръпка си, веднъж като си била част от нас, завинаги оставаш, дори и да си на другият край на света, нали?! Утре да се похвалиш като се прибере Мирото от митницата?! Целувки за Теб- решителна Мамо и на двамата Ти принца- Викича и Мишето/ много са сладки в подписа/.

Мила и добричка както винаги Hug Hug Hug
МирОто донесе най-накрая багажа от МонреалСко и да знаете в очите на Вики каква радост прочетох като видя някой от любимите си играчки Hug
Милото ми - от тази еуфория не искаше да ляга  Heart Eyes

...абе наистина какво става с това време - днес в Сливен бе 18 градуса  Sunglasses
Препичаме се по кафенцата с Миши по няколко часа  Heart Eyes

Лек ден момичета   bouquet аз след малко отивам да гледам филмче и да релаксирам  Mr. Green

# 229
Здравейте в тази петьчна вечер. Каде сте всички госпожи, защо така ви е хванал зимния сьн и никакви не се появявате. На всички пиша отсьствие с изключение на Пупонката, на която предполагам че  главата и е брьмнала от рефьндабле и нонрефьндабал кредитс. Хайде засрамете се и се появете no no no no no.
Днес заведохме Криси на лекар на прегледа за една година и му сложиха мененгитната ваксина. Аз бях забравила че се биет две ваксини и си мислих че е ред за тройната ММР. Ние за сега отказахме ММР, вьпреки че лекаря не беше щастлив и ни каза че ние си поемаме отговорност. Искаме малко да поизчакаме, около 6 месеца поне и след това ще видим. Толкова много инфо има за ваксините и колкото повече чета, повече се обьрквам и е невьзможно да намериш отговор на вьпросите.
Да ви се похвали, под блока ни отвориха Swiss Chalet и преди 3 дни отидохме по семейно му тримата. Дадоха ни високо столче и Криси важно се кипри с нас на масата. Той дори си хапна пиленце и много му се услади. Много е удобно да имаме такьв ресторант под носа ни.
Дот Как сте с малкото Дотче? Започваш ли да посвикваш. Знам че си мама ветеран, но сигорно с дете и бебе ти е още по трудно.
ШеметКак сте вие с Марти? Той гука ли ти вече или още е рано.
О,о моя Криси се разплака, лека нощ и приятен уикенд

# 230
  • Vaudreuil Canada
Привети и от нас Simple Smile
Ние сме някъде между коликите и липсата им - на моменти сме доста добре /специални благодарности на Poupon/ и тогава се юрвам да свърша всичко, което е изостанало, в следващия момент пък дребното решава, че ми е време да побудувам повечко и после се чудя как да си отспя - добре, че бабата е тук, иначе не знам на кой свят щях да съм.
Има някакъв прогрес, но ме е страх да се похваля, че да не се обърнат нещата наново.
Иначе се кърмим - май и кърмата е на кантар да намалее та ще видя как ще я стимулирам.
Въобще свикваме помежду си - и дано по-скоро стабилизираме положението, че този хаос страшно ме изнервя - мразя да се чувствам супер безпомощно.

# 231
Здравейте момичета Simple Smile честита новата година със закъснение от мен, много здраве и успехи на всички пожелавам!
Имах ( и все още имам ) проблеми с форума, почти не ми се отваря Confused, така че не съм прочела цялата тема, само последните две странички, но разбрах за Дот и бързам да честитя  bouquet да и е живо и здраво малкото човече!
Калида, много си мила и никога не ме забравяш, благодаря ти  bouquet
Дензъл, не знаех че си бременна, честито от мен макар и със закъснение  bouquet Embarassed
Ето и нашата новина - ще имаме второ бебе през юли Grinning минах вече на първият ултразвук и всичко изглежда нормално, чакам резултатите от кръвното изследване за синдром на Даун. Ами това е, поздрави на всички и хубав уикенд  bouquet

# 232
  • Canada
Силви Hug
Чудесна новина! Много, много се радвам Grinning Безпроблемна бременност и леко раждане!
Ей, тази година пак ще имаме доста бебчета Grinning
Пчеличка, разбираемо е за другия форум - вече те вълнуват други проблеми, че са и къде къде по-приятни Grinning
Мама на Криси, аз за сега слагам всички ваксини. За първи път тази година отказах противогрипната за Деси (на Слава не съм слагала все още). Предишните зими се скъсваше да боледува - седмица на училище, седмица в къщи. Миналия декември (всъщност вече по-миналия) постави собствен рекорд - само 4-и дни на училище за целия месец. Та тази година реших да експериментирам как ще е без ваксина и за сега не съжалявам. Настивала е, но за късмет все в петък и до полнеделник се оправя. Както върви, май и догодина няма да слагам.
И аз от няколко дни имам проблем с форума - много трудно ми се зарежда, ако изобщо се зареди, за това и не пиша. Друг е въпроса, че почнах да пакетирам багаж и ще имам все по-малко време за форума през следващия месец.

# 233
Здравейте момичета,  bouquet

За много години!!! Желая много здраве на вас и малките Ви слънчица!! За съжаление и при нас дойде грипа,  Sick Не можах да прочета назад темата, но успях да разбера, че Dot има бебче!!! Да им е живо и здраво!!! Да спинка по цяла нощ и да си хапва лакомо кърма от мама!!!
Калида, заинтригува ме с този Фармарски Алманах, разкажи повече за него! Тук при нас стегна студ и сняг и ни блокира в къщи #Cussing out
Крисимами, как е Криси? И аз отлагам ваксините на Филип, като чета в нета инфото за тях ми настръхват косите #2gunfire!
 Ако все още ви липсва  сняг, заповядайте при нас Grinning
Момичета, ако някоя от вас има на PC-to формата за покана на баба моля да ми я изпрати на ЛС, ще съм много благодарна  bouquet
Лек и топъл ден  bouquet

# 234
Ей, здравейте момичета,

Аз съвсем се изгубих, ама се завъртяха при мен едни. Даже не съм успяла да честитя празниците. Та и от мен: Честита Нова Година с много здраве, и хубави емоции и за вас и най вече за бебоците и беборанчета.
Честито и на всички именници и  родженници. То сега се е заформил един празничен сезон - станах 100  Whistling килограма от почерпки.
А както и няма сняг за ски, съвсем зле е.  ooooh! ooooh!

Аз взех нещата на изпращане в БГ и се потопих в неизвестност.  Sick За съжаление, хората, които организират контейнера се забавиха ужасно. Чак ми стана неудобно.
Но, накрая и добрата новина. Вчера най-после пратката е тръгнала към България. Така, че след около месец ще бъде на разположение.    Mr. Green
Голяма мъка беше, докато занеса кашона - от 32 инчов Тошиба телевизор. Обадиха ми се в последния момент и нямаше никой в къщи, за да ви помогне Cry Cry.  Добре, че съм силна  Laughing Най-трудно беше да го кача по стълбите от бейсмънта, а после в колата. Но вече всичко е наред.

Сега ще ви пратя линка на нещата, които сме изпратили. http://snimka.bg/album.php?album_id=94311
Допълнила съм пролуките между големите играчки с дреболийки - колички, куклички, моливчета и подобни щуротийки.

Крисимам, Съжалявам, но снимките на нещата изпратени от теб са изчезнали от компютъра ми. Понеже бяха първи и съм ги снимала най-рано, а децата са си играли по компютъра и идея си нямам какво е станало. Аз на самите неща съм сложила описание от кой са, така че в БГ ще имат идея, че ти си ги пратила. Съжалявам много, но така се получи.

спирам за сега. Дано да не гръмне сървъра, докато публичувам, че...  Sick #2gunfire

и обещавам да пиша....  Mr. Green Mr. Green

# 235
Здравейте момичета,

как сте и как върви уикенда. Нашата мома е кисела цял ден, но и ние освен кратка разходка до парка навън, друго не й предложихме. Аз исках да уча, че имам изпит в понеделник, но ме оставиха само за половин час. Сега чакам да стане 20 часа и като малката заспи, да почета. Тренингът ни свършва идната седмица и от 22 януари почваме работата, ако взема изпита. Иначе данъчните декларации ще ги попълваме на компютър и става супер бързо, но грешки пак са възможни, ако нещата на клиента са по-сложни. Ще ряботя на френски, но всеки трети-четвръти клиент ще е англофон, така че и английски ще има.

Силви, честито радостна вест.   bouquetПожелавам ти лека бременност и леко раждане. Баткото на колко годинки е.

Крисмами, това е супер, че сте отишли на ресторантчето, ти винаги измисляш свежи забавления за вашето семейство. Hug

Шеметче,стискаме палци нещата да се нормализират. baby_neutral Но ако малкият продължава да страда от коремче, водете го на лекар и искай по-активна намеса от лекарите. Имай предвид, че някои бебата реагират зле на млечния белтък, който е в кърмата и тогава страдат много от корем. Тогава е нужна лекарска намеса и им предписват специално мляко и нещата се оправят. Това не го казвам да те плаша, но имай го предвид и ако видиш, че малкият много се мъчи, поискайте сериозно разговор с лекар и да ви сложат под специално наблюдение. Но това го имай предвид само като инфо, аз вярвам, че всичко си е в реда на нещата при вас.

Век де, много хубави неща си събрала за малките мъници. Ще се зарадват много. Свършила си чудесна работа - благодарение на подкрепата на момичетата, разбира се.  Peace

Това е сега от нас, мисля утре къде да се организираме, че не ми се ще пак да висим цял ден в къщи.

# 236
Силви  Hug Heart Eyes Честито! Радвам се да те видя тук. Аз така или иначе само чета.

Дот, честито и на теб. Ама колко бебешки - и бъдещи, и настоящи новини има тук напоследък. Страхотно е да се чете темичката Simple Smile

Какво му става на това време? Направо се побърка на всякъде по света. Моите приятели из Сиатъл и Ванкувър ми пращат снежни снимки, а в Торонто и в БГ е пролет...

Диди, това с познатите вещи от багажа ми е толкова познато. Супер, че сте успели да си ги получите накрая Simple Smile

Подрави на всички!

# 237
Monmi4eta pisah, pisah i nakraia Pc-to mirestartira samo Sad..a i KREDOR oste niamam. Iskam samo da vi kaja 4e pri nas nestata sa mnogo dobre, az se 4uvstvam otli4no (niamam nikakvi 6evove, za razlika ot parvia pat kogato me biaha dosta razkrasili).. Beb4o sasto se 4yvstva dobre, s malkata razlika 4e vze da proplakva i mi prili4a na koliki...ama te nali pone sled dve sedmici idvat...ta neznam, koliki li e, kakvo li...Kalida, karmata mi se normalizira dosta barzo, samo 1 den mi biaha napregnati gardite, a sega vsi4ko e ok.Moje bi, zastoto do skoro karmek i niakak si nestata se podrediha siaka6 ot samosebe si. Kakta mnogo se radva na bebeto, vse iska da go caluva i za vsi4ko iska da pomaga. Laughing I nie kato pri Shemet4eto se radvame na baba , koito prez denia e zaeta s goliamoto dete, a ve4er  kape malkoto.
ami tova za seag..Otivam da spia, 4e i dvete deca spiat i az triabva da izpolzvam slu4aia  Laughing
Pozdravi na vsi4ki vi...

# 238
Момичета, здравейте! Hug
Аз съм със счупен среден пръст на лявата ръка и рядко пиша, защото шината ми създава един куп затруднения, закачайки клавишите.
Честито на Дот за бебчето! Да расте много здраво и щастливо детенце!
На Силви - честито и тук! Леко доносване и леко, безпроблемно раждане на една мома този път. Sunglasses Wink
На Шеметното бебе да му минават коликите скоро!

Поздрави за всички ви! Hug

# 239
Здравейте, момичета !

От 3 дни се опитвам да ви прочета и да пиша нещо, но не мога да публикувам съобщение или пък страниците се отварят на половина. Както и да е. Днес проблема се оправи и бързам да се разпиша.
sylvi, поздравления за страхотната новина. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. Коко радва ли се, че ще става батко?
Dot, радвам се, че всичко при вас е добре. При някой бебета съм чувала, че коликите започват от 5-я-6-я ден, така че е напълно възможно бебчето да плаче от колики.
Дивиана, ех че неприятна история. Как си счупиш пръста? Така обентован средния ти пръст сигурно изглежда малко смешно стърчейки със шината, но нали е временно.
Chrisimommy, и аз колкото повече чета за тези ваксини толкова повече се обърквам и се чудя какво да правя.  newsm78
Искам да ви питам за ваксината Rotavirus. Давали ли сте я на вашите бебоци? Казвам давали, защото тя е под формата на капки. Педиатърката ми каза, че не е покрита от здравната система и ако искам да му я дам трябва да си я купя. Аз обаче си мисля, че щом е пожелание може и без нея да минем, но все пак ми е интересно да разбера вие дали сте я давали?

Приятна вечер на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт