Първо коледно джудже ще бъде ОКТОМВРИйското дете

• 15 595
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Лельо Ма4о, честито! Да ви е жив и здрав мъжа и много да ви радва.Благодарим за почерпката, а картинките не са много важни-фантазиите ни раждат и по-добри неща.

# 61
Мачо честито да ти е жив и здрав, лелите най се обичат да знаеш  Hug Ей сега отивам да пия после мъжа ми да си мисля що пия от обяд Laughing

matsa_gk - не те ли е страх като му даваш овесена вода да не направи алергия към глутена  newsm78

Кръц да се отчетеш после  Hug

KOTE ако сте изцяло на кърма за какво се притесняваш

А бе само моето ли е такова проклето и вода не ще. С триста зора и то преди ядене ако искам да я залъжа иначе не ще и това е, а пък как се мръщи не е истина.

и къде остана Хера пак я мързи да пише Laughing или си е сложила снежинките и гони мъжо из къщи Mr. Green

п.с. честити месечнки на Стела и Кристиян   bouquet и за тях ще пия Hug

# 62
добро утро,
нанас пак ни се върна режима и спим ли спим  Praynig, дано все така да ме спокойни и да си дебелеем прилично Heart Eyes
тук при нас вали ли вали и се стелят магли  Crazy а така ми се излиза  Sad
аз събота и неделя от newsm64 newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes clean prostor
накрая се стъмни преди да се усетя , а и бащаткото ни изчезва и се прибира следобед чак по тъмно  Cry все едно само на него му се излиза а аз с каката и бебока ми излиза през носа - тя една се е разглезила само и само да и се обърне внимание е съгласна и да е отрицателно даже - може да и се караш тя се радва милата  Embarassed аз се опитвам колкото мога да си говорим и играем но явно не и стига и си ревнува малко

# 63
Здравейте сладки и от нас с Калоян Hug
Мачо честито да сте живи и здрави и много послушнички а на мама бързо възстановяване newsm51 smile3525
Честити месечинки и на Стела и Кристиян  newsm38 Gift
 Аз искам да ви почерпя   party023 Popcorn cook beerпо случай навършване на 40-те ни дни вчера ги отпразнувахме най-порядъчно с голяма пита и молитвичка в църквата.Малкия ми мушмурок в църквата беше много послушен и спинка през цялото време доката попа го разнасяше  Mr. Green newsm47 и се чудеше горкия как да го хване Sick Laughing а ние с мъж ми паднахме от смях.Имахме си и малко гости и аз бях доста щастлива понеже не бях виждала хора от много време Embarassed newsm47.
Фрики много лоше че не сте могли да се наслъждавате на почивката но има време все някой път ще ви се отдаде тази възможност пак.
Pats и аз като теб имам намерение да му ушия нещичко на малкото ми джудже стига да имам време да си харесам плат. newsm78
Айде аз отивам да шетам ,лек ден от нас.

# 64
Мачо, честито!!! Да ви е жив, здрав и щастлив!!!

Честити месечинки на Стела и Кристиян Heart Eyes

Честито и на Калоян Heart Eyes

Леля Зеля и аз мисля да пия една биричка, белким ми се оправи гърлото Simple Smile

Тая работа с чистенето и готвенето гледам да си я свърша през седмицата, за да може да си почиваме в събота и неделя, все още успявам..........

# 65
ох бързам да излезем за малко на разходка дойато не е заваляло навън! честито на празнуващите, ние утре ще сме такива Simple Smile
миньон, и аз се чудех за газовете, така съм от раждането... а не ям газообразуващи храни...

# 66
Попитали един мъдрец:
- Какво е почтена жена?
Мъдрецът казал:
- Това е жена , която има един мъж и един любовник.
- Това не е ли лека жена?
- Леката жена има един мъж и много любовници.
- Това не е ли пропаднала жена?
- Пропадналата жена няма нито мъж, нито любовник.
- Това не е ли самотна жена?
- Самотната жена има само един мъж.

да ви развеселя с нещо влизам  Mr. Green

калима - може да ти дойде а може и да не ти дойде - може да кърмиш две години без да ти идва цикал  Mr. Green което е добър вариант , но може и да нямаш цикал а да имаш овулация - което е не толкова добър  Sick че стават белички  Crazy, а може и цикал и овулация да си имаш и да кърмиш , зависи от хормоните ти , а това че се появява след намаляване на кърмата е верно и така се прави ако искаш да забременееш пак , удължаваш времето м/у кърменията, но кърма пак си имаш и може да се регулира както ти е удобно - слагаш често на гърдата за да си я увеличиш хапваш ядки мюсли пиеш много течности - трябва да се стимулрат и двете гърди еднакво ! тоест или поред или от двете да суче на ядене

smile3525 smile3522честито на мачо / ей кога ще стана и аз леля / на ели/ да ти е жив и здрав малкият ми адаш Mr. Green/ на стела и калоян много много да ви слушат

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 13:01 от krissie

# 67
Миньон и Галенце в една от книжките за бременни които имам пише, че жените родили чрез секцио имат такъв проблем няколко месеца след раждането. Много и болезнени газове. Аз също съм така. Може би не при всеки се случва, но явно си е в реда на нещата.........

# 68
Честит племеник на Ma4o!!! Heart Eyes Много здраве и късмет на малкия юнак и само да ви радва!!!
/ и аз ще ставам леля ама януари/
Честити месечинки на Стела и Кристиян !!!

КаЛима и аз още не съм се оциклила. Два месеца сме само на кърма, дано изкараме още поне толкова.... не мисли за спиране Crossing Arms
Аз да ви кажа съм си купила един български чай от Билковата аптека казва се Лактогонно средство и има голям ефект /временно съм го спряла, защото нямам нужда/. Та момичета може освен Хип да се пробвате и с него.....

Yany , спазвай си диетата и всичко ще е ОК  Peace
аз пък като се замисля от ден на ден все повече не се съобразявам с това какво хапвам,  newsm78 но да чукам на дърво за сега нямаме проблеми  Thinking

Pats чудесно си се справила, Браво  bouquet

оф, хайде чао за сега да поизлезем малко

# 69
днес  от аптеката и ни съобщиха че неможели да ни доставят пентаксима #Cussing out
мами от пл казвайте каде да я намеря  Praynig

# 70
Честит племенни на Мачо! Да е жив и здрав и много послушен!

В Пловдив от няколко дни времето е гадно, а на нас с Калоян така ни се излиза... ама няма как ще чакаме да се пооправи (поне да не е влажно).
Аз още нямам цикъл, въпреки че от първия ден сме на смесено хранене кърма + НАН. И като гледам колко е малко кърмата да си призная направо не ми се кърми.  Embarassed Ама като знам, че е полезно за бебо ме гризе съвестта и не мога да го отбия окончателно.
Последните два дни започнах да му давам да хапва през нощта и така като заспи към 10ч се будим в 3 и после в 6ч. Е, това разбира се е добрия вариант. Изглежда ние спим най-малко нощем.  Confused А и през деня спим по 20-30 мин. между храненията, най-много час (но рядко).
Ние се събудихме...
Хайде до после

# 71
Здравейте и от нас Hug Hug,
Днес най-накрая да бъде хубаво времето в Сф,та бяхме със децата цели 2 часа на вън,супер си беше newsm03.Дано да се задържи поне тази седмицата така,та бъдем на вън,че в къщи просто не ми се мисли как сме били 2 седмици от както започнаха мъглите.
Вчера мъжо се запали да ушие на децата костюмчета  да бъдат като джуджета.Та в крайна сметка ще си имаме в къщи истински малки и сладки джуджета Close-mas: Close-mas:.
Добре дошла на мама Лови и нейният голям бебешор   newsm03
Това е от нас
Целувки на всички бебошоци newsm51
Теди

# 72

Мачо, да ти е жив и здрав племенника!  smile3525
 Честити месечинки на  всички празнуващи днес! И добре дошла на мама Лови с големия мъж!  bouquet

И ние сме в очакване да се пооправи малко времето. Макар, че май разходките тепърва ще ги разреждаме, че в П-в мъглите са често явление. За щастие вече започнах да я оставям на баба й за 2-3 часа и поне за малко излизам.
За цикъла - при мен вече минаха два. Обаче втория беше толкова обилен и продължителен, че кръвното ми падна и го спирах с лекарства. Иначе ходех като пиян морков из къщи и ме беше страх, че ще изпусна Анна.
Криси, на нас Пентаксима ни го доставиха от Торакс - 159 лв. трите дози и там ни ги съхраняват. На 20 ще й слагат втората игла. Дано мине като първия път без никакви странични ефекти.
Тази седмица най-накрая успяхме да си запазим час при Янакиев. Да видим как ще мине при нас. Но като четох Ели Гу и Айр, едва ли ще е по-различно. Само се чудя накрая като толкова изпитвал какво си запомнил дали да не му представя и един бележник да се разпише:lol:
Браво на Патс за сръчните ръчички! Много хубаво коледна премяна е издокарала! Аз съм от тези, дето ръцете им пречат. И ще гласим Анна с каквото имаме в червено и зелено. Но смятам да оставя това дело на сестра й - тя определено е с по-богата фантазия от мен. 
Хайде, лек ден на мамите и целувки на бебоците от нас! newsm53

# 73
в балканфарма,голямата аптека срещу магазин нева каде е това в пловдив ?

# 74
Здравейте момичета!
Да Ви се оплача, че нещо от снощи ме боли гърлото! SadСутринта веднага си купих хапчета,но все пак ме е страх да не взема да заразя малкия, че ще се гръмна тогава #2gunfire.Сега лапам хапчето и отивам да сложа една маска, че да не дишам в него, а ако се наложи ще се гледа сам Thinking и аз само когато се налага за хранене и миене ще съм до него, а ще си играе сам baby_neutral!Ох, стискам палци да не се разболея, довечера ще се напара и ще си направя едно чайче с лимон, дано, дано Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт