Калима моят доктор каза, че цикълът идва или когто ти спре кърмата или когато доста намалее. Гледам, че и Ели гу е казала, че кърмата й е намаляла...
Досега само четях, но вече се престраших и да пиша . За кърмата опитай с чай на ''Hipp" за кърмачки (в болницата ми казаха отвара от анасон ), бирена мая, цедене след всяко кърмене,хубава храна (повече пиле, зеленчуци, плодове,ядки), повече течности (2 литра дневно). Слагай бебчо по-често на гърда. И най важното: бъди спокойна и уверена.
Почивай винаги когато ти се отдаде случай. Четох някъде,че е важно да се кърми от 5 до 8 сутринта.Тогава се образува хормона пролактин,който е важен за образуването на кърмата. Виж дали бебче суче правилно. Не трябва да хлътват бузките:да влиза въздух.
с таткото, ми изтече нещо червеникаво, а лохиите ми спряха да се чистят преди няколко дена, и се чудя дали не е се доизчиствам или ще ми идва, че да не ми спре изведнъж кърмата, ама цял ден ми няма нищо та съм в една чуденка, дано да са ми напразни тревогите, мерси на всички за отговорите

И днес когато си тръгвахме вз 4е грейна едно слънце......А за пътя на връщане да не разправям.Нормално тези 550 километра по автописта ни отнемат 5 4аса,но днес със храненията на бебо и ОГРОМНИТЕ задръствания ни отне 9 4аса
,беб4о много плака а на мама и се скъса съцето
Нямах сили да гледам,но си го гушках докато му ги биха.След два месеца пак.
Най се впечетли от гирлядните в едната ми леля голямо зяпане беше 

Сега пак има, но е много по-малко. Ужас е направо
но аз съм по-особен случай при нас има съмнение за алергия с ясно проявление при бебо Ако нямате проблеми според мен може да си ги ядете в умерени количества
Целувки на големия юнак 

! Дано детенце да се оправи бързо! 

!