Първо коледно джудже ще бъде ОКТОМВРИйското дете

• 15 421
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Да се похваля - сега се връщам от банкет. Постояхме два часа с мъжа ми и сега се чуствам освежена  Grinning. Моето съкровище е спинкало през цялото време, на мама златното дете!!!

# 31
Добро утро,
Pats браво на теб ще си имаш джудженце по Коледа,а аз като съм с две леви няма да имам.

sleepy браво на детенце ,че е слушкало.
Ангелина недей така да ни хвалиш,че като разберат Сашито колко е добричък ще имам опашка от снахи.Везните трудно вземат решение и Саши ще се види в чудо коя да избере и явно мама /т.е. аз / ще има последната дума Joy Joy Joy
Тази сутрин гърдите ми бяха ужасни пълни и на буци чаршафа целия мокър ,но бързо оправихме положението .
Тъй като вчера изкарахме деня в тоталено мързелуване днес пък аз ще трябва да се залавям чистене , и да не се помайвам ами да почвам.

# 32
  • Стара Загора
Добриутро и от мама Хера и душката ми Слави bowuu
Вчера цял следобед имаше дружина у нас и правехме картички за коледния базар в Стара Загора а Слави беше изцяло на грижите на татко си Flutter и снощи беше послушен...спа от 20,30 часа до 5,30 сутринта и ние се наспахме с него Heart Eyes
Pats страхонто е...браво...аз като съм с две леви ще стои моето чеде само с еленските рогца дето му ги купих Crazy
Кръци честит ти цикъл Hug Време беше да се оциклиш и ти Crazy
илияна сърталанска не бъди скоромна...идваме и ние на гости Mr. Green
Уф още щях да пиша ама забравих пак какво ooooh! айде за сега нищо, че като ми светне ще пиша пак Flutter
Лек и приятен ден мамчета и бебчовци Heart Eyes

# 33
Здравейте момичета!
Благодаря ви за поздравленията по случай втория месец на Благо и за това, че ви има!  Hug
Ангелина, добре дошла!
Кръци, честит цикъл!
Pats , страхотно джудже си имаш, нищо, че си чака банята! И на нас дупето малко ни се подсече, но мисля, че е от памперсите - смених ги и сега ще пробвам с други.
За костюм на джудженце - аз бях писала в предишната тема, че в Малък Цум на "Пиротска" се съгласиха да ми ушият. Казаха ми, че ще е от червен джинсов плат и някакво каренце - панталонче и ризка и ще струва 28лв. Аз също съм от кръжока ръцете ми пречат и не бих могла да си направя сама. Трябва началото на другата седмица да е готов и ще ви кажа дали е сполучлив.
sleepy, браво на теб! И на послушното мъниче! И аз вече се престрашавам да оставям Благовест при бабите и добре ми се отразява скиторенето за по няколко часа, иначе вкъщи откачам  Embarassed. В това време не смея да го разхождам, само до колата и някъде на гости.
dbs, мисля, че можеш да кърмиш. Само си сложи маска  Peace .
Лек ден и много  Hug!

# 34
и ние вчера цял де ходихме по магазините да търсим дрешки да я правя джудже,но уви Sad Sadв крайна сметка и аз купих само едни рогца и чорапки(бяло и червено)още не сам се отказала:)Искам да попитам как мерите температурата на бебоците.НИе имаме 3 термометъра и показват различно.знам че в дупето се вадят 5единици,но някои ми казаха да меря под мишницата-там точна ли е или трябва пак да изкарвам 5 единици?педито ми каза че ппи нашата темп.моге да не се взема ни6то ама ако съм се притеснявала да и давам малко панадол.в дупенцето ни беше 38(зна4и 37.5),но трябва да е 37.5(37),сега е на 37.7(37.2)и незнам дали да се притеснявам. newsm45
гледам че някой се оплакват от обриви.препоръчвам едно мехлемче-павлодерм(води се македонска мас)става за мазане на всякъде и е много ефикасно.дано да съм била полезна. Heart Eyes

# 35
Зравейте,
честит имен ден (на патерици) на всички Ани и месечинки на празнуващите!    bouquet
Благодарности на Хера за реакцията - ако не бях видяла броя на страниците можеше и да не забележа, че е имало проблем. Wink
Браво на майките дето имат джеджета - и аз съм  с леви ръце, а и покрай бабите нашето момче ще си остане без костюмче. А, къде са снежанките да попитам? Женските майки май се скатават. Язък, че някой и за сутиени на снежанки беше проверявал. Party
Кръци, честита радост Joy

Благодаря на тези, които ми бяха отговорили преди срива на страницата.

DBS, слагай маска и можеш да пиеш парацетамол.
При момиченцата често се появява гъбична инфекция на гениталиите - същите гъбички били и в устата и затова помагал дактариан. Така каза една позната с дъщеря.

На някого случвало ли му се евнезапно да изчезне кърмата? Снощи гърдите се оказаха празни и детенце ищя докато на размразих и не дадох другал Нищо на разбирам вече. Ако някой има обяснение - казвайте, че направо си изкарах акъла. Тази сутрин е малко, но поне имаше за него.

Отивам, че ме викат
Хубав ден

# 36
Голяма бъркотия с този форум..
Привет и от нас .
Вчера беше първото светско събитие за мама от раждането на Миши, а той нали е добро детенце спинкал през цялото време и слушкал баба си ...а мама и тате  Tada newsm58 eat
Вече почти накрасихме къщата за Коледа и от следващата седмица настава пазаруване.. свеки ще идва от време на време да го гледа, а мама да потяга празника..
При нас питката се отложи за след празниците, че кръсницата ни е много заета, а без нея за къде сме ..
Абе мами много почнахте да се циклите, а аз едва преди 10 дни се оттървах от лохиите-

# 37
Здравейте и от нас с малкия посерко

Така се наака сега, че няма да ви разправям. Mr. Green Излязло през памперса и надолу по крачола. Пък ние караме колело и правим гимнастика. Усетих аз, че мирише, ама викам ще си довършим гимнастиката.Та от карането на колело ни беше стигнало до петичките Mr. Green

Сега една нова мама ми писа, че се присъединява към нас. Добре дошла и ще я чакаме да пише Hug. Между другото тя е родила на Цеци и на Благо на датата бебе Константин. Херка, няма да те затормозявам от следващата тема, ще я сложа на първа страничка, заедно с другите , които изчезнаха от предишната тема Simple Smile

Леле Патс браво на теб. Как ти се отдава - браво PeaceИ аз съм от кръжока ръцете ми пречат и ще си останем без костюмче - ама здраве да е

Мамичка, ами доколкото знам от моето педи , ако температурата е до 37,5 няма проблем. Така че се успокой. Щом и хапва и е жизнено, значи нищо му няма. Следи я внимателно и ако се вдигне дай панадол. Но и лекар трябва да ви види.

Румена, съжелявам за кърмата. Аз не мога да ти дам никакво обяснение.Трябва някоя мама, която кърми да каже.

bouquet

# 38
  • Стара Загора
И аз съм от кръжока ръцете ми пречат и ще си останем без костюмче - ама здраве да е
Дааа моят кръжок е "пречат ми мамо ръцете..и двете" Mr. Green Иначе мога да оглавя още една класация..."заспала кокошка" Mr. Green
Румена много съжалявам за кърмата и най-вече че ти си се притеснила но слагай бебко колкото си може по-често на гърда за да даде сигнал на организма, че трябва повече кърма Simple Smile И дано се справите бързо с бебко. Може да е някаква лактационна криза.

# 39
 за температурата - под мишницата е неточна - не се вади 5 градуса но понеже не са си регулирали още телесната температура и поемат от външната може да ти покаже 37. 2 и пак да си е добре до 37.4 даже , затова в дупето или бибка термометър макар че аз имам и двете щерки нещат да захапят такова чудо  Crazy,
ние сме голямо шоу милото само да мръдне докато спи и кака му го е окопирала и започва да го мачкоти  Crazy караме се наказваме се и пак няма резултат. милото вижда ми се с зачервени очички от недоспиване  Rolling Eyes понеделник суполива несуполива отива на детска градина че ще ме подлуди  #Crazy

румена на мен така внезапно ми спря така кърмата първия път, дано на теб да ти се възстанови  Praynig

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 15:41 от krissie

# 40
Здравейте и от нас Hug Hug
Браво на Патс страхотен костюм си ушила  Simple Smile,де да можех и аз да ушия ама уви,от кръжока съм  двете ръце ми пречат Weary.Но се сещам за друго като не мога да шия ще купя на малкият САШИ едно най-обилновенно гащеризонче бяло и ще го нарисувам с текстилни боички,това поне мога,каката също тя си има червено клинче  ще взема и на нея най-обикновенна бяла тениска и нейната ще нарисувам и готово пак ще са като джуджета,е няма да е като костюма на ПАТС,ама това е за друго уви не се сещам newsm03.
Как изкарахте почивните дни,тук в Сф пак беше гадно времето,само днес по-обяд грейна за миничко слънце та изведох дечурлигата на вън,беше голяма радост Hug Hug
Това е от мен
Целувки на всички на бешори newsm51 newsm03
Теди

# 41
  • Някъде в Европа...
Привет, мамчета и бебчовци!
Месрси на всички за пожеланията  bouquet
Патс, много сладичко е станало костюмчето, най-хубавото дете ще е, защото мама го е направила с много любов.

Илиянка, тази сутрин и аз се събудих така, едната ми гърда ужасно надута и цялата ми пижама мокра - и при мен бебчо си свърши работата, е, и помпата помогна. ЗАщо се получи така..... newsm78, явно затова защото миналия ден като имаше разтройство го салагах постоянно на гъдрдата, с цел да не се обезводни...

Румена, не знам...... на мен единствено 1 път е ставало така, но след като Ради беше сукал повече от час. Аз се отчаях, че е гладен и затова толкова дълго си суче, дръпнах му един рев над него и звънах на сестра ми. Тя ме посъветва да го махна веднага от гърдата. Нейното обяснение беше, че отдавна се е нахранил и си задоволява сукателния рефлекс. Така и се оказа, махнах го от гърдата, дадох бибата и детето си заспа.  Дано и при теб се окаже така, ако не, единствения съвет е да го слагаш по-често на гърдата, забрави за малко режимите....

При нас положението е добре. Бебчо си ака 3 пъти ан ден, оранжево Simple Smile. Днес много ми спинка ooooh!, явно пък той ще е поспаланкото на форума Simple Smile. Днес е спал 2 пъти между кърменията целите 3 часа, а иначе не си пропуска спане между яденето по 1час, час и половина. Обаче стане ли третия час......., будим се гладни  Grinning, както казва татито ни "Храната прави борбата" Grinning

Хайде утре пак! Лека вечер и много Hug

# 42
  • Откъм Варната
Момичета четох, четох и така и не ми стана много ясно newsm78, докато кърмя дали ще се оцикля, и ако се оцикля това означавали че ще ми спре кърмата ?

# 43
Добра ви вечер и от нас с Ема Simple Smile

Много ви благодаря за навременната реакция  bouquet
Мен все пак успя да ме сгази (грип ли настинка ли?...) Спя си с маската на врата, за да мога да отреагирам ако Ема има нужда от нещо, ама то детето си е добричко  Heart Eyes снощи си спа от 22:30 до 6:10 сутринта. Два дни предимно татко й се грижеше за нея, но от утре е на работа и ще видим. Наистина е гадничко като няма как да си гушкаш и целуваш бебето Cry но пък е за нейно добро!
Да ви се похваля  Simple Smile Ема издава същите звуци като татко си. Той я закача и й гука, а тя му се смее, издава звуци и се учудва на себе си Heart Eyes Пълни ми се душата като ги гледам двамата Heart Eyes
Патс много хубаво костюмче Simple Smile Сигурна съм, че ти е голям кеф задето си го направила сама. Поне на мен ми е, когато направя нещо за Еми. Аз нямам много време да седна на шевната машина, а съм складирала вече няколко неща...
Румена съседката ми имаше такъв проблем. Беше временно и се оказа, че не се е хранила, а е била и притеснена. Нарече го дърпане на кърмата. Не се притеснявай предварително, хапни нещо сладичко, пийни повече течности и ако има кой да ти помага легни и поспи.

# 44
Привет! Ето ни и нас.Тази вечер се прибрахме от Велинград и още не съм ви изчела, но бързам да поздравя макар и на патерица именничките и рожденниците Благо и Цеци-Бъдете здрави, обичани и щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Браво на мама Патс-ние дето сме с леви ръчички ще се радваме на вашите издокарани бебоци. Иначе аз гледах едно гащеризонче-пижама в Хиполенд, което беше червено и смятам, че в краен случай може да го взема пък после Кристиян ще си спи с него...
Кръци, честито оцикляне!
Румена,незнам правилно ли разбрах, но не ти е спряла напълно кърмата нали-слагай по-често бебо и се надявам, че нещата ще се нормализират-поне да може да го нахранваш пък за замръзяване...
Калима, аз още кърмя, но се оциклих, така че не е гаранция кърменето, а за спирането на кърмата-поне в моя случай намаля доста. Сега сме през хранене на АМ, а през нощта ми се е случвало от голямата пауза и аз да се събуждам с мокра пижама и после на помощ бебо и помпата...
Хайде лека нощ от мен, че едва гледам.

Общи условия

Активация на акаунт