Първо коледно джудже ще бъде ОКТОМВРИйското дете

• 15 615
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
това с хапането на ръцете и при нас го има вече - едно дъвкане пада и се плюнчи доста - на балончета  Mr. Green
давам и гърда щото си мисля че е гладна а тя неще - лапва си пак ръката и с едни доволни звуци си я дъвче

# 151
Здравейте и от нас!
Мартин тази нощ спа като ангелче от 22.30 до 8 сетринта! Мама е доволна!
Аир, ама колко ми е познато ако знаеш. Ние като живеехме в София и една сутрин се звъни рано рано на вратат - отварям Shocked свекърва ми! Аз ,вика да ви изненадам малко идвам на гости. Преглътнах изненадата и си викам,че поне ще мога да поизляза с приятели и има кой да глуда каката. Да ама не!!! Първата вечер тя отиде на гости, а втората на театър и на другата си тръгна #2gunfire Направо онемях-мъжът ми горкия яко си го отнесе тогава. То наглост нечувана си е това. #Cussing out
Криси, дано скоро се оправят двете ти сополанки. Очудвам се обаче как са ви сложили ваксина, щом каката е болничка- Нашият педиатър винаги преди ваксина ни питаше дали има някой болен в къщи независимо че Алекс е здрава!
Тук се опитва да се покаже слънчице и се стягаме за разходка!
Приятен ден на всички! Hug

# 152
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
Момичета, вижте този зов за помощ! Нека всеки да помогне, ако му е възможно!! Може и да прати адреса на свои познати!
 Господи, пази децата ни здрави!!! Praynig Praynig

# 153
  • София
Здравейте момичета

Ние сложиххме ваксините инфанрикс и имовакс полио и бебчо  се скъса да спи 2 дни, а май и колики нямаше, направо се родих, но снощи пак ми се събуди 2 пъти да яде. А след ядене са 2 часа пълна програма - гърчене, оригане, колики. Направо не знам с тия колики до кога ще се мъчим. Сега спи върху корема ми, иначе не ще и реве нон стоп. Днес свеки си тръгва, досега поне тя го гледаше сутрин за да спя.
Вчера ходих на гинеколожки и мамоложки преглед, гледаха ме с най-модерна апаратура за шийката на матката, всичко ми е ок, нормално е още да се чистя, но ми дадоха една свещчка и 1 апликатор за доизчистване.
Иначе и ние яко ядем ръце.
Искам още да ви пиша, но ми е трудно с него върху мен.
Хайде до скоро и  Hug

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 13:21 от didita4u

# 154
Привет,
Аирче, съчувствие за свекито.. моята е цвете направо и в момента гледа Мишето за да може мама да поработи
За ръчичките ммда много са вкусни и биба и цица заместват.. а плюнченето беше почнало да ме притеснява, но явно е част от програмата

# 155
Пак мрачно време, пак се страхувам да изведа Ники... ooooh!
Момичета, много съм притеснена за моята свеки - снощи пред нейния автобус станала катастрофа, той рязко набил спирачки и тя паднала - лежи в болница с пукнат гръбначен прешлен. Лекарят казал, че вероятно няма да има усложнения, но да минат 24 часа... Praynig Дано няма затруднения с движенията - поне 2 месеца трябва да е обездвижена. Tired
Приятен ден...и се наслаждавайте на малките радости около бебчетата!

# 156
Здравейте и от нас със Стела!

АИР, какво да ти кажа, и ние уж не сме се карали със свеки, но всичко, което прави ме дразни  Twisted Evil не мога да я понасям вече. Накупила дрехи на Стела, което само по себе си е супер, но те са само сини!? само едно розово гащеризонче има, което е супер неудобно за обличане и особено за сменяне на памперсите от долу, изобщо не може да се ползва. В неделя донесе 100 манджи, уж да ме отмени в готвенето, но слушайте какви: пресолени пържени кюфтета, пържени пържоли, мазна свинска супа, с оранжева лой от горе, пресолен ориз с гъби и картофена салата, само сварени картофи и глава лук, нарязана на 4 парчета, без подправки, без нищо. Та вчера трябваше да сколасам и да готвя, а всичко от нея замина на боклука! Мъжът ми е с високо кръвно и не трябва да яде солено, аз се опитвам да отслабвам и изобщо ние ядем доста по-здравослвна храна и тя го знае. Идиотка пълна... дори синът й каза, че нищо не става за ядене... Казала съм му следващия път като реши да ни дава храна да й я откаже, за да й стане ясно. Защото тя си мисли, че ми помага по този начин, пък тя ми създава работа, сега да й мия тенджерите. И уж говореше колко щяла да ми помага, само за тва приказваше, а сега идва само в неделя за 1 час, да свърши някоя глупост и си заминава.... а на Бъдни вечер ще трябва да сме у тях. Направо ми се обръщат червата като си помисля как ще гнявят бебето и ще му се врат в носа (тя и сестрата на мъжа ми)... Ако не се разкрещя пък на!
А на нова година сме с едни приятели в къщи  Confused ама какво да се прави, нашите ще са в заведение, а на техните не я давам.

И аз имах бучка тази сутрин, едвам я разкарах, седях под горещата вода и после с помпата, доста трудно се махна, по едно време се паникьосах леко.

Момичета, вашите бебоци по колко мл изяждат за деня? Стела яде по 110-120 през деня, но вечер преди спането се надумква яко около 200 й се събират наведнъж и така общо за деня изяжда около 730-800мл. Иначе сигурно е най-леката бебка, на 2 мес. 4400  Sad

Къде го видяхте това слънце, явно в Пловдив и до морето е различно, в София е облачно и мрачно...

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 13:34 от веничка

# 157
Зелче, дано не е нищо сериозно и да се оправите бързичко!  Praynig

Весе, тъкмо щях да кажа честито, но явно ти си я обичаш жената  Joy В такъв случай дано се оправи бързо и да се възстанови лесно, да не се налага и нея да гледате!

Ангелина, теб пък човек да те ожали направо с 3 свекърви! кошмар!

# 158
  • София
Еххх момичета, тези свекърви са голям кошмар... Понякога ми иде и моята да я застрелям  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Днес сутринта ми звъни да ми се скара, че детето е наддало малко този месец, каза, че било недохранено и съм го изморила от глад ?!?  smile3515  Върха на глупостта й беше като ми каза да спра да кърмя, че явно горкото дете нищо не яде от мен и само го мъча. Каза да му давам само АМ - така щяло да ми бъде по- лесно и на мен!? Представяте ли си?!  newsm61  А аз я питам тази кърма какво да я правя... да я изхвърлям ли?! Абе, думи нямам... До сега си мълчах и пазех някакво поведение, исках да се разбираме и да сме си добре, но от тук нататък вече няма да е така  smile3512
Айде поздрави на всички мами и бебоци  newsm47

# 159
ами то освен да си запушим ушите когато ни се дават съвети, с които не сме съгласни, друго май не остава. Аир, съболезнования че свекито идва у вас. Моята и тя не е идеална, всичко с обич прави, ама ме дразни без да иска, та не обичам да съм наоколо. Беше у нас 1 седмица и е готова само да кажа да дойде веднага да помага у нас, ама аз не ща. Наистина е трудно две жени в една къща да въртят домакинството. Между другото, сестрата на мъжа ми познава твоята свекърва че били колежки... Както и да е. стискам ти палци да оцелееш този месец с нея, просто сигурно ще мине доста по-добре от очакваното, но се подготви да си определиш граници--за нея и за теб. А за наддаването от кърма, ами то е индивидуално, но няма по-хубава храна за бебчовците сега, спор няма. Айде лек ден на всички, а ние отиваме на разходка преди да се е скрило това прекрасно слънце дето вече цял ден грее!    sun

# 160
Vesseto s,съжалявам за свекърва ти,много неприятна ситуация.Дано да се оправи добре и да няма последствия.
В4ера по4ина едната баба на мъжа ми Cry.В неделя се върнахме от неговия град и утре пак ни предстоят 550 км до там  още толкова навръщане за един ден,защото той иска да отидем и ние с бебо.Малко ми е кофти да водя бебо на погребение,но нали все пак му  син и това му е желанието.Пък и нали нищо не разбира все още...
Вени,ние на два месца бяхме 4240 гр и 55,5 см.Лилипут4емай ще си отглеждам Mr. GreenНо не се притеснявам,нали се роди цвръцка(как ме кефитая дума Mr. Green).Така 4е спокойно.

# 161
Абе,какви са тези свекърви! Едва ли са възрастни чак толкова, а разсъжденията им са ,като от миналия век! Всъщност, то си е така Laughing На мен етървата(така ли се казва на сестрата на мъжа ми?) ми каза задължително да посолявам Анастасия, за да не и мирише потта Shocked А е набор 78!!!!!! Shocked  Ама иначе не се бъркат много,много, нали са в друг град... Mr. Green Сега ще ходим там на гости за Коледа, та ще видим, какъв празник ще е....

Весето, стискам палци за твойто свеки, че прешлен не е шега работа.

# 162
  • София
Абе,какви са тези свекърви! Едва ли са възрастни чак толкова, а разсъжденията им са ,като от миналия век! Всъщност, то си е така Laughing
Моята свекърва е на 47 години, уж съвременна баба, а вече написах какви бисери ръси!

# 163
хехе темата за свекитата май е неизбежна по Коледа Laughing
моята е от друг град и това е хем спасение хем мъка, защото не я виждам всеки ден, обаче като ми цъфне се гледаме 24 часа Close доста се меша, аз и се зъбя, не че помага, ама поне да не съм капо Wink
не ми се изтърсва без предупреждение, но пък обработва мъжа ми и много се дразня на въпроси като "аз кога да дойда да ви видя, тази събота и неделя или другата" Twisted Evil през две седмици ми се мъкне и мъжа ми като каже "ама тя много иска да дойде и все ме пита кога може" Shocked е няма да се отърва по Коледа ще ми цъфне, но се надявам да ми спести идването по Нова година Praynig
ох не спираме да ревем, хайде после пак ще пиша

# 164
  • Откъм Варната
Кръц това не е рамка, а картинка, изрязах дупка за снимката и украсих, това е, аз всичко научих от форума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт