Отговори
# 660
Добро утро и от мен!

Човек не се ражда с красота.
Вашата красота е създадена от вас.
Вашата вътрешна красота е по-важна
от това как хората ви виждат отвън.
Най-добрите и най-красивите неща в живота
не могат да бъдат видени или докоснати,
те се усещат в сърцето.

Цеце, тези два колажа ми пълнят душата, не мога да се въздържа да не ги пусна пак! Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекрасен и щастлив ден от мен!

# 661
Здравейте!

25 ноември е Международен ден за елиминиране на насилието срещу жените

1940 г. – Уди Кълвача се появява за пръв път във филма „Чук-чук“ (Knock Knock).

# 662
Здравейте, момичета!

"Душата не иска нито чай, нито кафе. Душата иска разговор. Кафето е само повод.“
турска пословица

Да добавим малка усмивка, шепичка надежда и пълно чувалче с добри мисли...
Позитивен ден!

Със сериозно, но основателно закъснение, но и с истинско удовлетворение ви поднасям закъснялото кафе. Ще усмихна Толга, но се надявам и той да ни отговори със същото - да открехне поне малко  образа на Хайредин, за да ни зарадва и нас.
     Момичета, страхотен купон сте спретнали. Снощи ви изчетох на един дъх, а видеата изгледах по няколко пъти. Днес продължавам да се наслаждавам на постовете ви. Благодаря ви!
    От Инстаграма на Амине:

Цитат
gulseamine
Всеки има блясък, който го украсява уникално. Amine от @glamira отразява моя и ви позволява да подобрите вашия. Не забравяйте да разгледате предстоящите разпродажби за Черен петък и намерете вашето уникално парче. #GLAMIRA #AminebyGLAMIRA

Ново от Суде:

И усмивката, която ме разтапя:

# 663

Joy Младия Хайредин

# 664

Новото име на сериала с участието на Толгахан Сайъшман е:
„Barbaros Hayreddin”-Sultanin fermani/"Барбарос Хайредин - Указът на султана"

Ново от сторито на Толга:
Цитат
От историята на акаунта на героя от поредицата (Толгахан Сайъшман), първата промоционална реклама за поредицата (Hayreddin Barbaros) ще бъде показана скоро

Скрит текст:

# 665
Момичета трейлъра на Барбароса

# 666
Много са бързи.
Браво на Толга  рекламира проекта си. Така трябва.
Нета ми е бавен не можах да изгледам трейлъра.

# 667
Момичета трейлъра на Барбароса

Еее, много бързо го пуснаха, а Толгахан е визия ТРЕПАЧ! Sunglasses Sunglasses

# 668
Ох какво вълнение, какво нещо. Страхотен трейлър, невероятен Хайредин

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 09:32 от cvetansk

# 669
Успях да го изгледам. Мощен трилър , битка:fire:

Докато пиша и Цвети е пуснала гифчета:hibiscus:

# 670
"Първото представяне на BarbarosHayreddinSultanınFermanı , което ще бъде излъчено по TRT 1 в четвъртък вечер"

От превъзбуда първо си помислих, че ще е този четвъртък, но те хората не са упоменали кой четвъртък.
Страхотен трейлър. Още не мога да повярвам, че го пуснаха и, че е толкова внушителен.

Като, че ли съм предусещала. Гледката на пламтящите кораби е почти същата като колажа с многото Хайредини. Джаки твоя любимия.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:53 от cvetansk

# 671

Цеце, страхотна изненада ни поднесе тази вечер. Не очаквах, че толкова бързо ще пуснат трейлъра. Изумена съм, възхитена съм от малкото, което видях. Но най-много се зарадвах на маминия сладък пират. Хареса ми - нямам забележки по визията.
     Наистина е трепач!

# 672
Цвети , може и този четвъртък да е щом пускаха толкова бързо трейлъра. Режисьора си го бива. Дано и зрителите оценят проекта. Турците обичат да гледат исторически.

Емка , вълнението е голямо. Толкова чакаше маминият сладък пират на екран. Чалмата му отива.

# 673
Цеце, корабите ги позна, давай сега и визията му оправи и колажа ще стане актуален!

# 674
От туитъра на Толгахан

Първата презентация на нашата поредица "Барбарос Хайредин: Султанският едикт", която е подготвяна с много отдаденост и усилия от дълго време, ще бъде в ефир (между полувремето на мача Англия - САЩ).🏴‍☠️

Общи условия

Активация на акаунт