Отговори
# 675
Ох какво вълнение, какво нещо. Страхотен трйлър, невероятен Хайредин

Цеце, неустоим Хайредин си ни изкарала.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам думи да опиша колко ми харесва Толгахан в тази роля Sunglasses

# 676

Новият сериал на TRT 1: Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı, първият трейлър е пуснат

Новата поредица на TRT 1 2022: Указът на султана Барбарос Хайредин ще се срещне с публиката по TRT 1 скоро!
Новият сериал Barbaros Hayreddin Sultan's Fermanı, с участието на Толгахан Сайъшман, започна обратното броене, за да се срещне скоро с публиката на екраните на TRT 1.
Той продължава да представя нови сериали на екрана на TRT и TRT Digital. Първият трейлър за новия сериал на TRT 1, Hayreddin, е на път да владее моретата, беше пуснат.

Кога ще започне Едиктът на Барбарос Хайредин Султан, на кой ден и в колко часа?
Информацията кога ще бъде излъчен първият епизод на Ферманите на султана Барбарос Хайредин и актьорите в него не бяха дадени в промоцията. Първият трейлър на #BarbarosHayreddinSultanınFermanı привлече голямо внимание в Twitter и социалните медии.

Кой е Толгахан Сайъшман?
Тургут Толгахан Сайъшман е турски телевизионен, филмов актьор и модел.
Завършил е гимназия Kadıköy İntaş и факултет по бизнес администрация на университета Doğuş. Той беше избран за световен победител в Manhunt International, Международния конкурс за красота за мъже, който се проведе в Южна Корея през 2005 г., представлявайки Турция. Дълго време взема уроци по актьорско майсторство от Ekoldrama и Ayla Algan.
Роден: 17 декември 1981 г. (на възраст 40 години), Истанбул
Съпруга: Алмеда Абази
Височина на Tolgahan Sayisman: 1,87 m
Деца: Ефехан Сайъшман, Алина Сайъшман
Братя и сестри: Нил Сайъшман

# 677
Страшен кораб

Да не си му насреща на Хайредин, ще ни "изяде" само с поглед

Желанието е изпълнено Джаки, само не знам дали повече твоето или моето

# 678
Желанието е изпълнено Джаки, само не знам дали повече твоето или моето

Цеце, блгодаря!
Резултата е в десятката Dart....ето този Хайредин чаках

# 679

Heart Eyes Страхотен, огън и жупел, невероятен,
 нямам търпение да го гледам как се вихри
Hands Clap

# 680
Здравейте, момичета!

"Щастието се постига, когато спрете да чакате и се възползвате максимално от момента, в който се намирате сега."

Пожелавам ви ден, изпълнен с усмивки и щастливи мисли!

Появи се информация, че и Сечкин Йоздемир се включва в актьорския състав на "Barbaros Hayreddin", но колко е вярно не зная. Харесвам този актьор и ще се радвам да го видя рамо до рамо с Толга. Ще се получи интересен тандем.

# 681
Здравейте!

26 ноември – Световен ден на информацията.

Еми, като го гледам на снимката, Сечкин Йоздемир направо си е готов за пират с тази обица на ухото.

# 682

Kiss

Kiss

Nature Sparkles Във време когато сме затрупани с всякаква информация
си мисля как нашите красиви любимци
 с ролите си допълнително ни карат
да се информираме за историческите лица които пресъздават,
със сигурност не са били толкова красиви,
 но са били истински мъже като
Толга, Джано,Чаго,Акън,Бурак, Къванч,Х. Ергенч..
затова тези актьори са уникални!
Nature Zap

# 683
Софи, забрави ми момичето. То може и да е легенда, но пак пресъздават реалния начин на живот, в онези времена. Радвам се, че любимците ни приемат предизивикателството да играят и пресъздават образи в един толкова труден за заснемане жанр.

Аз ще си я сложа

И от миналата седмица съм направила един колаж, който вече не е много актуален, но да го сложа и него.

# 684

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* не съм я забравила но писах само за мъжките роли,
наистина от няколкото сериала които съм гледала
и сега предстоящите заради красавците
научих много за историята, султаните,градовете,обичаите и  храната им..
Ебру е много красива и талантлива, колажите и гифките с нея са радост за окото,
последно ме грабнаха гифките как стреля с лък но в лице и
другия с едни къси панталонки изправена на камък пред
водопад, тази красота трябва да я пускаш и тук в нашата тема
Sleeping

# 685

Не може точно днес - 26 ноември, когато е Световният ден на информацията да не пусна отново най-актуалната и чакана от нас информация:

Първият трейлър на Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı  е в ефир! Какъв е предметът?

TRT 1 приключи подготовката си за сериала Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı като продължение на сериала Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, който направи последния си сезон миналия сезон. Излезе първият трейлър на поредицата с участието на Толгахан Сайъшман.
TRT 1 разкри успеха на турците в мореплаването с телевизионния сериал Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, който беше излъчен в 32 епизода миналата година. TRT стартира снимките на Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı , който е продължение на хитовия сериал. Турско-ислямската история ще продължи да се разказва с телевизионния сериал с участието на Толгахан Сайъшман.
Берат Йоздоган сяда на режисьорския стол на сериала, който ще срещне публиката с продукцията на Es Film. Толгахан Сайъшман, който ще играе главната роля в драмата Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı, ще се появи с героя на „Hayreddin“.
Все още не е направено ясно изявление относно проекта, чието заснемане  продължава.

Kiss

Nature Sparkles Във време когато сме затрупани с всякаква информация
си мисля как нашите красиви любимци
 с ролите си допълнително ни карат
да се информираме за историческите лица които пресъздават,
със сигурност не са били толкова красиви,
 но са били истински мъже като
Толга, Джано,Чаго,Акън,Бурак, Къванч,Х. Ергенч..
затова тези актьори са уникални!
Nature Zap

Софи, аз продължавам да се чудя на себе си. Досега винаги съм избягвала да гледам исторически сериали и филми. Това не е моят жанр, а турските исторически сериали подминавах с пренебрежение, породено от някакви мои си съображения.
     Мислех си, че дори и Толгахан да участва в такава продукция не бих я гледала. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Но жестоко съм се лъгала. Маминият хубавец успя да ме убеди, че си заслужава да се поровя в историята. И чета, интересувам се от личността на Хайредин и неговите подвизи, та дори и с нетърпение очаквам сериала.
     Не мога да се позная - какво ли още ще направя заради този вълшебник Толга.
     Още няколко официални снимки от сериала "Указът на султана Барбарос Хайредин"

# 686

Еми, истината е, че ние свързваме турската история със съвсем друго, а тя не е само султани и хареми, поробвания и мъчения. Аз покрай Легендата прочетох доста за племенния период. Сега покрай Хайредин пък прочетох за корсарската им история. А историята им по време на Византийско също е много интересна, но не знам да имат сериал за този период.

Прекрасни снимки си ни сложила. Обожавам тези стари тесни улички с каменните сгради от страни. Доста често навремето са си простирали дрехите именно на въжета опънати от едната до другата страна на улицата. Хората вървят, а над главите им са се веели роклите на дамите. Прекалих с описанието на улиците, а дори още не съм започнала...

Софи, снимки и гифчета на Ебру от Легендата мога да пускам навсякъде, защото много я харесвам там, но ми е неудобно. Ще засенчи патронките ни.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 15:24 от cvetansk

# 687

Цеце, Ебру ще засенчи патронките ни само ако се появи като партньорка на Толга в нов проект. Представям си каква взривоопасна комбинация ще се получи.

Охх, вместо да работя по новата тема аз си правя колажи на Ебру и Толга. Не съм на център, ама нейсе... Stuck Out Tongue Winking Eye Нощес може и да подхвана работа по новата ни къщичка.

# 688
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ* продължавай с колажите,страхотни са,
Ебру като попее с Чаго трябва да попиратства
 и с Толга, като рекламата
за неочаквано добра комбинация са..
Heart Eyes
Цитат
Heart Eyes Hands Clap

# 689
Еми, прекрасна неочаквано добра комбинация.

Една и от мен

Софи, мисля, че говориш за тези красоти. Стигат толкова за сега обаче, че ще стане прекалено. Но си права, че трябва да красят и нашата тема. Пък дано някога направят и общ проект с Толга. Погледни каква еуфория настана с обявяването на Чачо и Ебру в Джентълмен. Фенските фантазии станаха неудържими.

Общи условия

Активация на акаунт