Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 111 530
  • 961
  •   1
Отговори
# 225
Почти всеки сайт прави някакви удари предлагайки брандове, които конкурентите не продават или на невероятно добри цени. Парфимо също не правят изключение. Всеки избира  къде да харчи парите си и тази тема е ценна и полезна с разнообразето на оферти и мнения.

# 226
В Елинор само код welcome ми хваща. Имам мерак на един парфюм, над 100 лева е, но нищо от таблицата не хваща. Какъв е проблемът? Задължително ли е да добавя втори продукт, за да стане?
Да,кода е за 2 продукта.Сложете някой душ гел за 2-3 лева

Бихте ли споделили кой е кода, четох, но явно съм пропуснала.

# 227
кодовете за сайтовете са в първия пост на темата

# 228
Благодаря, видях го 🙂

# 229

2 броя

# 230
  • София
Във френската Сефора има отстъпка с код Fall25, https://www.sephora.fr/.
Поръчах на сляпо, след прекрасния пост в другата тема Shalimar Millésime Tonka Eau De Parfum, с доставката до България излезе 95 €.

# 231
  • София
Колко е доставката до БГ и със Спиди ли пристига?

# 232
  • София
Колко е доставката до БГ и със Спиди ли пристига?
Доставката е 9,95€, за съжаление не мога да кажа все още как ще пристигне пратката (куриер). Със сигурност ще пиша, в деня когато пристигне. ☺️

# 233
Изправиха ме на нокти 😂😂😂

# 234
Някой изобщо успя ли да поръча нещо? Grinning Предполагам, че пак е имало някакъв бъг и 10-30 мл. са били на безценица.

# 235
  • София
Бъг е. Все още се виждат на ниски цени, но като отвориш самия продукт и ситуацията е друга. Satisfied

# 236
  • Бургас
И ние с Мимозката поръчахме Shalimar Millésime Tonka Eau De Parfum от Френската Сефора и си ги чакаме.Благодаря ти и от тук Мимоз, че ми се върза.Revolving Hearts Satisfied

# 237
От makeup.bg звънят за неналични бройки на някои сетове (3х15 мл). Първата ми поръчка е изпратена, от втората si е изчерпано.

# 238
От makeup.bg звънят за неналични бройки на някои сетове (3х15 мл). Първата ми поръчка е изпратена, от втората si е изчерпано.
Дали няма да получат още сетове през следващата седмица? Аз поисках по- бавна доставка и ми казаха, че така или иначе очакват количества през идната седмица. Поръчах мъжки сетове аз.

# 239
Сетих се и аз да попитам за ново зареждане, но не отговарят на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт