Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 653
  • 961
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Имате ли опит с връщане към Нотино? След колко време превеждат парите обратно? Върнах парфюм преди 14 дни и още нищо.

# 106
При мен до няколко дни ги възстановяват....две седмици е твърде много

# 107
Имате ли опит с връщане към Нотино? След колко време превеждат парите обратно? Върнах парфюм преди 14 дни и още нищо.
Последният път още на следващия ден са ми възстановили сумата и попринцип винаги са били точни с връщанията ми.

# 108
  • До сърцето...
Здравейте, този сайт дали е проверен или са ментета, защото никъде не намирам инфо за него в темите.
http://www.1001parfum.eu/

Наистина се чудя как точно търсите.
В този случай няма да дам подробна информация (честно казано ми писна), но дори бг-мамовската търсачка вади този резултат (а на Атти може да се вярва):

# 109
Здравейте, този сайт дали е проверен или са ментета, защото никъде не намирам инфо за него в темите.

В този случай няма да дам подробна информация (честно казано ми писна), но дори бг-мамовската търсачка вади този резултат (а на Атти може да се вярва):

Много благодаря Heart

# 110
На първа страница има достатъчно сайтове които са коректни и продават оригинални парфюми какво повече от това търсите?

# 111
На първа страница има достатъчно сайтове които са коректни и продават оригинални парфюми какво повече от това търсите?
Един, който вече е спрян и не се намира никъде.

# 112
  • София
Пишете им на съпорт имейла.
Доста пъти съм връщала и бързо са ги възстановявали, но ноември миналата година ме замотаха сериозно. Пуснаха имейл, че ще възстановят парите 16 дни след връщането на продукта и след това им отне седмица да ми ги преведат. Междувременно им звънях два пъти, което явно ги подсети да преведат сумата, писах впоследствие и имейл, на който не отговориха адекватно каква е причината да се мотаят толкова.

# 113
  • Sofia
Благодаря на G.desy, поръчах един Boucheron, много е хубав и се прежалих с поредния буркан. Няма къде да ги държа, огромни са, а този аромат е и супер траен, ще го имам завинаги 🤪

# 114
  • София

Много благодаря Heart
Сайта е ок софийски е,парфюмите също.имаха безплатна доставка за два или повече продукта,но обикновено нещата им са по евтини в други популярни сайтове

# 115
  • Пловдив
Благодаря. Звънях в Нотино, след което им снимах товарителница и прикачих в имейл. Надявам се скоро да се реши казуса Simple Smile

# 116
Скрит текст:

Много благодаря Heart
Сайта е ок софийски е,парфюмите също.имаха безплатна доставка за два или повече продукта,но обикновено нещата им са по евтини в други популярни сайтове
Много благодаря за отговора. Поръчах го. Сега ще се моля само да е наистина наличен и да ми го изпратят.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 20:36 от bubanka

# 117
Здравейте, някой дали си е получил мострата от Нотино. Поръчах я на 08-09, пишеше 2 седмици, но от тогава ни вест ни мостра.
Скрит текст:

# 118
  • Sofia
Здравейте, някой дали си е получил мострата от Нотино. Поръчах я на 08-09, пишеше 2 седмици, но от тогава ни вест ни мостра.
Скрит текст:
И аз не съм я получила. Предишния път дойде по-пързо май.

# 119
  • Пловдив
И при мен я няма мострата.

Общи условия

Активация на акаунт