Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 689
  • 961
  •   1
Отговори
# 585
Искам да отбележа коректността на Нотино.
Получих балсам за коса голяма опаковка от 740мл, на който се бяха разляли около 50мл и помпичката на балсама беше повредена.
Цената, на която го взех беше 26лв.
Писах в контактната форма още в почивните дни, когато получих пратката, но до днес нямах никакъв отговор.
Писах днес пак и получих веднага обаждане по телефона.
Обясних за проблема, казах, че и така си го ползвам и не е някакъв проблем, но сътрудникът веднага ми изпрати ваучер с 20лв намаление при следваща покупка.
Благодарих за щедростта и им ставам верен клиент.
Да не говорим, че успях да закупя козметика на керастас, чи и филорга за без пари покрай ваучера за 20% отстъпка...

# 586
Един глас в подкрепа на Parfumi - shop.  Поръчах лятото Tobacolor Dior 250 ml на цена без аналог. Обадиха се , че са свършили бройките и на още 1 парфюм , но ако получат ще ми го доставят на същата цена. Информираха ме , че  ще отнеме 3 -4 седмици . Като мина месец им звъннах , нямат го , така още няколко пъти и аз се отказах. След  повече от 2 месеца се обадиха , че парфюмите са налични,  искам ли ги още.. Исках ги Blush Изпратиха ми и двата ..
Много съм доволна от тях .

Абсолютно същия сценарий и при менр, със същите два аромата. Исках си ги, разбира се, и много си ги харесвам. Свиди ми се да предлагам отливки, при все размерът им Simple Smile

# 587
  • Пловдив
В сайт срещнах тестер на Джими Чу без капачка.Много ми е интересно как ще се пръска.

# 588
  • София
Как ще пречи липсата на капачка пръскането?

# 589
  • Пловдив
Пръскалото не е ли част от флакона ?Като на Stella McCartney Pop,  Issey Miyake A drop D'issey ?

# 590
Как ще пречи липсата на капачка пръскането?
Меджик, Джими Чу-то няма капачка,  предполагам е забелязно в makeup, там редовно пишат под продуктите със или без, без да са наясно.

# 591
  • София
И аз това имах предвид, че пишат, че няма капачка /фабрично/,  но нямат предвид, че няма пръскало.

# 592
  • До сърцето...
Може ли да попитам притежателите на Akro. От къде поръчвате, къде цените са най-добри и как пристига до България? Изчезват ли пратки и тн?
Предварително благодаря!
Аз поръчвах от сайта за колежка (проби). Пристигна с голямо закъснение по БГ пощи, преписки водихме, едвам се намери пратката. Вътре пробите бяха сгрешени (една се повтаряше за сметка на друга).
Препоръчвам ти с превозвач, но нямам опит с такъв.

# 593
Akro може и от тук : https://www.lookfantastic.de/brands/akro.list

+ код: SAVEDE - 25 %  Simple Smile

# 594
Благодаря ви Радика и Милен!
Аз търся Awake и като гледам е изчерпан, но ще следя за с превозвач. Да не стане някоя издънка 😉

# 595
Много добър сет за запознанство на Tom Ford: Oud Wood, Rose Prick , Bitter Peach, Lost Cherry, Soleil Blanc, Soleil Brûlant, Fabulous, Neroli Portofino, Soleil Neige, Ébène Fumé .

20 мл. за около 150 лв. с такова разнообразие. https://www.lookfantastic.de/tom-ford-private-blends-sampler-set/13913910.html

Гледам, че вече са пуснали в продажба и Мароканската боа с новото шише.

# 596
Ами няма начин да правиш промоции с бъгав сайт. Парфюми шоп нет ще ме извинят, но ги напускам, нямам нищо спешно и неотложно.Половин час зарежда страница, загуба на време. За сведение, с най-бърза скорост на нета съм вкъщи, проблем с други страници нямам.

# 597
# 598
Мейкъп

Нотино

Емаг

# 599
Здравейте, търсейки код за parfumdreams.de намерих ето този DimaQ322, обаче ми изписва, че нe съм достигнала минималната сума, пробвах с различни продукти, за да увелича сумата и не става този код. Въпросът ми е дали някой знае точните условия за този код (може и продуктите, които искам, да са изключение, макар че не вярвам, защото са на Ести) или ако има друг код за сайта?

Общи условия

Активация на акаунт