Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 650
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 395
Уми, няма как, ще му е мъчно на детето. Направете нещо като погребение или изобщо някакъв ритуал за сбогуване, поплачете, поговорете и така.
Има една книга на издателство Рибка, мога да ти я пратя назаем ако искаш, да я прочетете заедно. Не знам на колко е детето, де.

Ренко, завидях за сготвеното, другото и мен ме чака, макар че вчера три перални изпрах и едната даже е сгъната Simple Smile или поне беше, ама после ми помагаха и...

# 1 396
Горката малка хамстерска душица...Много са деликатни тези животинки. Трудно се отглеждат.

# 1 397
  • София
Сбогуването с всяко живо същество е винаги трудно. Ули, дано по-лесно преминете през това.
Ние пък по обяд ще трябва да попътуваме на около 200км да си вземем кученцето. За всички деца ще бъде изненада довечера. Големи емоции ще ни очакват.
Вчера вкъщи съм чистих, подреждах. Все едно като за бебе. Rolling Eyes

# 1 398
Родива, какво ще вземете? Подготви се за два-три месеца бели и много занимавка, докато се научи на основните неща.

# 1 399
О,сестро по съдба,пращам кутийки-грах,пилешка супа и картофена яхния с пилешко 😁.Нали,хич не обичам да купувам играчки.Или поне на този етап, защото до скоро по-голяма част от времето прекарвахме навън.А там ресурса е неизчерпаем (освен редовните кофички,лопатки и подобни).Та,взех вчера разни джунджирии,които пък се оказаха много върежни,и успях да се порадвам на около час спокойствие (с прекъсване).И успешно прахосмучих,търках фраера и други дребни неща.
Родива, много щастлива вечер,и последващи дни,виждам при вас да има 🤩

# 1 400
  • София
Йорки. Най-голямата ни дъщеря много отдавна иска куче. Подаръка й за рд и Коледа ще подрани. Relaxed
Вай, настроила съм се точно като да отглеждам четвърто дете вкъщи. Но пък радостта, която ще си носим взаимно е несравнима. Вчера докато бяхме в парка децата се обръщаха и обсъждаха с такова въодушевление всяко куче, което минаваше покрай нас. Ако знаеха само каква изненада им готвим днес...

# 1 401
  • Euskal Herria
Ренко, полезна информация за магазина. За пос терминала ми е думата. Simple Smile  Много рядко имам пари в брой в себе си, все с карти плащам навсякъде.
И при нас поимва топло, в момента градусите са 23

Спокойна седмица, общество!

# 1 402
У нас лучник се прави само с лук, много чубрица и малко кайма, тестото много тънко разточено, половин сантиметър, супер става.
Сутринта се излюпих в 8:30, а ми изглеждаше като 6:30, тъмно, мрачно, зимно, студено. А имах планове за хубаво време, не съм на кеф. ММ искаше да закусваме навън, но като няма настроение не ми се и яде, особено сутрин, излочих едно огромно кафе с мляко без никакъв ищах. И това без да сме загубили хамстер. Тъжничко е да загубиш домашен любимец, ама нали кръговрата на живота, бла-бла. Минава човек като се развлича с нещо, кино, сладкарница, нова играчка. У нас неотдавна като се спомина кокошка ММ я зарови в двора и непрекъснато се присещам, ами терсене е, хем въобще не ми е била домашен любимец, а той се майтапи, че ще си правим стивънкинговото гробище за домашни любимци по хелоуин Rolling Eyes
Днес мисля да ида за хелоуински украси и нещо тематично за ядене.
В момента просто се скатавам, защото приключи пералнята и се преструвам, че правя нещо важно, докато ММ вади дрехите 😁

# 1 403
Янче,главно го споменах,защото Кло беше отбелязала,че в магазините около мен няма.Аз съм свикнала,и ги посещавам винаги със зареден кеш,но с карта ми е в пъти по-удобно.А и масово на хората така.Хем е улеснение,хем си сигурен,че точно твоята покупка няма да остане в сивия сектор.

# 1 404
Охх и Синеочка чака бебе Барон за рд. 😆 Баща й и един негов приятел й бяха обещали и тя не забравя! На мен трето куче не ми е нужно,но пък ги обичам и не съм много против. 😁 Родива,ще чакаме снимки. 🥰
Ренко,ай стига ме дразни с тия магазини! Еййй лоша жена. 😆

# 1 405
Хубавичко се оплетох в счетоводни проблеми. Нищичко не разбирам от материята, затова кашата ми се струва още по-голяма и сложна.

Баба ми е болна, с типични ковид симптоми, но категорично отказва тест. ЛЛ предписал антибиотик, без изобщо да я прегледа. Надявах се поне ЛЛ да я накара да се тества, за да потвърди или отхвърли ковид и оттам насетне да знае как да действа, но не би.

Родива, чакаме снимки на кучо после. Представям си каква радост ще настане в къщи Simple Smile
Сиросче?

# 1 406
  • Euskal Herria
Време е за следобедно кафе и парче сладкиш. Да сбера сили за следващите задачи. Simple Smile
Разходих кучето, по-скоро то ме повлачи из алеите.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 23:35 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 407
  • София
Милото хамстерче. Кратко живеят за съжаление.
Кученца искам да видя.

# 1 408
  • Пловдив
Пиете ли, спите ли? Кво прайте? Grinning

Моичкият тийн има 6! Да, 6-ца по математика Sunglasses Пу-пу!...та по тоя повод му спретнах режимни пържолки с таратор, вместо сготвения боб Wink

# 1 409
  • France
Гроги съм

Общи условия

Активация на акаунт