Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 969
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета! Писах на класната на Пантата с риск да съм смешна, но по-добре така, отколкото после да си скубя косата защо не съм й писала.
Момче е другото дете, друга паралелка, но също 3 клас. Може наистина да е някаква щуротия, но тя се притеснява. Надявам се само да не направя от мухата слон, ако се окаже груба момчешка шега, но няма как да знам предварително.

# 2 011
Правилно се направила, Панде!
Не е смешно, не е маловажно.
Дори глупава "шега" да е, не е Ок и трябва да се вземе отношение.

# 2 012
  • Наблизо
Хубаво си направила,Панда,според мен.Кой ги знае какво са гледали.Нали сега се зарибяват с някакви видеа в Тик Ток.Леле след 5-6 години и аз ще ви пея тук.Кой знае какви простотии ще са тогава.

# 2 013
Кафето днес е от мен, но с торта.
Почерпете се за моя мишок.

# 2 014
  • София
Здрав да ти е Сиросче малкото мишле💋

# 2 015
  • София
Добро утро!

Сиросче, да ти е здрав и щастлив порасналият Мишок! Да се слушате взаимно! 🍀🎁🌷🌈❤️🎉

Едно кафе и от мен, за да няма успали се. 

# 2 016
  • тук и там
Жив и здрав да ти е,  Сирос! Много щастие и късмет !Да ви носи много радост и да слуша мама!

Скрит текст:
Замислих се, дали под "моя мишок" се няма предвид "ММ"..Изчаках първо  да видя другите дали на мъж или дете ще честитят, признавам си..Като извинение да си  кажа че  сутрин( и не само) хич ме няма....Blush    

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 07:37 от Кайсия

# 2 017
  • София
Хаха, Кайсия, и аз се замислих дали няма предвид съпружието, но не знам защо отхвърлих тази вероятност. Сиросче ще каже като дойде.

# 2 018
Честит ти рожденник, Сирос! Всяко зло да го забрави!
Панди, добре си направила. То не е лошо все пак да известят и родителите на младежа. Нека да знаят за да могат да реагират и те /нормален родител ще реагира адекватно, стига да знае/. Преди 3 години един младеж беше ударил килеша зле, стигнахме до среща класна, родители и психолога на училището. Имаше резултат. В случая  пострада моето хлапе , но винаги мога да се озова от другата страна /дано да не се случва/ и бих предпочела да ме известят какви ги върши чадото, та да взема адекватни мерки в наместването на чакрите му.

# 2 019
  • Пловдив
Добро!

Сиросче, честит ви празник! Kissing Heart Да сте здрави!

Снощи щях да казвам, че и аз винаги оставам с отворени уста кат видя снимките на Скайчето Blush Мноого ми се иска да се пренеса на верандата и...
Та 13сче, заедно ше ходим отатък океана, нъл разбра? Smiley

Кат разглобена съм аз...И се ядосвам лекинко /или по-скоро направо си ме е яд/, че няма да мръднем нийде уикенда при все, че имаме 2 варианта Confounded Ако питате заради що - ами заради храненето дет почнахме. Няма как да прекъснем.

# 2 020
  • София
Честито на малкото Мишле на Сирос! Живо и здраво да е! Големите мишки в семейството му много да го слушат и да му се радват!

Панде, правилно си постъпила. Дори да е момчешка игра някаква, трябва да се научат, че не всяка шега е подходяща. Ето, по-чувствителните се връзват, те и ги надушват. Защо не отиде при някое по-яко детенце да му прошепне такава глупост? Защото ще изяде един тупаник веднага. Аман от насилници под всякаква форма. Деца си, има време да се се научат, не са загубени, но възрастните трябва веднага да реагират, за да разберат, че не е редно и няма да мине номерът.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 08:29 от бъръльо-бъръльо

# 2 021
Честит да е Малчо, Сирос! Жив и здрав и много щастлив!

Панди, правилно си постъпила. Няма такова нещо като от мухата слон, когато детето ти е разстроено и уплашено.
И груба, момчешка шега няма в такъв контекст.
Милото, малко Панди, дано се е успокоила.

# 2 022
  • София
Защо автокоректорът ми беше променил "по-яко" на "по-бавно"? Как? Не стига, че пишейки от телефона, натискам съседни букви, ами и с това да се разправям.

# 2 023
Чудех се и аз какво си написала, че те е поправил на по-бавно.

# 2 024
Сирос, да ти е здрав малкия, да имате прекрасен празник!
На тръстикен съм тръгнала, дано ми е спокоен деня и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт