Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 737
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 195
Аз бях сендовче, но само първи и втори клас. Лятото на втори клас, баба ми, отдавна пенсионирана даскалица установи, че тръгвайки на училище съм четяла по-гладко, и съм пишела по-красиво и старателно и до там. Направи пътека до инспектората, но ме премести. Повери ме в ръцете на позната даскалица, дето горе долу ме вкара в пътя до края на трети клас. Ама вървях минимум 20 минути сутрин и наистина излизах по тъмно сутрин.

Само тези, които тръгнаха на шест години на училище имаха спно помещение до класната стая, само в първи клас. Останалите, до 14 часа имахме спортни занимания. И мерехме училищния двор.

# 196
Боже,какви неща помните 😂

# 197
Спах цели два часа. Стига толкова..😮‍💨

# 198
Сирос, направи нещо. На мен цели шест и половина ми се събраха. Спокойна съм за деня, утре ще видим какво ще постигна.
Добро утро!
Музикално кафе днес, да имаме хубава нова седмица всички! Болничките да оздравяват!

# 199
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Комшу,благодарско за кафето,само че такива каймаци отгоре не са ми по вкуса -черно,с лек каймак, който изчезва , като отпиеш......ммм...😄
Отървах Кили,отървах и Бориса,оплаквам се!
Приятна нова седмица,малко ядове и никакви болести! Казах!!

# 200
  • София
Вампири, и вие ли изпълзяхте 🤣.

# 201
  • France
Някои от нас практически не сме си лягали. Tired Face

# 202
  • София
Добро утро!

Вампири, и вие ли изпълзяхте 🤣.

😄 Ре, баш изпълзях - едва-едва, крак по крак и забравих да отворя вратата, за да изпълзя от стаята. Сега боли. 🤣

Сиросче, наистина е обезпокоително твоето безсъние. Сподели с ЛЛ, нещо да измисли

Фил, още ли е болничък? 😟

Имах приятелки от блока, сестри, които учеха по сендовската система. Майка ми пък беше учителка по БЕЛ, по нормалната система. След като сестричките минаха през сендовската, родителите им ги пратиха при майка ми на частни уроци по БЕЛ за вкарване в пътя, че нещо в понятията им било много объркано.

А брат ми без да е бил по сендовската спяха на обед в първи клас. В неговото училище първолаците учеха в сградата на детската градина, имаха легла.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:03 от Pandachina

# 203
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
слънцето е високо в небето, настроението ми дълбае Марианската падина.
няма причина уж, а настроението ми е като на влакче на ужасите...

# 204
  • Пловдив
Добро! Всъщност в понеделник май не може да е таквоз, ама...да го пъмъчим Wink

СнощЕ май ретро вечер сте имАли, м? Ей, човек дан иде на гости да полива вота Satisfied
И при нас нямаше таквиз сладости дет повечето от големий град изброиха...Но! Съседа ни правеше боза в гаража си. Да, имаше си нещо като мини цех. Всеки петък прибирайки се при нашите минавах за шише с прясна боза...мммм! Още помня вкуса! Yum

Панде, няма ли как някой от братята ти да я закара, а родителите да я върнат? Няква такава схема измисли...ако наистина държите да отиде.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 10:04 от mystic woman

# 205
Заведох детето на ясла и ще подремна за един час .Пуснах климатика на 20 ,завих се хубавичко и почвам първа дневна дрямка.

# 206
Докато сме още на тема антики да се отбележа. Вече от толкова години съм на 18... е добре де, най-много на 22... Чувството е невероятно! През погледа на изминалите ми лета, засега мога да кажа следното: Всяка жена трябва да знае как да си носи токчетата, очилата и годините! С първите две се справям 😜 С последното обаче… Душата ми все още изисква намазване с акне аут, тийнейджърка е още милата, кожата ми пък пищи заради нужда от антиейдж грижа. Сърцето ми подскача и ме подтиква да запретна поли и да изтанцувам един бурен кан-кан, а костите протестират и пъшкат, че е време да ги подкрепя с един елегантен бастун. Живот… за да достигнеш дълголетие, требе да остарееш, по възможност го направи щастливо! Ами… щастлив ми ден рожден 😊
Хайде на закускатааа

# 207
  • Пловдив
Кармелота Heart Eyes Бъди издрава и все така раздаваща настроение! Hug

# 208
Честит рожден ден, Карамела! Да ти е честото пълнолетито и тази година! Здрава и щастлива, да размяташ красиви фустани у гръцко, колкото ти душа иска.

Аз изпълзях малко след Сиросчето. Ма не ми се пишеше. Заспах към 5 и нещо до 6:10, когато душата и сърцето ми скочиха с алармата.

# 209
  • София
Карамелке, жива и здрава да си!  Още дълги години да радваш нас и околните с думите си! Да носиш фустаните си с все същия финес, а душата и тялото ти да се чувстват млади! Никакви бастуни още, било то и елегантни!
🍀🌷❤️🎁🌈

Общи условия

Активация на акаунт