Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 743
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 210
Честита да си, Карамелка! И душата ти да е все така млада!

# 211
Карамелче,ЧеРеДе,да илядиш в живот и здраве, щастие и любов!И никакви бастуни!Ти имаш дарбата да запазиш свежестта и жизнеността си в течение на времето,гарантирам!🌹🍀❤️💓😍
Весел празник!

# 212
Карамел,  честит рожден ден! Да си все такова пиле шарено! Flowers Hibiscus

# 213
  • Варна
Нищо не съм чела, но да честитя на Карамелчето хубавия празник! Да си здрава и много щастлива 😘

# 214
Карамел, честит рожден ден! Пожелавам ти по-малко каторга и главоболия, и повече Елада и забавления!

Сирос, малко сън си е това, когато и както можеш наваксвай.

Хубав понеделник, и хубава седмица на всички, дано пък да бъдат!

# 215
Честита да си, Карамелчик! Да си все така сладкодумна и пъстра, да си вееш със здраве шармантните фустани по света и у нас! HeartHug

# 216
  • тук и там
Честит рожден ден, Карамела! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Да си още дълги години все така млада по душа, да ти е леко в живота и на душата, както с лекота се леят словата ти, да ни усмихваш и ти да се усмихваш,да размяташ шарени фустани още 100 години по плажовете и  таверните!

Ще отивам на курс. Хич не  го вдявам, ама важното е участието ! Blush
Айде худен ви морхен и худе уеек!
Рано ми е  за пиене, но довечера ще наваксвам и ще се почерпа за здравето на Карамела!

# 217
Здрава да си,Карамел,все цветна и шармантна!

# 218
  • София
Честита бъди, Карамела! Запази за дълго този здрав дух, в здраво тяло! 🌷❤🎉
По моето време в първи клас седемгодишните учеха до обяд, а шестгодишните ги оставяха да си дремнат на обяд. 😊
Някой има ли новини от Джун?
На нашата работа има авария с  трафопоста от вчера и нямаме ток. Та засега и аз вкъщи почивам с децата, докато отстранят повредата. А имам толкова работа сега по приключване на месеца…

# 219
  • София
Кара Миа, честит рожден ден. Радвай се на живота.

# 220
  • Пловдив
Родива, ти май си ми наборче? Blush Аз бях от тия 6 годишните дето спяха в училище...хубаво беше...

# 221
Чин-чин, Карамелска, удобни обувки, здрави стави и хубава музика! Grinning

Много рано се излюпих тази сутрина, ама поне имаше хубав изгрев и само напълних каната с кафе и седнах да видя какво става по света. Почва сезонът на подсмърчащите и на забравените в прането кърпички 🙄
Flowers Four Leaf Clover Бързо оправяне на боледуващите и на изненаданите от изборните резултати тази сутрин Flowers Four Leaf Clover

# 222
Аз май двойно прецакана - хем от шестгодишните, хем не сме спали следобеден сън Simple Smile

# 223
  • София
Като каза забравени в прането кърпички. Изпрах едни дънки, от които в пералнята е изпаднало безценно саше OKI. Persevere

# 224
  • София
Споко Бърд, но си сама 🤣. Сега искам да спя всеки ден на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт