Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 48

• 71 985
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Днес пак задоволявам капризи всякакви Satisfied
Спагети джамбалая, пълна импровизация

люто Yum, но вкусно Spaghetti
спагети ала Норма, тоест с патладжан

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 18:26 от Danifin1

# 556
Ризото с праз и маслини

# 557
  • София
Ще ви подосаждам няколко седмици, ама нали се уча - как иначе ще видите погреса Simple Smile Този стана почти добре - само отдолу седи доста влажен, та другия път ще пека на долен реотан с вентилатор. 

# 558
  • софия
От мен баница и грах с пилешко.

# 559
Шоколадова торта Мока

Сочни блатова с наситен шоколадов вкус и нежен крем с аромат на кафе.

Пържени камби

# 560
  • Варна
Макарони с гъби и сметана.

# 561
  • София
Туната, може ли рецептата на виненият кебап с ориз с къри? Много апетитно изглежда.

# 562
  • София
ШОКОЛАДОВО БИСКВИТЕНА МОКА - МУС ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ - NO-BAKE CHOCOLATE BISCUIT MOCHA MOUSSE CAKE

и кифли  за закуска
ОРИГИНАЛНИТЕ МАКОВИ КИФЛИ ПО БДС ОТ 1966 Г. снимката е нова и изобщо не е  подготвена, само информативна, какво съм правила

, а тук ще ги намерите, както и другите ми рецепти,  рецептата за тортата е съвсем нова  и по повод Арх.Михаил.- 8.11
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

# 563
Гофрети за закуска

Печени дюли

Хубав ден! 🌹

# 564
  • Под сянката на разлистените кактуси
Туната, може ли рецептата на виненият кебап с ориз с къри? Много апетитно изглежда.

stefina, първо запечатвам мръвките (свински) от всички страни, после прибавям лук, чесън и гъби. Когато остане на мазнина, слагам червеното вино и доматено пюре и вода, сол и черен пипер. Варя до омекване на месото, ако ми се види рядко, слагам малко нишесте размито с вода. Нямам точни мерки, почти всичко готвя на око, освен ако не е десерт. Тогава вадя кухненската везна Grinning

# 565
# 566
Палачинки за закуска 🥞

# 567
Много мекички и вкусни кифлички със сирене, без мая изпекох за закуска днес. Правят се бързо и лесно и всеки, който ги опита, следващия път прави двойна доза. 😋🥐👩‍🍳🤩
https://inthebeniskitchen.com/2022/11/10/%D0%BA%D0%B8%D1%84%D0%B … 0%BC%D0%B0%D1%8F/

Скрит текст:

# 568
Салата

сьомга масала

# 569
  • In transit
Препечени сандвичи с яйца и сирене

Гръцки гювеч с кюфтенца и паста орзо в доматен сос.

Благодаря на момичетата, които ме подсетиха със снимките си за яхния от прясно зеле. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт