Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 683
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Днес Кралят е бил на първото си посещение в Шотландия след траура. Имало е голяма тълпа от хора, които са ги приветствали.

# 121
Много ми е смешен Чарлз с шотландска поличка и тези чорапи. 😃 Знам, че това е традиционно облекло за Шотландия, но
не ми стои добре стар човек с поличка.

# 122
Добре му стои! И Камила е хубава в зелено.
Възрастта не е порок.

# 123
  • Някъде там
Скрит текст:
Хариман е споделил страхотни снимки на Хари и Меган от предния месец Heart Eyes

ПП: До жена си, Хари изглежда като доволен котарак, който облизва мустаци 😂
Много хубави.
На мен ми попаднаха стари снимки които виждам за първи път.

Още едно държавно посещение.
Карл Густав и Силвия ще посетят Йордания ноември месец.
И един готин Фелипе от вчера.
Открива конгрес за развитие на семеен бизнес.

И едни ливански бижута които страшно много ми харесват. Принадлежали са на сестрата на Фелипе, Кристина, но тя ги продава на търг.

# 124
Според мен на Чарлз много му отиват националните носии. И като възрастен, и като по-млад.

на баща му също му отиваше. И двамата ги носят с голяма гордост.

# 125
Има някои мъже, на които шотландска поличка им стои страшно секси и мъжествено (Аксел Роуз на младини примерно). Обаче Чарлс...еми, не.
Иначе се чудя дали не са еквивалента на нашенските носии и да ги обличат само от дъжд на вятър по поводи и празници (защото не мога да си представя да се носи масово, макар, че Чарлс са го снимали и в неформална ситуация да ги носи).

# 126
О, аз не смятам, че му седи секси хаха. На майора, обаче, му седят секси и мъжествено носиите.
На Краля просто много му отиват Simple Smile Смятам, че любовта му към Шотландия е истинска.

Той ходи с тях и в неформални ситуации, тези снимки от летата в Балморал със синовете му са много хубави.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:22 от Анонимен

# 127
Маргрете да беше си замълчала, а не да пуска изявления сега. Тя я свърши каквато я свърши вече. Сега каквото и да каже е все тая.
И аз мисля, че пост фактум седи наникъде това изявление.
Да ги бяха мислили тия работи преди да ги свършат и да почне медийният цирк.

# 128
  • Разпиляна във въображението
Колко коса има Хари на тези снимки.

Мен пък ми е тъпо това Маркъл. Тя си има титла. Не я харесвам, но е омъжена. Както и за Катрин. Писала съм вече това. Последната женена от години, с три деца, но Мидълтън.

# 129
Красива фотография на Уелсови:

# 130
Днес Уилям е присъствал на конференцията The United For Wildlife Summit. Фондацията United For Wildlife е създадена от самия Уилям и кралската фондация през 2014та година и цели защита на застрашените видове от незаконната търговия с диви животни. Мисията на United For Wildlife е да насърчат междусекторното сътрудничество, за да направят невъзможно трафикантите да транспортират, финансират или печелят от незаконни продукти от дивата природа.

https://twitter.com/i/status/1577206750268346368

# 131
Излезе ми някаква статия, че имало и книга за Камила, не разбрах само на бг ли е излязла и според нея отношението на Ан към Камила хич не било топло. Даже обратното на топло.
Не се е споменавала май тази книга в темата.

# 132
Разкошна снимка - толкова хубаво се съчетават облеклата на двамата!

# 133
Много хубава снимка на Хари и Меган.
Според мен семейството на Йоаким само се правят на ощипани. Много добре са си знаели какво следва, но пак са се разприказвали.

# 134
Принцът на Уелс държи главната реч на конференцията днес, в която подчертава сериозния характер на незаконните престъпления срещу дивата природа и тяхното вредно въздействие върху глобалното биоразнообразие и местните общности. Организатори на конференцията са Кралската фондация и създадената през 2014 от Уилям United For Wildlife. На конференцията присъстват 300 глобални лидери в транспортния, финансов и сектора по опазване на природата.

Общи условия

Активация на акаунт