Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 694
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Страхотна, великолепна Рания! Няма ли още нейни снимки, искам да разгледам тая рокля по-добре.
Шарлийн с обеците е един път, на първата снимка ми е леко ретро с тия цайси, но много, много шик.
Коя от двете рокли ?

Тази, невероятна е

# 151
  • в сърцето на един мъж...
На мен Беа много ми харесва. Това сако е супер модерно и много хубав есенен цвят.
Чарлз ми харесва много в килт, а там където са ги матчнали с Камила са много сладки.

# 152
  • До сърцето...
Софи, графинята на Уесекс,  в Конго, среща с нобелиста д-р Денис Муквеге и с жените, жертва на домашно насилие .
Скрит текст:

с Жана Мукунилва

с други жени

Роклята е на Soler за 365 фунта
Скрит текст:

# 153
Хубава рокля,но на нея стои като пенюар!

# 154
Хубава е роклята на Софи, много е свежа. Каузите,  с които се среща в Конго са страхотни, тя от десетки години работи по такива теми и си личи, че са й много на сърце.

Не се изненадвам, че Софи прибягва към подобни кройки, освен че са супер удобни, нека не забравяме, че за разлика от Катрин, Рания и Летисия, Софи няма мерки на модел, че да й седят излято дрехите.

# 155
Скрит текст:
Страхотна, великолепна Рания! Няма ли още нейни снимки, искам да разгледам тая рокля по-добре.
Шарлийн с обеците е един път, на първата снимка ми е леко ретро с тия цайси, но много, много шик.
Коя от двете рокли ?

Тази, невероятна е
[/quote]
И аз тази харесах. Другата ми е много демоде, точки, волани, ръкави, бродерии...Grin
На Софи роклите са големи, широки и безформени и я разширяват допълнително.

Вики е много симпатична, дори и цветово Laughing

# 156
Не знаех, че принцеса Ан е на работно посещение в Ню Йорк. Възхищавам й се на енергията и отдаденоста.

Един от ангажиментите й е бил с English-Speaking Union. Преди няколко години тя е поела патронажа на English-Speaking Union of the Commonwealth от Кралицата.  Огранизацията е много смислена - образователен и културен обмен между Америка и страните от Commonwealth. Множество програми, стипендии, обучения, състезания. Празнуват 100г, за това време са достигнали до милиони ученици/студенти.

Няма снимки от приема, затова качвам снимки от 1957, когато Кралицата и Филип са присъствали на гала вечеря на огранизацията в Ню Йорк.

# 157
  • Някъде там
Аз не виждам някой да е казал, че Софи е неподходящо облена за мястото, а само че е с неподходящ размер рокли които и стоят зле. Да, да знаем, че не е модел. Никоя от тях не е, но както може да се изкаже мнение че Амалия изглеждал зле в даден толет, така и за Софи. Има и добри попадения, подходящи за фигурата ѝ , не е като да няма.
Едно примерче. Два пеньоара, зеления не е по-хубав от другия , но лично за мен стои по-добре на Софи.

# 158
УжасТ!От мен едно голямо не на тези пенюари!

# 159
  • В полите на Пирин планина
Не е проблем да носи цветни и свежи рокли, но в друга кройка...

# 160
  • София
Всъщност тия пенюари колко години ще са на мода. Доста дълго се  задържаха.

# 161
Принцът на Уелс, президент на ФА, посещава националния футболен център на Англия в Сейнт Джордж Парк, за да отбележи 10-ата му годишнина като дом на английския футбол.

Катрин, принцесата на Уелс, пристига в болницата на окръг Съри.
Рокля Karen Millen- https://www.karenmillen.com/structured-crepe-forever-pleat-belte … 03446-198-22.html

# 162
  • Някъде там
Много харесвам инициативата на Мария-Тереза, да създаде международен форум срещу сексуалното насилие във военните зони, през март 2019 г.
Асоциацията която тя създава със същото име е създадена през септември същата година, за да преследва същите цели: да сложи край на изнасилванията във войната и сексуалното насилие в чувствителни зони и да повиши осведомеността за съдбата на децата, родени от изнасилване.
Асоциацията ѝ организира гала,на която ще участват жени успели да се измъкнат от ада, за разлика от
Махса Амини.
Скрит текст:
Макса е млада жена на 22 години  която преди дни е убита.
Починала под ударите на моралната полиция  в Иран, заради воал, който
скрива косата и зле. Махса е
 се превръща в един от символите на потисничеството.
Мъжете натоварват жените.
Сара Дораги, журналистка,
автор и член на научния съвет
от Stand Speak Rise Up говори за това.
"В Иран жените имат право да учат и шофират, но те са
потиснати, малтретирани. Това е тормоз, насилието ги кара да страдат всеки ден. Всъщност 
воалът крие много повече от главата на
жени".
Силни думи, в съответствие с битките ,водени от Мария-Тереза и
асоциацията Stand Speak Rise Up! 

https://instagram.com/standspeakriseup?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 163
Роклята на Кейт е много хубава.  Катрин е патрон на  Maternal Mental Health Alliance, което е много смислена кауза.

# 164
  • София
Прелестна е принцесата на Уелс!

Общи условия

Активация на акаунт